Roccatin uusi kevyt ja langaton Burst Pro Air -pelihiiri ilmestyi Kommentit pois päältä artikkelissa Roccatin uusi kevyt ja langaton Burst Pro Air -pelihiiri ilmestyi

Roccat Burst Pro Air

Corporationin palkittu -oheislaitemerkki, on tänään ilmoittanut, että maailmanlaajuisesti vähittäismyynnissä on saatavilla uusi Burst Pro Air langaton PC-pelihiiri. Symmetrinen, langaton, kevyt ja RGB-valaistuksen ansiosta visuaalisesti upea hiiri on täynnä ROCCATin keskeisiä suorituskykyisiä komponentteja ja teknologioita.

Näihin innovaatioihin kuuluvat Stellar Wireless, joka optimoi langattoman signaalin voimakkuuden ja akun keston, Owl-Eye Optical 19K DPI -sensori sekä naurettavan nopeat ja tarkat Titan Optical Switches -kytkimet. Hiiressä on ladattava akku, joka tarjoaa jopa 100 tunnin peliajan, ja -pelaajat voivat nauttia jopa viiden tunnin peliajasta mukana tulevalla USB-C-kaapelilla 10 minuutin pikalataamisen jälkeen. Vallankumouksellinen läpinäkyvä Bionic Shell -muotoilu palaa myös uuteen langattomaan malliin, jossa on parannettu ergonomia ja enemmän LED-valoja kuin langallisessa mallissa, jotta RGB-valaistuskokemus olisi entistäkin vaikuttavampi ROCCATin älykkään AIMO-valaistusmoottorin avulla.

”Burst Pro -hiiremme langaton versio on ollut yksi yhteisömme eniten toivomista tuotteista, joten olemme erittäin iloisia voidessamme tuoda sen markkinoille. Burst Pro Air on täydellinen langaton hiiri FPS-faneille, mutta langattomien tuotteiden tarve on tietysti muutakin kuin pelaamista, ja Burst Pro Air on loistava lisä mihin tahansa kaapelittomaan kokoonpanoon.”

sanoo René Korte, ROCCATin perustaja ja Turtle Beachin -oheislaitteiden toimitusjohtaja

Alkuperäisen Burst Pron tavoin Burst Pro Airissa on ROCCATin ensiluokkaiset komponentit, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevaa mukavuutta ja suorituskykyä. Hiiri on rakennettu ja kehitetty nopeutta sekä reagointikykyä silmällä pitäen, ja se on suunniteltu nopeisiin ja intensiivisiin ensimmäisen persoonan -peleihin, joissa vaaditaan tarkkuutta ja suorituskykyä.

Burst Pro Airin nopeat ja herkästi reagoivat Titan Optical Switch -kytkimet tarjoavat 0,2 ms:n toimintanopeuden ja ovat kaksi kertaa nopeampia ja kaksi kertaa kestävämpiä kuin tavalliset mekaaniset kytkimet, ja ne takaavat jopa 70 miljoonaa klikkausta. Koska vallankumouksellinen mekaniikka voidaan yhdistää vain vallankumoukselliseen teknologiaan, ROCCATin räätälöity optinen Owl-Eye-sensori (joka perustuu PixArtin PAW3370:een) tuottaa jopa 19K DPI:n tarkkuuden ja tarjoaa ennennäkemättömän liikkeenseurannan.

Burst Pro Airin elegantissa ja tyylikkäässä muotoilussa on ainutlaatuinen vettä ja pölyä kestävä Bionic Shell -kuori, joka tekee siitä keskimääräistä langatonta hiirtä kevyemmän. Kuoren hunajakennorakenteen ansiosta Burst Pro Air painaa vain 81 grammaa ja siinä on neljä LED-vyöhykettä, jotka toimivat ROCCATin älykkään AIMO-valaistusmoottorin avulla. Burst Pro Air synkronoi 16,8 miljoonan värivirran vaihtoehtonsa kaikkien muiden AIMO-yhteensopivien tuotteiden kanssa tarjoten ainutlaatuisen RGB-valaistuksen räätälöintikokemuksen.

