Roccat julkaisi ensimmäisen Vulcan II mini-pelinäppäimistönsä Kommentit pois päältä artikkelissa Roccat julkaisi ensimmäisen Vulcan II mini-pelinäppäimistönsä

Roccat Vulcan II Mini

-pelien oheislaitemerkki on julkistanut täysin uuden optis-mekaanisen Vulcan II Mini PC-pelinäppäimistön. Vulcan II Mini jatkaa tuotemerkin näppäimistökehitystä uraauurtavilla ominaisuuksilla, kuten maailman ensimmäisillä Dual LED Smart Keys -näppäimillä ja parannetuilla TITAN II -optisilla kytkimillä.

Vulcan II Mini on 65 prosenttia tavallista näppäimistöä pienempi, mutta siinä on edelleen nuolinäppäimet ja runsaasti tilaa laajoille, kattaville hiiriliikkeille, joita tarvitaan nopeatempoisten pelien voittamiseen, joten se on ihanteellinen lisä jokaisen -pelaajan arsenaaliin.

Vulcan II Mini on maailman ensimmäinen näppäimistö, jossa on Dual LED Smart Key -teknologia. -pelaajat voivat luottaa näppäinpainalluksiinsa 30 monitoimisen Smart Keys -näppäimen ansiosta, joissa on Dual LED -valonäytöt, joiden avulla pelaajat näkevät paremmin, milloin toissijaiset toiminnot ovat aktiivisia. Smart Keys -näppäimet yhdistyvät Roccatin EasyShift [+]-toimintoon, jossa käyttäjät voivat ohjelmoida toisen toimintatason, jolloin mininäppäimistö säilyttää täysikokoisen näppäimistön toiminnallisuuden.

Lisäksi Vulcan II Minissä on uudet TITAN II -optiset kytkimet, jotka ovat brändin alkuperäisen, fanien suosiman optisen kytkimen evoluutio. Parannetut TITAN II -optiset kytkimet tarjoavat saman kevyen nopeuden ja 100 miljoonan näppäinpainalluksen kestävyyden, ja ne on nyt optimoitu kolmansien osapuolten näppäinhattujen yhteensopivuutta varten, ja niissä on parannettu läpinäkyvä kotelointi ja voitelu entistäkin pehmeämpää liikettä varten. Vulcan II Minin TITAN II -optiset punaiset/lineaariset kytkimet on suunniteltu toimimaan sulavasti ja välittömästi, ja ne sopivat täydellisesti kilpailupeleihin, joissa vaaditaan nopeutta, tarkkuutta ja nopeita näppäinpainalluksia.

”Tiesimme luoneemme jotain hyvin erityistä alkuperäisen Vulcanin kanssa. Yhteisömme ja kriitikot ovat olleet sarjan intohimoisia faneja siitä lähtien, ja nyt on seuraavan evoluution aika. Vulcan II Mini on kooltaan pieni ja innovatiivinen. Toinen hyöty 65 prosentin koosta on se, että viiden ylimääräisen näppäimen ansiosta Vulcan II Mini sopii erinomaisesti ihmisille, jotka haluavat viettää aikaansa työskentelemällä, luomalla ja pelaamalla samalla kokoonpanolla. Uskon, että Vulcan II Mini asettaa uuden standardin sille, mitä pelaajien tulisi odottaa pienemmiltä mini--pelinäppäimistöiltä tulevaisuudessa.”

sanoo René Korte, Roccatin perustaja ja Turtle Beachin -oheislaitteiden toimitusjohtaja

-pelaajat, jotka käyttävät Vulcan II Miniä, voivat tallentaa jopa viisi profiilia mukautettua RGB-valaistusta, näppäinten uudelleenasettelua ja muuta suoraan näppäimistöön, mikä mahdollistaa kätevän siirrettävyyden. Vulcan II Minin anodisoitu alumiininen taustalevy takaa rakenteellisen eheyden ja luo pohjan Roccatin AIMO RGB -valaistusteknologialle, joka tuottaa eloisat valaistusnäytöt heti laatikosta otettu ja jonka voi synkronoida muiden yhteensopivien AIMO-tuotteiden kanssa.

