Rocket League ilmaisjakeluun ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Rocket League ilmaisjakeluun ensi viikolla

Rocket League

Uutisoimme heinäkuussa kuinka suosittu -moninpeli on siirtymässä ilmaisjakeluun. Samalla peli siirtyy -palvelusta Epic Games Storen valikoimaan.

Ilmaisversio tulee sisältämään mm. uudistetut turnaukset ja myös haasteet ovat saanet uudet järjestelmät taustalleen. Päivityksen myötä peli saa myös alustojen välisen ristiinetenemisen.

Pelin Steam -palvelusta hankkineet tulevat saamaan vielä päivityksiä ja pystyvät pelaamaan vielä muiden alustojen kanssa ristiin.

Pelin jo entuudestaan hankkineet saavat myös kaikki peliin ilmestyneet lisäosat, tagin joka näyttää milloin pelaaja on aloittanut Rocket Leaguen pelaamisen, yli 200 Common tavaraa päivitetään Legacy tasolle, sekä muita lisäkilkkeitä.

Rocket League ilmaisversio saapuu syyskuun 23. päivä , ja -konsoleille sekä :lle Epic Games Storen kautta.

Kommentoi

Loottiräiskintä Vigor pelattavissa ilmaiseksi Switchillä Kommentit pois päältä artikkelissa Loottiräiskintä Vigor pelattavissa ilmaiseksi Switchillä

Vigor

Loottiräiskintä Vigor on nyt pelattavissa ilmaiseksi -konsolilla. Pelillä on ollut tähän mennessä yhteensä 5 miljoonaa käyttäjää.

Alunperin vuonna 2018 -konsolille ilmestynyt moninpeli sijoittuu post-apokalyptiseen Norjaan. Pelissä yhdistyvät lootin keräys, räsikintä ja tukikohdan rakentaminen. Voit haastaa muita pelaajia erilaisissa pelimuodoissa.

Switchin lisäksi peli on saatavilla Xbox One -konsolille. Peli on tulossa myös ja Playstation 5 -konsoleille myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi

No Man’s Sky sai valtavan Origins -päivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa No Man’s Sky sai valtavan Origins -päivityksen

No Man's Sky

Avaruussimulaatio No Man’s Sky on saanut uuden Origins -päivityksen, joka tuo peliin liudan uutta sisältöä.

Päivityksen myötä peliin on saatu monipuolesempia planeettoja, uudenlaista maastoa, uusia eläimiä kuten valtavat hiekkamadot, sääolosuhteita, rakennuksia ja paljon muuta. Voit lukea kaiken päivityksen sisällöstä Hello Gamesin sivuilta.

Alunperin vuonna 2016 ontuneesti ilmestynyt peli on sittemmin saanut monia päivityksiä kuten esimerkiksi VR-tuen ja aiemmin tänä vuonna tuen ristiinpelaamiselle. Peliin on saanut aiempien päivityspakettien myötä myös tukikohdan rakentamista, erilaisia kulkuneuvoja sekä uusia biomeja.

No Man’s Sky on parhaillaan saatavilla ja -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi