Romero julkaisee uuden Doom 2 kentän – kerää varoja Ukrainalle Kommentit pois päältä artikkelissa Romero julkaisee uuden Doom 2 kentän – kerää varoja Ukrainalle

Doom 2

Doom -pelisarjan luoja on julkaisemassa uuden 2 -kentän ja aikoo lahjoittaa tuotot suoraan humanitääriseen apuun sodasta kärsivälle Ukrainalle.

One Humanity -nimellä kulkeva kenttä tulee olemaan ensimmäinen mitä vuonna 1994 peli on saanut julkaisunsa jälkeen.

Romero palasi klassisten peliensä pariin vuonna. 2016 kun hän julkaisi kaksi uutta karttaa. Vuonna 2019 hän julkaisi Sigilin, joka toimi ensimmäisen pelin epävirallisena viidentenä episodina.

Kommentoi

Doom saatiin toimimaan Lego-palikassa Kommentit pois päältä artikkelissa Doom saatiin toimimaan Lego-palikassa

Doom x Lego

Uutisoimme hiljattain kuinka klassinen vuoden 1993 Doom -peli saatiin toimimaan vanhalla skannerilla. Nyt vuorossa on -palikka. Voit katsoa videon tekeleestä alta.

Tekeleen taustalla on uusi-seelantilainen James ”ancient_james” Brown, joka sai Doomin toimimaan 3D-tulostettuun -palikkaan ympätyn pienikokoisen -näytön kautta. Resoluutiota näytölle kertyy jopa 72×40 pikseliä.

Lisäksi laitteeseen kuuluu pienikokoinen piirisarja, jossa on ARM Cortex M0 -prosessori, 16K flash-muistia sekä RAM-muistia.

Alkuperäinen on saatu toimimaan mitä ihmeellisimmillä laitteilla aina kassalaitteista pankkiautomaatteihin ja raskaustesteihin. Peli on tehty toimimaan myös Twitterin kautta.

Kommentoi

Doom saatiin toimimaan vanhassa skannerissa Kommentit pois päältä artikkelissa Doom saatiin toimimaan vanhassa skannerissa

Doom x Canon ScanFront 220P

Alkuperäistä vuoden 1993 Doom -peliä on hakkeroitu toimimaan mitä ihmeellisimmillä laitteilla aina kassalaitteista pankkiautomaatteihin ja raskaustesteihin. Nyt peli on saatu toimimaan 15 vuotta vanhalla skannerilla.

Videon taustalla on käyttäjä nimeltään wertercatt, joka näyttää videolla miten toimii Canon ScanFront 220P -skannerilla.

Kyseisen skannerin käyttöliittymä käyttää pohjanaan CE -käyttöjärjestelmää, joka tukee myös erillisten hiirien ja näppäimistön käyttöä.

Kommentoi