Vulcan II Minissä on kaksinkertainen RGB-valaistuksen virkistystaajuus tavallisiin pelinäppäimistöihin verrattuna, mikä tuottaa tasaisia ja eloisia tehosteita, jotka vievät upean työpöydän valaistuskokemuksen seuraavalle tasolle. Irrotettavan USB-C-kaapelin ansiosta Vulcan II Mini on helppo ottaa mukaan matkalle ja se tarjoaa toisen mahdollisuuden personointiin. Roccatin Vulcan II Mini on saatavana Black- tai Arctic White -värisenä, ja -pelaajat voivat lisätä oman persoonallisen kosketuksensa kolmannen osapuolen ristiin kiinnitettävillä näppäinkansilla tai varustamalla värikkäillä mukautetuilla USB-C-kaapeleilla (myydään erikseen).

Vulcan II MINI on ennakkotilattavissa valmistaja sivuilta ja osallistuvilla jälleenmyyjillä Suomessa hintaan 157,99 euroa ja se lanseerataan 29. syyskuuta 2022.

Kommentoi

A Plague Tale: Requiem -pelin mystinen saari esillä uudella videolla Kommentit pois päältä artikkelissa A Plague Tale: Requiem -pelin mystinen saari esillä uudella videolla

A Plague Tale: Requiem

Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema A Plague Tale: Requiem -seikkailupeli esittäytyy uuden tarinavetoisen videon voimin. Sisarkaksikko Amicia ja Hugo hakeutuvat salaperäiselle saarelle, josta pitäisi löytyä parannus Hugoa vaivaavaan kiroukseen. Uusi ympäristö muukalaisineen on kuitenkin pelottava, sillä vaaran tuntu on ilmassa eikä ole varmaa voiko tuntemattomiin ihmisiin luottaa. Kutsuva saariympäristö onkin yhtäältä kaunis kuin vaarallinenkin.

Pelin -versiota pelaavat pääsevät nauttimaan RTX -tekniikasta, joka tarjoaa alan kehittyneintä säteenseuranta- ja keinoälyteknologiaa. NVIDIAn kehittynyttä DLSS 3 -teknologiaa hyödyntävä peli näyttääkin äärimmäisen kauniilta, kun valonsäteet hyväilevät välimerellistä maisemaa valon ja varjojen kontrastissa.

A Plague Tale: Requiem on jatkoa A Plague Tale: Innocence -pelille, joka julkaistiin vuonna 2019. Se esitteli pelaajille kulkutaudista ja rottalaumoista kärsivän Ranskan maaseutuineen, linnoineen ja raunioineen. Pelin keskiössä ei kuitenkaan ollut musta rutto tai kuvankauniit maisemat, vaan inkvisition vainoa pakeneva sisarkaksikko. Nyt pieni Hugo-poika ja tätä suojeleva isosisko Amicia ovat matkanneet eteenpäin. Itsenäisen pelitarinan kertova A Plague Tale: Requiem on uuden sukupolven pelikonsoleille sekä pc-tietokoneille tehty toimintaseikkailu, jossa pelaaja pääsee kokemaan sydäntä riipaisevan tarinan täynnä jännitystä, tunnelmaa ja yliluonnollisia voimia.

A Plague Tale: Requiem ilmestyy 5, Series X ja S- sekä Nintendo Switch -konsoleille että PC:lle 18. lokakuuta 2022.

Kommentoi

Roccat julkaisi optisen Vulcan II MAX -näppäimistön ja langattomat Syn MAX Air -kuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Roccat julkaisi optisen Vulcan II MAX -näppäimistön ja langattomat Syn MAX Air -kuulokkeet

Roccat Vulcan II Max

Turtle Beachin PC-pelaamisen keskittyvä oheislaitemerkki Roccat on julkaissut täysin uuden Vulcan II Max -näppäimistön sekä Syn Max Air -kuulokkeet.

Roccatin palkittu Vulcan-muotoilu on ihastuttanut faneja malliston debyytistä lähtien, ja upea Vulcan II Max määrittelee luokkansa uudelleen. Vulcan II Maxissa on Roccatin naurettavan nopeat TITAN II -optiset kytkimet ja maailman ensimmäiset Dual LED Smart Keys -näppäimet, ja se yhdistää suorituskyvyn ja toiminnallisuuden aivan omanlaiseensa ulkoasuun, ja se on varmasti minkä tahansa työpöydän pelikokoonpanon kruununjalokivi.

