Roccat lanseerasi uuden kevyen ja langattoman Burst Pro Air -pelihiiren Kommentit pois päältä artikkelissa Roccat lanseerasi uuden kevyen ja langattoman Burst Pro Air -pelihiiren

Turtle Beachin palkittu PC-oheislaitteiden tuotemerkki on paljastanut uuden Burst Pro Air -hiiren korkealaatuisena langattomana lisäyksenä Burst-perheen kevyisiin PC-pelihiiriin.

Kuten langallinen Burst Pro -hiiri, myös Burst Pro Air on suunniteltu PC-pelaajille, jotka haluavat ergonomisen symmetrisen hiiren mukavuuden ja tuntuman, kevyen rakenteen sekä langattoman vapauden. Langaton Burst Pro Air on kevyt 81 g:n painollaan ja tarjoaa ROCCATin keskeiset suorituskykykomponentit, kuten Owl-Eye Optical 19K DPI -sensorin ja naurettavan nopeat Titan Optical Switches -kytkimet, kun taas Stellar Wireless -tekniikka optimoi ja hallitsee langattoman signaalin voimakkuutta ja akun käyttöä optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi.

Burst Pro Air -hiiren ladattavan akun kesto on jopa 100 tuntia, ja PC-pelaajat voivat nauttia jopa viiden tunnin peliajasta ladattuaan hiirtä pikalatauksella vain 10 minuutin ajan. Burst Pro Airin vallankumouksellinen läpinäkyvä Bionic Shell -kuori palaa myös, ja tällä kertaa se on päivitetty uusilla LED-valoilla, jotka takaavat entistä tasaisemman ja eloisamman RGB-valaistuksen.

”Langallinen Burst Pro sai hyvän vastaanoton FPS-pelaajiemme keskuudessa, jotka suosivat ergonomista ja symmetristä hiirtä, ja olemme iloisia voidessamme nyt tarjota langatonta hiirtä suosiville pelaajille samat edut Burst Pro Airin avulla. Burst Pro Air on täynnä uusinta teknologiaamme, ja vaikka se on langaton, se pysyy kevyenä ja mukavana ainutlaatuisen Bionic Shell -suunnittelumme ansiosta. Burst Pro Air täyttää kaikki nykypäivän kilpailullisen PC-pelaajan tarpeet.”

sanoo René Korte, ROCCATin perustaja ja Turtle Beachin PC-oheislaitteiden toimitusjohtaja

Burst Pro Airissa on sama ergonominen ja symmetrinen muoto, jonka loi alkuperäiselle langalliselle Burst Prolle; suunnittelussa on keskitytty suorituskykyyn ja mukavuuteen nopeissa ensimmäisen persoonan PC-peleissä, kuten Fortnite, Apex Legends ja Valorant. ROCCATin Owl-Eye -optinen sensori (joka perustuu PixArtin PAW3370:een) tarjoaa 19K DPI:n ja 400 IPS:n seurantanopeuden ennennäkemättömän tehokkaalle liikkeenseurannalle. Lisäksi ROCCATin älyttömän nopeat optiset Titan-kytkimet antavat reagoivan napsautuksen ja uskomattoman nopean toiminnan, mikä takaa vertaansa vailla olevan nopeuden ja tarkkuuden. Optinen Titan-kytkin on kaksi kertaa nopeampi kuin mekaaninen kytkin ja kaksi kertaa kestävämpi, sillä se toimii 0,2 ms:n nopeudella ja kestää jopa 70 miljoonaa klikkausta.

Burst Pro Air -hiiri on saatavilla mustana tai valkoisena.

Lisäksi, vaikka useimmat langattomat hiiret ovat yleensä painavampia, Burst Pro Air on kevyt, vain 81 g, ROCCATin ainutlaatuisen vettä ja pölyä kestävän Bionic Shell -rakenteen ansiosta. Burst Pro Airissa on myös neljä LED-vyöhykettä, jotka syttyvät ja paljastavat sen sisäisen hunajakennorakenteen. Kun laite on kytketty, pelaajat voivat käyttää ROCCATin AIMO RGB -valaistusmoottoria – joka tuottaa 16,8 miljoonan värin eloisan valaisun – synkronoidakseen sen muiden yhteensopivien AIMO-ominaisuuksilla varustettujen tuotteiden kanssa luodakseen RGB-valaistuksen, joka kulkee -laitteesta toiseen.

Burst Pro Airin langatonta yhteyttä ja akun suorituskykyä hallinnoi ROCCATin Stellar Wireless -teknologia, joka tasapainottaa jatkuvasti signaalin voimakkuutta ja akun käyttöä optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. PC-pelaajat voivat myös valita joko matalan viiveen pelikäyttöön soveltuvan 2,4 GHz:n langattoman yhteyden tai monikäyttöisen Bluetooth 5.2 -langattoman yhteyden. Burst Pro Air tarjoaa jopa 100 tuntia langatonta suorituskykyä yhdellä latauksella keskeytymätöntä pelaamista varten. Lisäksi USB-C-pikalataus antaa pelaajille jopa viisi tuntia peliaikaa vain 10 minuutin latauksella.

