Romanttinen komedia The Idea of You saapuu Prime Videolle toukokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Romanttinen komedia The Idea of You saapuu Prime Videolle toukokuussa

The Idea of You

on julkaisemassa Michael Showalterin odotettua -elokuvaa 2. toukokuuta.

Leffan päärooleissa nähdään näyttelijät Anne Hathaway ja Nicholas Galitzine, ja se perustuu Robinne Leen kirjoittamaan samannimiseen hittiromaaniin.

Elokuvan keskiössä on 40-vuotias yksinhuoltajaäiti Solène, joka päätyy odottamattomaan suhteeseen planeetan kuumimman poikabändin, August Moonin pääsolistin, 24-vuotiaan Hayes Campbellin (Nicholas Galitzine) kanssa.

Suhde käynnistyy, kun Solène lähtee valvomaan teini-ikäistä tytärtään Coachella-musiikkifestivaaleille, jossa hän sattumalta kohtaa Hayesin. Parin välillä kipinöi välittömästi, ja pian he huomaavat olevansa intohimoisessa suhteessa. Solène kuitenkin huomaa, että uusi elämä julkisuuden valokeilassa on paljon enemmän kuin hän osasi odottaa.

Hathawayn ja Galitzinen lisäksi elokuvan rooleissa nähdään Ella Rubin, Reid Scott, Annie Mumolo, Raymond Cham Jr., Viktor White, Jaiden Anthony, Dakota Adan, Perry Mattfeld, Mathilda Gianopoulos ja Jordan Aaron Hall.

The Idea of You -elokuva saapuu Prime Videolle 2. toukokuuta.

Koskettava elämäkertaelokuva Ferrarin perustajasta saapuu Prime Videolle ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Koskettava elämäkertaelokuva Ferrarin perustajasta saapuu Prime Videolle ensi viikolla

Ferrari

Koskettava elämäkertaelokuva Enzo Ferrarista saa ensi-iltansa Prime Videolla 24. helmikuuta. Elokuvan pääosissa nähdään huippunäyttelijät Adam Driver, Penelope Cruz ja Shailene Woodley. Elokuva perustuu tositapahtumiin.

On vuosi 1957, ja entinen Formula 1 -kilpa-autoilija, ikoninen Enzo on kriisin partaalla. Konkurssi uhkaa autotehdasta, jonka Enzo Ferrari ja hänen vaimonsa Laura rakensivat tyhjästä kymmenen vuotta aiemmin.

Samalla heidän intohimoista, mutta myrskyisää avioliittoaan varjostaa heidän poikansa Dinon menetys vuotta aiemmin. Ferrari myös kamppailee toisen, avioliiton ulkopuolella syntyneen poikansa, Pieron virallisen tunnustamisen kanssa. Samaan aikaan kiihkeä intohimo kilpa-ajamista kohtaan ajaa Enzo Ferrarin äärirajoille, kun hän suuntaa kohti Mille Migliaa, vaarallista liki 1 000 mailin kilpailua Italian halki.

Kovasti odotettu elämäkertaelokuva Enzo Ferrarista saa ensi-iltansa 24. helmikuuta.

Tältä Conor McGregor ja Post Malone näyttävät tulevassa Road House -kulttielokuvan uusinnossa – katso kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä Conor McGregor ja Post Malone näyttävät tulevassa Road House -kulttielokuvan uusinnossa – katso kuvat

Road House

on julkaisemassa uusintoa 80-luvun lopun -kulttielokuvasta maaliskuun 21. päivä. Nyt leffan pääosien esittäjistä on saatu uusia kuvia. Alta näet miltä mm. Jake Gyllenhaal, vapaaottelija Conor McGregor sekä räppäri Post Malone näyttävät leffassa.

Leffan on ohjannut Doug Liman ja käsikirjoituksesta vastanneet Anthony Bagarozzi ja Charles Mondry. Elokuva perustuu David Lee Henryn ja Hilary Henkin alkuperäiseen käsikirjoitukseen.

Gyllenhaalin, McGregorin ja Post Malonen lisäksi elokuvassa nähdään Daniela Melchior, Billy Magnussen, Jessica Williams, Joaquim de Almeida, Lukas Gage, Arturo Castro, B.K. Cannon, Beau Knapp, Darren Barnet, Dominique Columbus, Bob Menery, Catfish Jean, Kevin Carroll, Travis Van Winkle sekä Hannah Lanier.

Road House saapuu Prime Video -palveluun maaliskuun 21. päivä.