Tänään esiteltiin myös Roccatin lippulaiva Syn Max Air – PC-pelikuulokkeet, jotka ovat brändin kuulokemalliston kärjessä sen uutena langattomana premium-tuotteena. Syn Max Air hyödyntää Turtle Beachin vuosikymmenten palkittua äänitekniikan kokemusta ja tarjoaa upeaa Waves 3D -surroundääntä tehokkaiden 50 mm:n Nanoclear™-kaiuttimien kautta sekä eksklusiivisia ominaisuuksia, kuten Superhuman Hearing®, kilpailuedun saavuttamiseksi. Läpikuultavat korvakupit tuovat esiin RGB-valaistuksen ennennäkemättömällä tavalla, ja Syn Max Air yhdistää Roccatin tunnusomaisen tyylin langattomaan vapauteen ja pikalataavaan telakointiasemaan.

Vulcan II Max ja Syn Max Air ovat ennakkotilattavissa tänään valmistajan sivuilta ja osallistuvilla jälleenmyyjillä maailmanlaajuisesti, ja niiden suositushinnat ovat vastaavasti 241,99 euroa ja 261,99 euroa. Vulcan II Max lanseerataan 17. lokakuuta 2022 ja Syn Max Air tulee saataville viikkoa aikaisemmin 10. lokakuuta 2022.

”Roccatin uusi Max-mallisto osoittaa sitoutumisemme markkinoiden parhaiden PC-pelioheislaitteiden luomiseen ilman kompromisseja. Vulcan II Max on kaikkien aikojen suosituimman näppäimistömme evoluutio ja mahdollisesti kaikkien aikojen kaunein näppäimistö, ja Syn Max Air yhdistää Roccatin ja Turtle Beachin johtavien teknologioiden parhaat puolet ja tarjoaa ensiluokkaisen peliäänen tyylikkäässä muotoilussamme. Molemmissa tuotteissa on hämmästyttävä RGB-valaistus, jota et löydä mistään muualta.”

sanoo René Korte, Roccatin perustaja ja Turtle Beachin PC-oheislaitteiden toimitusjohtaja

Roccat Vulcan II Max

Kaikkien aikojen kaunein näppäimistö on saapunut. PC-pelaajan työpöydän kruununjalokivi, Vulcan II Max PC-pelinäppäimistö herättää varmasti huomiota tyylikkäillä linjoillaan, alumiinilevyllään ja loistavasti valaistulla läpikuultavalla kämmentuella. Vulcan II Max -näppäimistössä on Roccatin yksinoikeudella valmistetut TITAN II -optomekaaniset kytkimet, joissa on pehmeä mekaaninen tuntuma, erittäin nopea toiminta ja uskomaton kestävyys 100 miljoonan napsautuksen elinkaarella – ja jotka tarjoavat kilpailuetua peli peliltä. Naurettavan nopean toimintanopeuden ja suorituskyvyn lisäksi Roccatin uudet TITAN II -kytkimet ovat yhteensopivia monien kolmansien osapuolten ristiin kiinnitettävien näppäinhattujen kanssa, jotta niiden ulkoasua voidaan mukauttaa entisestään.

Roccatin Vulcan II Max on myös maailman toinen pelinäppäimistö, joka esittelee Dual-LED Smart Keys -näppäimet, ja sitä edeltää vain sen Vulcan II Mini -sisarus. Vulcan II Max -näppäimistössä on 24 monitoimiälynäppäintä, joissa on oma toinen LED, joka ilmaisee, kun toissijaiset toiminnot ovat aktiivisia. Lisäksi PC-pelaajat voivat käyttää Roccatin Easy-Shift[+] -näppäinten kopiointiteknologiaa toissijaisen toiminnon avaamiseksi, joka voidaan ohjelmoida lähes rajattomiin vaihtoehtoihin. 4 Mt:n sisäisen tallennustilan ansiosta PC-pelaajat voivat ottaa RGB-valaistusnäytöksensä ja -asetuksensa mukaan tien päälle tallentamalla jopa neljä profiilia mukautettua valaistusta, näppäinten uudelleenasettelua ja muuta suoraan Vulcan II Maxiin.

