Rockstar Games julkaisi oman kauppaohjelman – jakaa GTA: San Andreas -peliä ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Rockstar Games julkaisi oman kauppaohjelman – jakaa GTA: San Andreas -peliä ilmaiseksi 1495

Grand Theft Auto: San Andreas

on julkaissut oman käynnistysohjelmansa PC:lle ja tarjoaa samalla sen lataajille -pelin täysin ilmaiseksi.

Tältä näyttää Rockstar Gamesin oma käynnistysohjelma.
Tältä näyttää Rockstar Gamesin oma käynnistysohjelma.

Rockstar liittyy ohjelmallaan pelifirmojen kuten Blizzard ja Bethesdan joukkoon, jotka tarjoavat omia pelejään oman ohjelman kautta. Ohjelman kautta voi luonnollisesti ostaa firman pelejä ja katalogista löytyy tutut Grand Theft Auto -pelit, sekä .

Syy ohjelman julkaisuun piilee todennäköisesti pelejä jälleenmyyvien alustojen kuten Steam ja Epic Games Storen välistä vetämät summat. Oman alustan kautta myydessä pelifirma saa kaiken tuoton itselleen.

Nähtäväksi jää myös julkaiseeko Rockstar Games oman ohjelmansa kautta myös mahdollisen Red Dead Redemption 2 -pelin PC -version.

Voit ladata Rockstar Games Launcher -ohjelma täältä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Red Dead Redemption 2 -pelin PC versio sai varsin näyttävän trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Red Dead Redemption 2 -pelin PC versio sai varsin näyttävän trailerin 35

Red Dead Redemption 2 PC

Pitkien spekulaatioiden jälkeen Red Dead Redemption 2 -pelin PC versio sai vihdoin julkaisuajankohdan aiemmin tässä kuussa. Peli saapuu PC:lle marraskuun 5. päivä ja on nyt saanut varsin näyttävän trailerin.

Trailerin 4K-laatu ja 60 kehysnopeus saa pelin näyttämään entistä realistisemmalta ja todentuntuisemmalta. Pelin PC versio on saanut monia päivityksiä kuten parannetun piirtoetäisyyden, paremmat varjot ja valaistuksen, täysin uuden ruohon ja turkin mallinnuksen sekä paljon muuta. Myös pelin tarina on saanut lisää syvyyttä.

Pelin voi vielä ennakkotilata aina lokakuun 22. päivään asti Rockstar Launcherin kautta. Näin tehden tilaaja saa valita kaksi ilmaista muuta Rockstarin peliä kylkiäiseksi sekä saa lisäyksiä pelin tarinaan ja 50 kultaharkkoa Red Dead Online -pelitilaan.

Muut kauppapaikat kuten Epic Games Store, Humble Store sekä GameStop aloittavat pelin ennakkomyynnin lokakuun 23. päivä. Näiden kautta pelin ennakkotilanneet saavat 25 kultaharkkoa pelivaluuttaa kaupanpäälle. Ne jotka pelin haluavat hankkia Steamin kautta joutuvat odottamaan joulukuuhun.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Nyt se on varmaa – Red Dead Redemption 2 saapuu PC:lle ja Stadialle marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt se on varmaa – Red Dead Redemption 2 saapuu PC:lle ja Stadialle marraskuussa 56

Red Dead Redemption 2

Pitkien spekulaatioiden jälkeen Rockstar on vihdoin paljastanut että sen villin lännen räiskintä Red Dead Redemption 2 ilmestyy PC:lle marraskuun 5. päivä. Peli saapuu myös Google Stadia -pelipalveluun kun se lanseerataan marraskuussa.

Pelin ennakkotilaukset alkavat Launcherin kautta lokakuun 9. päivä ja kestävät aina lokakuun 22. päivään asti. Rockstarin kautta pelin ennakkotilanneet voivat valita myös kaksi Rockstarin aiempaa peliä ilmaiseksi kaupanpäälliseksi. Näihin kuuluvat GTA 3, Vice City, San Andreas, , tai Max Payne 3.

Muut kauppapaikat kuten Epic Games Store, Humble Store sekä GameStop aloittavat pelin ennakkomyynnin lokakuun 23. päivä. Näiden kautta pelin ennakkotilanneet saavat 25 kultaharkkoa pelivaluuttaa kaupanpäälle. Ne jotka pelin haluavat hankkia Steamin kautta joutuvat odottamaan joulukuuhun.

PC-versio tulee olemaan luonnollisesti grafiikoiltaan konsoliversioita parempi ja tulee sisältämään uutta sisältöä kuten metsästystehtäviä, jengitukikohtia, aseita jne.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Tuleva Red Dead Redemption 2 DLC keskittyy moninpeliin, mutta koska peli ilmestyy PC:lle? Kommentit pois päältä artikkelissa Tuleva Red Dead Redemption 2 DLC keskittyy moninpeliin, mutta koska peli ilmestyy PC:lle? 54

Rockstarin johtava nettituottaja Katie Pica ilmoittaa, että tuleva Red Dead Redemption 2 uusi DLC keskittyy moninpeliin sataprosenttisesti. Hirveästi ei kuitenkaan ole tietoa mitä kaikkea tämä DLC tulee sisältämään, mutta voisiko suunta olla sama kuin Grand Theft Auto 5 kanssa, kunnollinen Online-peluu?

Hitaasti ja varmasti ainakin edetään, mitä studiosta hymistään.

Mutta entä PC-julkaisu? Onhan peli jo konsoleilla vuoden ikäinen ja samoihin aikoihin viime vuonna se julkaistiin. Voisiko tälle vuodelle vielä odottaa tietokonejulkaisua? Pieniä huhun hyväsiä on poimittu sieltä täältä, kuten LinkedIn profiilissa eräs työntekijä oli maininnut meriiteikseen RDR 2 PC version ohjelmointia. Toinen vinkki on ollut companion app, mistä löytynyt referenssejä PC-tason grafiikka-asetuksille kuten koodinpätkää missä mukana ”PC”.

Valitettavasti huhut ovat huhuja niin kauan kunnes tulee virallinen tiedotus. Ja ei tarvitse kristallipalloa osata lukea tietääkseen, että hyvin todennäköisesti PC-julkaisu on tulossa jossakin vaiheessa.

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi