Roccat julkaisi uuden monikäyttöisen Kone XP -pelihiiren Kommentit pois päältä artikkelissa Roccat julkaisi uuden monikäyttöisen Kone XP -pelihiiren

Roccat Kone XP

Turtle Beachin palkittu PC-pelien oheislaitemerkki on esitellyt täysin uuden Kone XP -pelihiiren. 

Valmistajan kaikkien aikojen ensimmäinen tuote, alkuperäinen Kone, julkaistiin vuonna 2007 ja siitä tuli myydyin PC-pelihiiri sen erinomaisen ergonomian ansiosta. Uusi Kone XP on 15 vuoden tutkimus- ja kehitystyön huipentuma, jonka tavoitteena on tuottaa alan johtava monikäyttöinen pelihiiri. Kone XP parantaa edeltäjiään kaikin tavoin, sillä sen ergonomia on viimeistelty huolellisesti, ja siinä on uraauurtava 3D RGB -valaistus sekä Roccatin Owl-Eye 19K DPI -optinen sensori ja naurettavan nopeat Titan Optical Switches -kytkimet.

”Suunnittelimme Kone XP:n täydellisen kokoiseksi hiireksi, jossa on upea 3D RGB -valaistus, lukuisia mukautettavia painikkeita ja uusinta tekniikkaamme, jotta PC-pelaajat voivat voittaa minkä tahansa PC-pelin tyylillä ja itsevarmasti. Käytämme törkeän paljon aikaa Kone-hiiriemme koon ja muodon miettimiseen. Kone XP on henkinen seuraaja Kone AIMO Remasteredille, joka oli yksi Saksan myydyimmistä hiiristä vuonna 2021. Sen ergonomia ja monipainikeasettelu tekevät siitä loistavan valinnan mihin tahansa peliin, mutta Kone XP:n käyttömukavuus ja räätälöintimahdollisuudet tekevät siitä loistavan hybridihiiren, joka sopii täydellisesti työhön tai kotitoimistoon, koulutyön tekemiseen, sisällön luomiseen ja muuhun.”

sanoo René Korte, ROCCATin perustaja ja Turtle Beachin PC-oheislaitteiden toimitusjohtaja

Kone AIMO Remasteredin fanit sekä PC-pelaajat, jotka pelaavat monenlaisia pelejä eri genreistä, tulevat rakastamaan Kone XP:n monipainikkeista muotoilua yhdistettynä Roccatin ikonisen Kone-muodon hienostuneeseen ergonomiaan, kevyempään painoon ja yleiseen mukavuuteen.

myös määrittelee jälleen kerran RGB-valaistuksen uudelleen Kone XP:n vaikuttavien 22 LED-valon ja läpinäkyvän kuoren sekä vallankumouksellisen 4D Krystal Wheel -pyörän avulla, joka hajottaa RGB-valaistuksen läpinäkyvän muotoilun läpi luoden 3D-valotehosteen. Pyörä lisää myös vasemman- ja oikeanpuoleiset sivusyötöt tavalliseen pystysuuntaiseen klikkaus- ja vieritystoimintoon, ja kaikki nämä toiminnot on toteutettu Roccatille tyypillisellä tuntumalla.

Kone XP:ssä on enemmän painikkeita kuin missään muussa hiiressä tässä hintaluokassa. Siinä on 15 painiketta, ja Roccatin Easy-Shift[+]™ -tekniikan ansiosta painikkeiden toimintoja on 29. Tämä on ihanteellinen strategiapeleihin ja MMO-peleihin, kuten juuri julkaistuun Lost Ark -peliin ja pian julkaistavaan Elden Ringiin. Vasen ja oikea napsautuspainike aktivoivat Kone XP:n Titan Optical -kytkimet, jotka tarjoavat reagoivan napsautuksen ja naurettavan nopean toiminnan, joka takaa ennennäkemättömän nopeuden ja tarkkuuden.

Roccatin Titan Optical -kytkin on nopeampi kuin mikään mekaaninen kytkin ja kaksi kertaa kestävämpi, sillä se toimii huikealla 0,2 ms:n käynnistysnopeudella jopa 70 miljoonan klikkauksen ajan ja tarjoaa säädettävän debounce-ajoituksen, joka on avainasemassa vetämällä klikkaamisessa. Kone XP:n avulla PC-pelaajat voivat odottaa vain terävää, reagoivaa suoritusta ilman virheellisiä klikkauksia.