Myös fanien suosimat Vulcan-elementit palaavat, kuten anodisoitu alumiinilevy, joka takaa kestävän rakenteellisen eheyden, ja omat mediasäätimet. Täysin uusi pehmeä, läpikuultava kämmentuki luo pohjan Roccatin AIMO-valaistusteknologialle. AIMO tuottaa eloisat RGB-valonäytöt heti laatikosta ja synkronoituu muiden yhteensopivien AIMO-ominaisuuksilla varustettujen tuotteiden kanssa, jotta syntyy mukaansatempaava valaistusnäytös.

Roccat-fanit voivat yhdistää Vulcan II Max -näppäimistön Roccatin huippuluokan langattoman Kone XP Air -hiiren ja täysin uuden langattoman Syn Max Air -hiiren kanssa, jotta RGB-valaistusasetus olisi täydellinen. Kaikki kolme ovat AIMO-yhteensopivia, ja ne luovat kiehtovan RGB-valaistuskokemuksen, joka on synkronoitu kaikkiin kolmeen oheislaitteeseen.

Roccat Syn Max Air

Roccatin Syn Max Air -kuulokkeet tarjoavat ensiluokkaisen langattoman 3D-äänikokemuksen, joka sopii pelaajille ja striimaajille, jotka rakastavat laadukasta peliääntä ja ainutlaatuista RGB-tyyliä. Syn Max Airin ensiluokkainen ääni on pelikuulokkeiden valmistaja Turtle Beachin suunnittelema, ja se sisältää myydyimmän tuotemerkin eksklusiivisia, patentoituja teknologioita ja ominaisuuksia.

Syn Max Airin suuret ja tehokkaat 50 mm:n Nanoclear™-kaiuttimet tuottavat mukaansatempaavan Waves 3D-äänen, ja kristallinkirkas keskustelu tulee Syn Max Airin ainutlaatuisen TruSpeak™-mikrofonin kautta – ainoana mikrofonina luokassaan, joka tarjoaa melunvaimennuksen, mykistystoiminnon tai mahdollisuuden poistaa mikrofoni kokonaan, mikä on hyvä ominaisuus striimaajille. Syn Max Air sisältää useita ääniasetuksia sekä Turtle Beachin eksklusiivisen ja patentoidun Superhuman Hearing® -ääniasetuksen, joka tehostaa kriittisiä peliääniä kilpailuetua varten. Lisämukavuutta Syn Max Airissa tuovat Turtle Beachin yksinoikeudella valmistetut ProSpecs™ silmälasiystävälliset ja jäähdyttävät geelillä täytetyt memory foam -korvatyynyt.

Syn Max Air on suunniteltu tarjoamaan pelaajille kaikki mahdolliset mukavuudet, ja siihen on lisätty RGB-pikalataus-telakka, jossa vain 15 minuutin lataus antaa kolme tuntia peliaikaa, sekä ensiluokkaiset alumiinijalat, jotka lisäävät kestävyyttä, Bluetooth® 5.1 ja langaton kaksoistoiminto, joka mahdollistaa yhteyden useampaan laitteeseen, sekä jopa 16 tunnin akunkesto.

Roccatille ominainen tyylikäs, RGB-vaikutteinen muotoilu erottuu Syn Max Airissa. Jopa 16,8 miljoonan värin RGB-valaistus näkyy sekä kuulokkeiden läpikuultavissa Bionic Shell -korvakupeissa että telakointiasemassa, ja valaistus voidaan synkronoida muiden AIMO-yhteensopivien laitteiden kanssa Roccatin vankalla Swarm-ohjelmistolla. Roccatin Stellar Wireless -tekniikka hallitsee Syn Max Airin signaalin voimakkuutta ja akun kulutusta optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi, ja kahden langattoman yhteyden ansiosta PC-pelaajat voivat myös keskustella Discordissa, vastata puheluihin ja kuunnella musiikkia Bluetoothin kautta pelaamisen aikana.

Syn Max Air sisältää myös intuitiiviset kuulokkeiden audiosäätimet, joiden avulla ääntä on helppo säätää lennossa ja jota voi mukauttaa mukana toimitetulla Swarm-ohjelmistolla. Syn Max Air on vankka mutta kevyt langaton PC-pelikuuloke, joka painaa 326 g. Korvakupit myös taittuvat litteiksi, kun on tauon aika.

Kommentoi