Roccat lanseerasi työhön ja pelaamisen soveltuvan Kone Air -hiiren Kommentit pois päältä artikkelissa Roccat lanseerasi työhön ja pelaamisen soveltuvan Kone Air -hiiren

Roccat Kone Air

Turtle Beachin palkittu PC-pelien oheislaitemerkki on julkistanut uuden edullisen, ergonomisen ja monikäyttöisen Kone Air Wireless -hiiren.

Sillä monet ammattilaiset ja pelaajat tasapainottavat nykyään työn ja peliajan, Kone Air on täydellinen ratkaisu, jossa yhdistyy Roccatin ergonominen Kone-muoto monipuoliseen hiireen, joka sopii niin arkipäivän tuottavuuteen kuin joukkueen voiton varmistamiseen.

Ergonominen Kone-hiiren muoto on viimeistelty 15 vuoden tutkimus- ja kehitystyön aikana, jotta hiiri olisi äärimmäisen mukava, ja Kone Airissa on lisäksi Roccatin Stellar Wireless -teknologia, joka hallitsee langattoman signaalin voimakkuutta ja akun kestoa optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Tämä sisältää viiveettömän 2,4 GHz:n langattoman yhteyden nopeatempoiseen pelaamiseen tai luotettavan Bluetooth-yhteyden tuottavuuteen ja pienempään virrankulutukseen. Lisäksi PC-pelaajat voivat irrottaa toisen Kone Airin kahdesta AA-paristosta säätääkseen hiiren painoa nopeampaa liikettä varten tai käyttää sekä paristoja että Bluetoothia saavuttaakseen yli 800 tunnin akunkeston.

”Roccatin täydellisyyteen hiottu Kone-muoto takaa äärimmäisen mukavuuden intensiivisimmissä pelisessioissa ja intensiivisimmissä työsessioissa. Pelasitpa, luot sisältöä tai työstät uusinta projektiasi kotona, töissä tai koulussa, Kone Airin mukava muoto, säädettävä paino ja akun kesto sekä monipainikkeinen muotoilu tekevät siitä loistavan vaihtoehdon jokapäiväiseksi hiireksesi.”

sanoo René Korte, Roccatin perustaja ja Turtle Beachin PC-oheislaitteiden toimitusjohtaja

Roccatin Kone Air -hiiri on saatavana mustana tai Arctic White -värisenä, ja se on nyt saatavilla 73,99 € hintaan valmistajan sivuilta ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa.

Kommentoi

The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria

The Division: Resurgence

Ubisoft on julkaissut kaksi uutta esittelyvideota tulevasta ’s Resurgence -toimintapelistä. Ensimmäisellä esittelyvideolla tutustutaan pelin maailmaan ja kuullaan pelin vastaavaa tuottajaa Fabrice Navrezia, joka kertoo pelin ominaisuuksista ja mahdollisuuksista haastattelun yhteydessä. Videolla nähdään myös pelikuvaa sen tapahtumista. Lisäksi mukana on pelin pariminuuttinen esittelyvideo.

Pelin testiversio on nyt pelattavissa ja sen tapahtumat sijoittuvat New Yorkin kaupunkiin. Mukana on seitsemän päätehtävää, 12 sivutehtävää ja neljä eri hahmoluokkaa. Näistä viimeisen saa käyttöönsä tasolla 15. Lisäksi mukana on päivittäisiä tehtäviä, avoimen pelimaailman aktiviteettejä ja pelaajien välisiä yhteenottoja.

Pelin testiversio on saatavilla -mobiililaitteille ja siihen voi rekisteröityä pelin kotisivuilla.

Kommentoi

Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri

Valheim

on julkaissut vihdoin suositun Valheim -pelin uuden Mistlands -biomin ja nyt siitä on saatu animoitu traileri.

Mistlands -biomissa keskitytään enemmän seikkailemiseen kuin tukikohdan rakentamiseen. Mukana on uudentyyppinen luolasto, uusia pelimekaniikoita ja vastustajia.

Valheim ja Mistland -lisäosa on parhaillaan saatavilla :lle, :lle ja Linuxille Steam Early Accessin kautta. Peli on parhaillaan 30% alennuksessa.

Kommentoi