ROCCAT lanseerasi uudet Kone Pro ja Kone Pro Air -pelihiiret Kommentit pois päältä artikkelissa ROCCAT lanseerasi uudet Kone Pro ja Kone Pro Air -pelihiiret

ROCCAT Kone Pro

Corporationin palkittu -oheislaitebrändi on julkistanut uusimmat lisäykset legendaariseen PC-pelihiirien Kone-sarjaan, Kone Pro ja Kone Pro Air. Aivan uuden Kone Pro -sarjan hiiret yhdistävät ROCCAT:n naurettavan nopean Titan Optical Switch -teknologian brändin legendaarisen Kone PC-pelihiirisuunnittelun ominaiseen tuntumaan.

ROCCAT ensiesitteli kaikkien aikojen ensimmäisen Kone-hiiren vuonna 2007, ja siitä tuli myös yksi elektronisen urheilun keskeisistä vempaimista. Koneen suunnittelussa on tutkittu käsikokoja ja pitotyyppejä jo yli vuosikymmenen ajan edistyneimmän, ergonomisimman ja kilpailukykyisimmän hiiren luomiseksi. Täysin uusi Kone Pro -sarja parantaa Koneen tunnettua ergonomista muotoa, ja sitä on saatavilla Arctic Whitena ja Ash Blackina.

Roccat Kone Pro

“Voin luottavaisin mielin sanoa, että uusi Kone Pro -sarja on tähän mennessä parhaamme.” – René Korte, ROCCAT:n perustaja ja PC-oheislaitteiden pääjohtaja Turtle Beachillä

Uuden Kone Pro -sarjan tärkeimmät tekniset tiedot:

 • Uusi muoto, jossa on Koneen AIMO:n rakastettujen ominaisuuksien ja Kone Puren suorituskyvyn täydellinen tasapaino
 • Titan Optical Switch -teknologia laadukkaan klikkaustuntuman saavuttamiseksi, jopa 100 kertaa nopeampi vaste kuin mekaanisilla kytkimillä, ja pitkä kestävyys
 • Titan Wheel Pro – uusi alumiinipyörä, jossa on tyydyttävä rullaus ja napsautus, tarjoten pelaajille vertaansa vailla olevan nopeuden ja premium-tuntuman
 • Pure PTFE, lämpökäsitellyt tassut tasaisen liikkeen ja minimaalisen kitkan varmistamiseksi
 • Bionic Shell -muotoilu erittäin kevyeen tarkkuuteen, kiitos sen hunajakennorakenteen
 • Painaen 66 grammaa ja 75 grammaa, Kone Pro ja Kone Pro Air ovat markkinoiden kevyimpiä pelihiiriä
 • Owl-Eye 19K dpi optinen sensori korkeaan suorituskykyyn ja tarkkaan yhteyteen liikkeen ja pelin välillä
 • PhantomFlex® cable Kone Pro:ssa rajoittamattoman liikkeen tunteeseen
 • Kone Pro Air langaton yhteys Bluetoothin tai langattoman lähettimen kautta
 • Pikalataus Kone Pro Airissa, joka tarjoaa viisi tuntia pelaamista vain 10 minuutin latauksella, kun taas langaton Stellar-tekniikka tarjoaa yli 100 tuntia jatkuvaa pelaamista täydellä latauksella
 • Houkutteleva AIMO RGB -valaistus joka synkronoi AIMO-yhteensopivien tuotteiden kanssa, pystyy tuottamaan 16,8 miljoonaa väriä ja voi muodostaa yhteyden muihin ROCCAT-pöytälaitteisiin optimaalisen RGB-valaistuksen koordinoinnin varmistamiseksi.

ROCCAT:n Kone Pro -sarjan hiiret tulevat saataville 16. toukokuuta 2021 hintaan 79,99 € langallinen Kone Pro, ja 129,99 € langaton Kone Pro Air. Ennakkotilaukset ovat saatavilla tästä päivästä alkaen valmistajan kotisivuilta ja jälleenmyyjiltä Pohjoismaissa.

Erinomaista äänenlaatua, mutta väkevällä hintalapulla – testissä Turtle Beach Stealth Pro Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaista äänenlaatua, mutta väkevällä hintalapulla – testissä Turtle Beach Stealth Pro

Turtle Beach Stealth Pro (PlayStation)

9 / 10
Hyvää Erinomainen äänenlaatu. Vaihdettavat akut. Aktiivinen melunpoisto. Kohtalainen mikrofoni. Soveltuu mainiosti myös elokuvien katsomisen, jolloin voimakkaat äänimaisemat heräävät eloon aivan uskomattomalla tavalla. Huonoa Suuri koko. Rajoitetut bluetooth-asetukset. Suuri hintalappu. Yhteenveto Turtle Beach Stealth Pro tarjoaa erinomaisen äänenlaadun, hyvän aktiivisen melunvaihdoneston ja vaihdettavat akut, joiden avulla voit jatkaa pelaamista tai vaikkapa elokuvien katselua moitteettomasti. Kuulokkeilla on korkea hintalappu, mutta ne ovat takuulla jokaisen sentin väärti.

pyrkii olemaan omien sanojensa mukaan kärkikastia PlayStation-pelaamiseen suunnitelluissa kuulokemikrofoneissa, ylpeillen ominaisuuksilla kuten aktiivinen melunvaimennus (ANC) ja kuumavaihdettavat paristot. Mutta miten se pärjää todellisessa maailmassa?

Stealth Pron kruununjalokivi on sen äänenlaatu, joka on hintansa väärti. Pelit ja etenkin konsolilla katsotut heräävät eloon kirkkaalla ja yksityiskohtaisella äänellä. Räjähdykset jyrisevät kuin kesän ukkoset konsanaan, askeleet ovat tyydyttävän kuuluvia, ja hienovaraiset ympäristöön liittyvät vihjeet erottuvat helposti. Äänikenttä on tarpeeksi laaja luomaan todella immersiivisen kokemuksen, vetäen sinut ytimeen sinne, sinne missä pelihahmosi ruudullasi seikkaileekin.

Stealth Pro on yllättävän mukavat päässä, isossakin sellaisessa, jopa kunnon maratoonisessioidenkin aikana. Kevyt muotoilu ja pehmustetut korvakupit takaavat, että allekirjoittaneen korvat eivät tuntuneet väsyneiltä, ja lasit päällä pelaavat arvostavat painevapaata istuvuutta. Toki, onhan näissä kokoa sen verta, että viihdekäytön lisäksi nämä eivät niinkään sovellu esimerkiksi lenkkeilykäyttöön.

ANC on mukava lisä etäisten äänien blokkaamiseen. Se ei täysin hiljennä kaikkea, mutta se tekee kohtalaisen hyvää työtä taustamelun vaimentamisessa, antaen meikäläisen keskittyen vain itse ruudulla tapahtuvaan jytinään.

Kuulokkeiden mikrofoni tekee melko tarkkaa työtä, mutta kummempaa laatua siltä on turha odottaa. Mykistäminen onkin usein tarpeen, sillä se poimii pienetkin melut ympäriltäsi todella tarkkaan ja häiritsee täten omaa kokemusta.

Yksi ainutlaatuinen ominaisuus on kuumavaihdetta akku. Tämä mahdollistaa vaihdon ladattuun akkuun lennossa, varmistaen keskeytymättömät pelisessiot, mikäli noin 12 tuntia kestävä ensimmäinen akku kerkeää kesken pelisessioiden loppua.

Stealth Pron hinta on langattomille pelikuulokkeille korkeammalla tasolla. Vaikka ominaisuudet ovat vaikuttavia, jotkut saattavat kokea hinnan liian korkeaksi, etenkin jos et välitä kovin paljon ANC:sta.

Joitakin toimintoja varten tarvitaan kumppanisovelluksen käyttöä, mikä saattaa tuntua tarpeettomalta ylimääräiseltä vaiheelta. Se ei ole kuitenkaan ratkaiseva tekijä, mutta se aiheuttaa hieman hankaluutta.

Turtle Beach Stealth Pro on upea vaihtoehto PlayStation-pelaajille, jotka etsivät huippuluokan äänielämystä ensiluokkaisen mukavuuden ja ainutlaatuisten ominaisuuksien kanssa. ANC ja kuumavaihdettavat paristot ovat suuri plussa, mutta korkea hintalappu (joka tällä hetkellä on noin 350€) ja sovellus saattavat saada jotkut epäröimään.

Jos huippuluokan ääni, mukavuus ja ANC ovat sinulle tärkeimmät asiat, ja budjetti ei ole suurin huolenaihe, silloin Stealth Pro on varma valinta. Jos etsit edullisempaa vaihtoehtoa tai et arvosta ANC:ta yhtä paljon, saatat löytää hyvän vaihtoehdon muiden langattomien pelikuulokkeiden joukosta.

Kaikkineensa kuitenkin, vahvaa suositusta pukkaa sinulle, joka haluat täydellistä!

Cyberpunk-parkourpeli Ghostrunner ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk-parkourpeli Ghostrunner ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Ghostrunner

-pelaajille tiedossa hyviä uutisia, sillä tarjoaa tällä viikolla ilmaiseksi tieteistoimintaseikkailua -pelin muodossa. Peli on ladattavissa 18. huhtikuuta asti ja se säilyy pelikirjastossasi hamaan tappiin asti.

Ghostrunner sijoittuu dystooppiseen cyberpunk-maailmaan, jossa pelaajan täytyy kukistaa julma Mara the Keymaster, joka pitää ihmiskuntaa tiukassa otteessaan. Vauhdikas peli yhdistelee taidokkaasti parkour-liikehdintää ja tyylikkäitä katana-taisteluita. Pelin haaste tulee ”one-hit, one-kill” -mekanismista, jossa yksikin väärä liike voi olla kohtalokas.

Voit ladata Ghostrunner pelin ilmaiseksi PC:lle täältä.