Romanttinen metallipaljastinpeli The Magnificent Trufflepigs sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Romanttinen metallipaljastinpeli The Magnificent Trufflepigs sai uuden trailerin

The Magnificent Trufflepigs

Hieman erilaisen Airplane Mode -lentokonesimulaation julkaisija ja kehittäjä Thunkd Games on julkaisemassa uutta The Magnificent Trufflepigs -peliä kesäkuun 3. päivä. Nyt pelistä on saatu uusi traileri, joka on nähtävissä alta.

Peli yhdistelee ensimmäisen persoonan seikkailua, romantiikkaa ja metallinpaljastimia. Olet Adam, joka palaa kotikaupunkiinsa Stanningiin, jossa hän tapaa naisen nimeltään Beth. Yhdessä etsitte paikallista aarretta ja samalla Bethin satumaiset unelmat murenevat.

Pelin päähahmon äänessä kuullaan brittiläinen näyttelijä Arthur Darvill, joka on tuttu mm. ja DC’s Legends of Tomorrow -sarjoista.

ilmestyy :lle kesäkuun 3. päivä 2021. Pelin Switch -versiota joudutaan odottamaan hieman pidempään.

Kommentoi

Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä

Football Manager 2022

Jalkapallomanageroinnin seuraava versio Football Manager 2022 on saapunut Early Accessiin PC:llä ja Store -palveluiden kautta.

Early Access -versio on saatavilla pelin ennakkoon tilanneille ja kaikille, jotka ostavat pelin ennen sen julkaisua. Peli on parhaillaan myynnissä 10% alennuksella SEGAn hyväksymien digitaalisten kauppapaikkojen kautta.

Pelin Early Access -versio on lähes valmis, joten bugeja varmasti löytyy. Näistä pelaajat voivat ilmoittaa pelin sisäisen Report Bug -ominaisuuden kautta. Pelistä löytyy myös verkkopelaaminen, mutta Workshop ei ole vielä käytössä.

FM22 tuo uusia ja kehittäviä tapoja siivittää valmentajat voittoon, kasvattaa pelityyliään ja ansaita menestystä seuralleen. Peli tuo uusia mahdollisuuksia hallita peliä kentällä ja sen ulkopuolella. Pelissä on myös täysin uusi animaatiomoottori ja paljon uutta tekoälyä.

Football Manager 2022 ilmestyy PC:lle ja OSX:lle marraskuun 9. päivä.

Kommentoi

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Tänään ilmestyvästä The Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sijoittuu vuoteen 2003 ja siinä CIA:n kenttäoperaattori Rachel osallistuu maanalaisen kemikaaliaseiden varaston ratsiaan Zagros vuorilla Irakissa. Joukko joutuu kuitenkin vihollisten väijytykseen ja taistelun tiimellyksessä molemmat osapuolet putoavat lattian läpi sumerilaisen temppelin raunioihin. Raunion pimeydessä herää samalla pahuus.

The Pictures Anthology: ilmestyy lokakuun 22. päivä Playstation 5, ja S, sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi