ROCCAT lanseerasi uudet Kone Pro ja Kone Pro Air -pelihiiret Kommentit pois päältä artikkelissa ROCCAT lanseerasi uudet Kone Pro ja Kone Pro Air -pelihiiret

ROCCAT Kone Pro

Corporationin palkittu -oheislaitebrändi on julkistanut uusimmat lisäykset legendaariseen PC-pelihiirien Kone-sarjaan, Kone Pro ja Kone Pro Air. Aivan uuden Kone Pro -sarjan hiiret yhdistävät ROCCAT:n naurettavan nopean Titan Optical Switch -teknologian brändin legendaarisen Kone PC-pelihiirisuunnittelun ominaiseen tuntumaan.

ROCCAT ensiesitteli kaikkien aikojen ensimmäisen Kone-hiiren vuonna 2007, ja siitä tuli myös yksi elektronisen urheilun keskeisistä vempaimista. Koneen suunnittelussa on tutkittu käsikokoja ja pitotyyppejä jo yli vuosikymmenen ajan edistyneimmän, ergonomisimman ja kilpailukykyisimmän hiiren luomiseksi. Täysin uusi Kone Pro -sarja parantaa Koneen tunnettua ergonomista muotoa, ja sitä on saatavilla Arctic Whitena ja Ash Blackina.

Roccat Kone Pro

“Voin luottavaisin mielin sanoa, että uusi Kone Pro -sarja on tähän mennessä parhaamme.” – René Korte, ROCCAT:n perustaja ja PC-oheislaitteiden pääjohtaja Turtle Beachillä

Uuden Kone Pro -sarjan tärkeimmät tekniset tiedot:

 • Uusi muoto, jossa on Koneen AIMO:n rakastettujen ominaisuuksien ja Kone Puren suorituskyvyn täydellinen tasapaino
 • Titan Optical Switch -teknologia laadukkaan klikkaustuntuman saavuttamiseksi, jopa 100 kertaa nopeampi vaste kuin mekaanisilla kytkimillä, ja pitkä kestävyys
 • Titan Wheel Pro – uusi alumiinipyörä, jossa on tyydyttävä rullaus ja napsautus, tarjoten pelaajille vertaansa vailla olevan nopeuden ja premium-tuntuman
 • Pure PTFE, lämpökäsitellyt tassut tasaisen liikkeen ja minimaalisen kitkan varmistamiseksi
 • Bionic Shell -muotoilu erittäin kevyeen tarkkuuteen, kiitos sen hunajakennorakenteen
 • Painaen 66 grammaa ja 75 grammaa, Kone Pro ja Kone Pro Air ovat markkinoiden kevyimpiä pelihiiriä
 • Owl-Eye 19K dpi optinen sensori korkeaan suorituskykyyn ja tarkkaan yhteyteen liikkeen ja pelin välillä
 • PhantomFlex® cable Kone Pro:ssa rajoittamattoman liikkeen tunteeseen
 • Kone Pro Air langaton yhteys Bluetoothin tai langattoman lähettimen kautta
 • Pikalataus Kone Pro Airissa, joka tarjoaa viisi tuntia pelaamista vain 10 minuutin latauksella, kun taas langaton Stellar-tekniikka tarjoaa yli 100 tuntia jatkuvaa pelaamista täydellä latauksella
 • Houkutteleva AIMO RGB -valaistus joka synkronoi AIMO-yhteensopivien tuotteiden kanssa, pystyy tuottamaan 16,8 miljoonaa väriä ja voi muodostaa yhteyden muihin ROCCAT-pöytälaitteisiin optimaalisen RGB-valaistuksen koordinoinnin varmistamiseksi.

ROCCAT:n Kone Pro -sarjan hiiret tulevat saataville 16. toukokuuta 2021 hintaan 79,99 € langallinen Kone Pro, ja 129,99 € langaton Kone Pro Air. Ennakkotilaukset ovat saatavilla tästä päivästä alkaen valmistajan kotisivuilta ja jälleenmyyjiltä Pohjoismaissa.

Kommentoi

Turtle Beach julkaisi uudet Recon 500 -pelikuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach julkaisi uudet Recon 500 -pelikuulokkeet

Turtle Beach Recon 500

esittelee aivan uudet Recon 500 -pelikuulokkeet, joissa on ensimmäistä laatuaan olevat 60 mm Eclipse -kaksoisajurit

Täysin uusi Recon 500 on paras valinta pelaajille, jotka etsivät kuulokkeita tyylillä, vaikuttavalla äänellä & mukavuudella sekä monialustaisella yhteensopivuudella edulliseen hintaan

Turtle Beach julkisti tänään uraauurtavan uuden lisäyksen yhtiön suosittuun Recon-pelikuulokkeiden linjaan – Recon 500. Langallinen monialustainen pelikuuloke tarjoaa poikkeuksellisen äänenlaadun kaikilla taajuuksilla räätälöityjen lasiystävällisten korvakuppien sekä kristallinkirkkaan, pro-tason keskustelun kautta melua vaimean mikrofonin avulla. Jokainen voi pelata mukavasti – jopa maratonsessioiden aikana – kiitos hengittävien muistivaahtokorvatyynyjen ja kevyen pääpannan.

Turtle Beach Recon 500

Recon 500:lla on monialustainen yhteys Xbox One, Xbox Series X ja S, PlayStation 5, PlayStation 4 sekä Nintendo Switch -konsoleihin, :hen ja yhteensopiviin mobiililaitteisiin – aina valmiina taisteluun, akkuja ei tarvita. Recon 500 julkaistaan ympäri Eurooppaa 18. kesäkuuta 2021 mustana sekä Arctic Camona ja sen voi nyt ennakkotilata verkosta tai osallistuvilta jälleenmyyjiltä 79,99 € hintaan.

“Recon 500 toimittaa vaikuttavimpia teknisiä edistysaskelia, joita Recon-sarjan pelikuulokkeillamme on koskaan saavutettu. Se määrittelee uudelleen, mitä pelaajat odottavat kuulokkeilta tässä hintaluokassa, tarjoten innovatiivisen suunnittelun, mestarillisen äänen suorituskyvyn ja muhkean mukavuuden.” Juergen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja sanoi.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Patentoidut, alan ensimmäiset kaksoisajurit on suunniteltu erillisillä kammioilla, jotka ohjaavat matalia ja korkeita taajuuksia, mikä parantaa huomattavasti äänen yksityiskohtia tavanomaisen ajurin sijaan. Suurempi 60 mm:n koko tuottaa massiivisen äänimaiseman erittäin realistiseen pelikokemukseen.
 • Ammattimaiseen pelaamiseen kehitetty TruSpeak™ yksisuuntainen, melua vaimentava mikrofoni tarjoaa selkeän ja luotettavan keskustelun ja on helppo irrottaa, kun chattia ei tarvita.
 • Alan ensimmäisten Eclipse™ kaksoisajureiden kanssa tarvitsimme tähän mennessä tarkimmin suunnitellun korvakupin suorituskyvyn maksimoimiseksi. AccuTune™ tarkkuusviritysprosessissamme käytetään puumassakomposiittiruiskua Dual Driver -rakenteessa täysin uuden sisäisen suunnittelun luomiseksi ja rikkaan, luonnollisen äänen toimittamiseksi.
 • Kudottuun urheilukankaaseen käärityt pehmeät muistivaahtokorvatyynyt pitävät sinut mukavana ja viileänä taistelun lämmössä.
 • Säädettävä, metallivahvistettu pääpanta on rakennettu kestämään, joustavaksi ja kevyeksi maratonpelisessioita varten.
 • Turtle Beachin ainutlaatuinen ProSpecs™-mukavuusvetoinen muotoilu poistaa lasien paineen pelatessasi
 • Helposti saatavilla oleva äänenvoimakkuuden säätö ja mikin mykistys korvakupissa.
 • Toimii täydellisesti suosikkipelikonsoliesi, ohjaintesi, mobiililaitteidesi tai minkä tahansa 3,5 mm:n liittimillä varustetun kanssa.

Kommentoi

Blizzardin pelit ovat menettäneet yhteensä kaksi miljoonaa pelaajaa vain kolmessa kuukaudessa Kommentit pois päältä artikkelissa Blizzardin pelit ovat menettäneet yhteensä kaksi miljoonaa pelaajaa vain kolmessa kuukaudessa

Activision Blizzardin tuorein tilinpäätös paljastaa, että Blizzard on menettänyt peleiltään noin kaksi miljoonaa pelaajaa viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Blizzardin julkaisujen aktiivisten pelaajien määrä tippui helmikuun 29 miljoonasta pelaajasta kolmessa kuukaudessa tämänhetkiseen 27 miljoonaan aktiiviseen pelaajaan. Yhtiö on menettänyt pelaajia tasaiseen tahtiin jo viimeisten vuosien aikana. Kolmessa vuodessa yhtiön pelit ovat menettäneet noin 29 prosenttia käyttäjistään eli noin 11 miljoonaa pelaajaa.

Luvuista huolimatta Blizzard ei ole vaikeuksissa. Kehittäjän tulot ovat nousseet vuosittain noin seitsemän prosentin tahdilla suurimpien pelien johdosta. Esimerkiksi World of Warcraft: Shadowlandsin julkaisu on ollut yhtiölle merkittävä osa rahavirtoja. Myös Hearthstonen tuorein Forged in the Barrens -laajennus sai yleisesti postiviisen vastaanoton. Lisäksi Overwatch -räiskintäpeli onnistui saamaan vuodessa noin 10 miljoonaa uutta pelaajaa, vaikka peli ei ole saanut hiljattain uusia päivityksiä.

Huomioitavana on, että yhtiö ei ole julkaissut pahemmin uusia pelejä viimevuosina. Blizzard on tehnyt lähinnä lisäosia nykyisiin peleihinsä sekä uusintaversioita vanhoista julkaisuista. Toivottavasti kehitteillä olevat Diablo 2: Remastered, Diablo 4 ja Overwatch 2 auttavat yhtiötä haalimaan peleilleen uusia pelaajia tulevaisuudessa.

Kommentoi