PC-pelaajat löytävät Kone XP:n sydämestä ROCCATin Owl-Eye 19K DPI -optisen sensorin (joka perustuu PixArtin PAW3370:een). Owl-Eye-sensori seuraa hiiren liikettä erittäin tarkasti, mikä takaa äärimmäisen tarkkuuden pelissä, ja sitä voi mukauttaa ROCCATin Swarm-ohjelmistopaketin avulla.

Kone XP:n läpikuultava kuori luo näyttämön Roccatin AIMO-valaistusmoottorille ja ekosysteemille, joka on synkronoitavissa muiden AIMO-ominaisuuksilla varustettujen -tuotteiden, kuten Magma-kalvonäppäimistön tai palkittujen Vulcanien kanssa. AIMO tuottaa 16,8 miljoonan värin eloisan valaistuksen heti laatikosta otettuna, ilman laajoja konfigurointeja.

Kone XP:ssä on myös Roccatin PhantomFlex™-kaapeli ja lämpökäsitellyt PTFE-liukukalvot langattoman hiiren tuntua varten. Joustava, taipuisa ja kevyt kaapeli ei takerru eikä sotkeudu, ja hiiri liukuu sulavasti työpöydillä.

Kone XP:n voi ennakkotilata 93,99 euron hintaan valmistajalta suoraan tai jälleenmyyjiltä Suomessa. Kone XP tulee markkinoille 29. maaliskuuta 2022.

Kommentoi

A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo

A Plague Tale: Requiem

Asobon ja Focus Entertainmentin odotettu jatko-osa suositulle ja palkitulle A Plague Tale: Innocence -pelille on ilmestymässä lokakuun 18. päivä PC:lle ja uuden sukupolven konsoleille. Voit katsoa 10 minuuttisen pelivideon alta.

on jatkoa A Plague Tale: Innocence -pelille, joka julkaistiin vuonna 2019. Se esitteli pelaajille kulkutaudista ja rottalaumoista kärsivän Ranskan maaseutuineen, linnoineen ja raunioineen. Pelin keskiössä ei kuitenkaan ollut musta rutto tai kuvankauniit maisemat, vaan inkvisition vainoa pakeneva sisarkaksikko. Nyt pieni Hugo-poika ja tätä suojeleva isosisko Amicia ovat matkanneet eteenpäin ja heidän kotiseutunsa kauheudet ovat taakse jäänyttä elämää. Uudet kauheudet ja haasteet ovat kuitenkin edessä, sillä Hugon elämää määrittävä kirous ei ole hellittänyt otettaan.

Itsenäisen pelitarinan kertova on uuden sukupolven pelikonsoleille sekä PC:lle tehty toimintaseikkailu, jossa pelaaja pääsee kokemaan sydäntä riipaisevan tarinan täynnä jännitystä, tunnelmaa ja yliluonnollisia voimia. Vaikka edeltävän pelin tapahtumien kokeminen syventää jatko-osan tapahtumien ymmärtämistä ja vahvistaa tuntemuksia, aiemman pelin pelaamista ei vaadita jatko-osasta nauttimiseen.

julkaistaan sekä 5, Series X ja S- sekä Switch -konsoleille että PC:lle vuoden 2022 aikana.

Kommentoi

Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Car Mechanic Simulator 2018

Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta peliä: sekä Car Mechanic Simulator 2018.

A Game of Thrones: The Board Game on alunperin vuona 2020 ilmestynyt digitaalinen versio suositusta strategisesta lautapelistä. Pelaajien tehtävänä on levittää valtaansa läpi Westerosin strategisen suunnittelun, diplomatian sekä asevoimien avulla.

Valitse oma sukusi, valloita, solmi liittoja, kokoa kaupunkiesi asukkaat ja keplottele tiesi rautavaltaistuimelle. Voit ladata pelin täältä.

on puolestaan kaikkien autoista ja niiden korjauksesta kiinnostuneiden valinta. Tehtävänäsi on rakentaa ja laajentaa autokorjaamobisnes. Etsi klassikoita ladoista tai romuttamoilta ja entisöi ne entiseen loistoonsa.

Autoja pelistä löytyy yli 40 erilaista, työkaluja on kymmeniä ja osia yli tuhat. Lisäksi pääset korjaamaan asiakkaiden tuomia autoja. Voit ladata pelin täältä.

Kommentoi