Roolipelihitti Baldur’s Gaten kolmas osa tulossa – ja tässä traileri! Kommentit pois päältä artikkelissa Roolipelihitti Baldur’s Gaten kolmas osa tulossa – ja tässä traileri!

Divinity: Original Sin 2:n takana oleva on uuden Baldur’s Gate 3 -pelin takana. Valitettavasti paljoa ei ole tietoa julkisuuteen tullut, lisenssin omistaja Wizards Of The Coastkaan ei juurikaan ole pelin kehityksestä pukahtanut. Julkaisupäivästäkään ei ole mitään tietoa, sillä E3-esityksessä vastauksena oli ympäripyöreä ”sitten kun se on valmis”. Tärkeintä on, että pelistä tulee todella, todella hyvä kuuleman mukaan. Sen verran tiedetään kuitenkin, että Steamilta ja GoGilta peliä tulee saamaan.

Peli pohjautuu pöytäroolipelin viidenteen laitokseen, mutta joitain sääntöjä on konvertoitu tietokonepeliin sopivammaksi. Peli pyörii luonnollisesti Baldur’s Gate -kaupungin ympärillä aikana, kun mind flayerit ovat löytäneet keinon matkustaa maailmojen välillä. Ne ovat hirvittävä Underdarkissa elävä psionisia voimia omaava rotu, jotka rakastavat alempien rotujen orjuuttamista. Nyt ne kuitenkin haluavat takaisin kotimaailmaansa, minkä ovat menettäneet.

Lähde: PC Gamer

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi

Baldur’s Gate 3 sai ensimmäisen pelivideon Kommentit pois päältä artikkelissa Baldur’s Gate 3 sai ensimmäisen pelivideon

Baldur's Gate 3

Kovasti odotettu roolipelisarjan jatko-osa Baldur’s Gate 3 on vihdoin saanut ensimmäisen katsauksen miltä peli näyttää. Näyttävällä elokuvamaisella alulla varustettu pelivideo paljastettiin PAX East -tapahtumassa eilen.

Pelivideolta käy ilmi, että pelisarjan kolmannessa osassa ei tulla näkemään perinteistä reaaliaikaista taistelua pausseilla, vaan kehittäjä on lähtenyt enemmän ominaisempaan vuoropohjaiseen linjaan. