ROCCAT julkaisi uudet Sense-sarjan pelihiirimatot Kommentit pois päältä artikkelissa ROCCAT julkaisi uudet Sense-sarjan pelihiirimatot

julkisti jälleenmyynnin Sense-sarjan hiirimatoille, jotka tulevat eri kokoisina ja suunniteltuina parantamaan pelikokemustasi.

Sense Pro

Sense-sarjan uusia lisäyksiä ovat mikrokudoskangas Sense Core, hartsilla käsitelty ja sileä Sense Icon, kestävä vulkanoitu ja lämpökäsitelty Sense CTRL, ja poikkeuksellisen nopea ja tarkka Sense Pro. Täysin uusi Sense-sarja tarjoaa valikoiman malleja ja materiaaleja, jotka mahdollistavat paremman tasapainon, kestävyyden, nopeuden ja tarkkuuden hallinnan kuin koskaan ennen.

Sense CTRL

”Meillä on nyt paljon uusia ROCCAT --pelaamisen oheislaitteita, joten on oikea aika päivittää hiirimattovalikoimamme, jotta se olisi paremmin yhteensopiva uusimpien hiiriemme ja näppäimistöjemme kanssa.”

René Korte, ROCCATin perustaja ja PC -oheislaitteiden pääjohtaja Turtle Beachilla.
Sense Icon

Sense-sarjan rinnalla on myös julkaissut uuden pelikuuloketelineen, joka on saatavana 31,99 euron hintaan. Se on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä ja sen painopiste on matalalla, jotta se olisi turvapaikka kuulokkeillesi, kun on tauon aika.

Sense

Sarja on saatavilla tänään valmistajan verkkosivuilta ja osallistuvilta vähittäiskauppiailta Suomessa 7,99–51,99 euron hintaan.

Kommentoi

Humble Bundle tarjoaa metsästyspelien faneille pelattavaa pikkurahalla Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundle tarjoaa metsästyspelien faneille pelattavaa pikkurahalla

theHunter: Call of the Wild

Edullisista pelipaketeistaan tunnettu tarjoaa uusimmalla pelipaketillaan theHunter: Call of the Wild -metsästyspeliä sekä kaikkia sen lukuisia lisäosia kuten Bloodhound, Rancho del Arroyo sekä Te Awaroa National Park.

  • Maksamalla ainoastaan euron saat theHunter: Call of the Wild -pelin.
  • Mikäli maksat paketista 6,33 euroa saat peruspelin lisäksi myös Trophy Lodge Spring Creek Manor, Weapon Pack 2, Parque Fernando, Duck and Cover Pack, Vurhonga Savanna, Wild Goose Chase Gear, Weapon Pack 1, Medved-Taiga, ATV SABER 4X4 sekä Tents & Ground Blinds -lisäosat.
  • Jos maksat 12,96 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi Rancho del Arroyo, Bloodhound, Te Awaroa National Park, Silver Ridge Peaks, Smoking Barrels Weapon Pack, Cuatro Colinas Game Reserve, Saseka Safari Trophy Lodge, High-Tech Hunting Pack, Weapon Pack 3, Yukon Valley sekä Treestand & Tripod Pack -lisäosat.

Paketti on ostettavissa aina lokakuun 29. päivään asti. Peli on Steam -koodi :lle.

Kommentoi

Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina Kommentit pois päältä artikkelissa Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina

Riders Republic

Ubisoftin lokakuun lopulla julkaistava extreme-urheilupeli tarjoaa ilmaisen tutustumisjakson jo ennen pelin julkaisua. 21.-27. lokakuuta pelattava kokeilujakso tulee saataville sekä konsoleille, että PC:lle ja Google Stadia-pelitilauspalveluun.

Kokeilujakson aikana pelaajat voivat tutustua pelin antimiin usean eri pelimuodon myötä. Näitä ovat jopa yli 50 pelaajan kesken ajettavat massakisat, kuusi vastaan kuusi -tiimeillä pelattavat tempputaistot, enimmillään 12 pelaajan kesken koettava free for all -pelitila ja kuuden pelaajan versus-kisamuoto. Lisäksi pelaajat voivat osallistua moninpelimuotoiseen Mad Challenge -haastekisaan, johon osallistumalla pelaajalla on mahdollisuus voittaa upea kisapalkinto. Massakisan kymmenen parhaan joukkoon osallistuneet pelaajat osallistuvat peliarvontaan.

Riders Republic julkaistaan 28. lokakuuta 2021 sekä PlayStation 5, PlayStation 4, X ja S sekä One -konsoleille että PC:lle Games Store ja Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Google Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluihin.

Kommentoi