Rockstar Games julkaisi oman kauppaohjelman – jakaa GTA: San Andreas -peliä ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Rockstar Games julkaisi oman kauppaohjelman – jakaa GTA: San Andreas -peliä ilmaiseksi

Grand Theft Auto: San Andreas

on julkaissut oman käynnistysohjelmansa PC:lle ja tarjoaa samalla sen lataajille -pelin täysin ilmaiseksi.

Tältä näyttää Rockstar Gamesin oma käynnistysohjelma.
Tältä näyttää Rockstar Gamesin oma käynnistysohjelma.

Rockstar liittyy ohjelmallaan pelifirmojen kuten Blizzard ja Bethesdan joukkoon, jotka tarjoavat omia pelejään oman ohjelman kautta. Ohjelman kautta voi luonnollisesti ostaa firman pelejä ja katalogista löytyy tutut Grand Theft Auto -pelit, sekä .

Syy ohjelman julkaisuun piilee todennäköisesti pelejä jälleenmyyvien alustojen kuten Steam ja Epic Games Storen välistä vetämät summat. Oman alustan kautta myydessä pelifirma saa kaiken tuoton itselleen.

Nähtäväksi jää myös julkaiseeko Rockstar Games oman ohjelmansa kautta myös mahdollisen Red Dead Redemption 2 -pelin PC -version.

Voit ladata Rockstar Games Launcher -ohjelma täältä.

Pojasta polvi pahenee? – Grand Theft Auto VI:n vuodot tulivat oletettavasti työntekijän lapsen kautta Kommentit pois päältä artikkelissa Pojasta polvi pahenee? – Grand Theft Auto VI:n vuodot tulivat oletettavasti työntekijän lapsen kautta

Vain muutama päivä ennen Grand Theft Auto 6 -pelin ensimmäisen trailerin julkaisua on ilmestynyt vahvistamattomia huhuja mahdollisista vuodoista, joita väitetysti levittää Rockstarin työntekijän poika TikTokissa.

GTABase.com on jaellut näitä huhuja, mutta varoittaa, että tiedot voivat olla epäluotettavia, ja vuodon lähde saattaa olla kolmas osapuoli. Joka tapauksessa suositellaan välttämään avainsanoja kuten Grand Theft Auto 6 sosiaalisessa mediassa mahdollisten spoilereiden välttämiseksi ennen trailerin virallista julkaisua

Rockstar päräytti taannoin ihan virallisesti, missä kohtaa suurinpiirtein saa ensimmäisen trailerin. Tuo päivämäärä on nyt virallisesti paljastettu.

Tuo suuri päivä tulee olemaan tiistai, joulukuun 5. ja kellonaika täällä meidän nurkillamme on tuolloin. Näin kertoo Gamesin virallinen X-tili.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

”Kun ilmassa paistaa pientä kettuilun makua” – Halo Infinite parodisoi rankasti GTA 6:n trailerijulkistusta Kommentit pois päältä artikkelissa ”Kun ilmassa paistaa pientä kettuilun makua” – Halo Infinite parodisoi rankasti GTA 6:n trailerijulkistusta

Se, että :n ensimmäinen virallinen traileri julkaistaan tiistaina, on herättänyt valtavan määrän innostusta peliteollisuudessa, ja nyt hypetysjonoon yrittää hypätä muutkin tekijät

Kyseisen ilmoituksen jälkeen, Halo Infinite paljasti, että se saa oman uuden trailerinsa, ja vetipä homman jopa niinkin pitkälle, että lainasi Rockstarin kuvan violettia ja oranssia sävytetystä estetiikasta.

Mikäli upotus ei näy, tarkasta se täältä.

Kyllähän se, kieltämättä aika rankkaa parodisointia on alla olevaan trailerin julkistukseen. Ja perinteinen saarna, eli mikäli upotus ei näy…..

Tällaista tänään, takaisin studioon!