Burst Pro Airin langatonta yhteyttä ja akun suorituskykyä hallinnoi ROCCATin Stellar Wireless -teknologia, joka tasapainottaa jatkuvasti signaalin voimakkuutta ja akun käyttöä optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. -pelaajat voivat myös valita joko matalan viiveen pelikäyttöön soveltuvan 2,4 GHz:n langattoman yhteyden tai monikäyttöisen Bluetooth 5.2 -langattoman yhteyden. Burst Pro Air tarjoaa jopa 100 tuntia langatonta suorituskykyä yhdellä latauksella keskeytymätöntä pelaamista varten. Kun on aika ladata Burst Pro Air, kevyt USB-C PhantomFlex -kaapeli tuntuu lähes ”langattomalta” toiminnalta, ja se tarjoaa viisi tuntia pelikäyttöä vain 10 minuutin latauksen jälkeen. Lämpökäsitellyt puhtaan PTFE:n liukukalvot ovat myös kääntentekevät. Lisälämpökäsittely tarkoittaa, että Burst Pro Air on esiviritetty tarjoamaan uskomattoman liukuvuuden ja sulavat hiiren liikkeet heti laatikosta tultuaan.

Lukemattomien ominaisuuksiensa lisäksi Burst Pro Air tukee myös Reflex Analyzeria. NVIDIA G-SYNC -näytöissä, joissa on Reflex, on maailman ensimmäinen ja ainoa järjestelmän viiveanalysaattori, joka havaitsee pelihiiristä tulevat naksahdukset ja mittaa ajan, joka kuluu siitä aiheutuvien pikseleiden (aseen suuliekki) muuttumiseen näytöllä. Kun ROCCATin Burst Pro Air -hiirtä käytetään yhdessä Reflexillä varustetun NVIDIA G-SYNC -näytön kanssa, pelaajat voivat mitata ja parantaa oheislaitteen ja koko järjestelmän latenssiaikaa.

ROCCATin langaton -pelihiiri Burst Pro Air on nyt saatavilla nyt osallistuvilta jälleenmyyjiltä maailmanlaajuisesti 99,99 euron hintaan.

Kommentoi

A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo

A Plague Tale: Requiem

Asobon ja Focus Entertainmentin odotettu jatko-osa suositulle ja palkitulle A Plague Tale: Innocence -pelille on ilmestymässä lokakuun 18. päivä :lle ja uuden sukupolven konsoleille. Voit katsoa 10 minuuttisen pelivideon alta.

A Plague Tale: Requiem on jatkoa A Plague Tale: Innocence -pelille, joka julkaistiin vuonna 2019. Se esitteli pelaajille kulkutaudista ja rottalaumoista kärsivän Ranskan maaseutuineen, linnoineen ja raunioineen. Pelin keskiössä ei kuitenkaan ollut musta rutto tai kuvankauniit maisemat, vaan inkvisition vainoa pakeneva sisarkaksikko. Nyt pieni Hugo-poika ja tätä suojeleva isosisko Amicia ovat matkanneet eteenpäin ja heidän kotiseutunsa kauheudet ovat taakse jäänyttä elämää. Uudet kauheudet ja haasteet ovat kuitenkin edessä, sillä Hugon elämää määrittävä kirous ei ole hellittänyt otettaan.

Itsenäisen pelitarinan kertova A Plague Tale: Requiem on uuden sukupolven pelikonsoleille sekä :lle tehty toimintaseikkailu, jossa pelaaja pääsee kokemaan sydäntä riipaisevan tarinan täynnä jännitystä, tunnelmaa ja yliluonnollisia voimia. Vaikka edeltävän pelin tapahtumien kokeminen syventää jatko-osan tapahtumien ymmärtämistä ja vahvistaa tuntemuksia, aiemman pelin pelaamista ei vaadita jatko-osasta nauttimiseen.

A Plague Tale: Requiem julkaistaan sekä 5, Series X ja S- sekä Nintendo Switch -konsoleille että :lle vuoden 2022 aikana.

Kommentoi

Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Car Mechanic Simulator 2018

Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta peliä: A Game of Thrones: The Board Game sekä Car Mechanic Simulator 2018.

A Game of Thrones: The Board Game

A Game of Thrones: The Board Game on alunperin vuona 2020 ilmestynyt digitaalinen versio suositusta strategisesta lautapelistä. Pelaajien tehtävänä on levittää valtaansa läpi Westerosin strategisen suunnittelun, diplomatian sekä asevoimien avulla.

Valitse oma sukusi, valloita, solmi liittoja, kokoa kaupunkiesi asukkaat ja keplottele tiesi rautavaltaistuimelle. Voit ladata pelin täältä.

Car Mechanic Simulator 2018 on puolestaan kaikkien autoista ja niiden korjauksesta kiinnostuneiden valinta. Tehtävänäsi on rakentaa ja laajentaa autokorjaamobisnes. Etsi klassikoita ladoista tai romuttamoilta ja entisöi ne entiseen loistoonsa.

Autoja pelistä löytyy yli 40 erilaista, työkaluja on kymmeniä ja osia yli tuhat. Lisäksi pääset korjaamaan asiakkaiden tuomia autoja. Voit ladata pelin täältä.

Kommentoi