Kun Burst Pro Airin lataamisen aika lopulta koittaa, joustava ja kevyt PhantomFlex-kaapeli tuntuu mahdollisimman ”langattomalta”. Burst Pro Airin lämpökäsitellyt puhtaan PTFE:n liukukalvot ovat myös mullistavat. Lisälämpökäsittely tarkoittaa, että Burst Pro Air toimitetaan valmiiksi viritettynä tarjoamaan uskomattoman liukuvuuden ja sulavat hiirenliikkeet heti laatikosta otettaessa.

Lukemattomien ominaisuuksiensa lisäksi Burst Pro Air tukee myös Reflex Analyzeria. NVIDIA G-SYNC -näytöissä, joissa on Reflex-analysaattori, on maailman ensimmäinen ja ainoa järjestelmän viiveanalysaattori, joka havaitsee pelihiiristä tulevat klikkaukset ja mittaa ajan, jonka kuluessa niiden aiheuttamat pikselit (aseen suuliekki) muuttuvat näytöllä. Kun ROCCATin Burst Pro Air -hiirtä käytetään yhdessä Reflexillä varustetun NVIDIA G-SYNC -näytön kanssa, pelaajat voivat mitata ja parantaa koko oheislaitteen ja järjestelmän latenssiaikaa.

Burst Pro Air on nyt ennakkotilattavissa suoraan ROCCATin sivustolta sekä jälleenmyyjillä Suomessa, ja se lanseerataan maailmanlaajuisesti 26. huhtikuuta 2022.

Kommentoi

A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo

A Plague Tale: Requiem

Asobon ja Focus Entertainmentin odotettu jatko-osa suositulle ja palkitulle A Plague Tale: Innocence -pelille on ilmestymässä lokakuun 18. päivä :lle ja uuden sukupolven konsoleille. Voit katsoa 10 minuuttisen pelivideon alta.

on jatkoa A Plague Tale: Innocence -pelille, joka julkaistiin vuonna 2019. Se esitteli pelaajille kulkutaudista ja rottalaumoista kärsivän Ranskan maaseutuineen, linnoineen ja raunioineen. Pelin keskiössä ei kuitenkaan ollut musta rutto tai kuvankauniit maisemat, vaan inkvisition vainoa pakeneva sisarkaksikko. Nyt pieni Hugo-poika ja tätä suojeleva isosisko Amicia ovat matkanneet eteenpäin ja heidän kotiseutunsa kauheudet ovat taakse jäänyttä elämää. Uudet kauheudet ja haasteet ovat kuitenkin edessä, sillä Hugon elämää määrittävä kirous ei ole hellittänyt otettaan.

Itsenäisen pelitarinan kertova on uuden sukupolven pelikonsoleille sekä :lle tehty toimintaseikkailu, jossa pelaaja pääsee kokemaan sydäntä riipaisevan tarinan täynnä jännitystä, tunnelmaa ja yliluonnollisia voimia. Vaikka edeltävän pelin tapahtumien kokeminen syventää jatko-osan tapahtumien ymmärtämistä ja vahvistaa tuntemuksia, aiemman pelin pelaamista ei vaadita jatko-osasta nauttimiseen.

julkaistaan sekä PlayStation 5, Series X ja S- sekä Switch -konsoleille että :lle vuoden 2022 aikana.

Kommentoi

Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Car Mechanic Simulator 2018

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta peliä: sekä Car Mechanic Simulator 2018.

A Game of Thrones: The Board Game

A Game of Thrones: The Board Game on alunperin vuona 2020 ilmestynyt digitaalinen versio suositusta strategisesta lautapelistä. Pelaajien tehtävänä on levittää valtaansa läpi Westerosin strategisen suunnittelun, diplomatian sekä asevoimien avulla.

Valitse oma sukusi, valloita, solmi liittoja, kokoa kaupunkiesi asukkaat ja keplottele tiesi rautavaltaistuimelle. Voit ladata pelin täältä.

on puolestaan kaikkien autoista ja niiden korjauksesta kiinnostuneiden valinta. Tehtävänäsi on rakentaa ja laajentaa autokorjaamobisnes. Etsi klassikoita ladoista tai romuttamoilta ja entisöi ne entiseen loistoonsa.

Autoja pelistä löytyy yli 40 erilaista, työkaluja on kymmeniä ja osia yli tuhat. Lisäksi pääset korjaamaan asiakkaiden tuomia autoja. Voit ladata pelin täältä.

Kommentoi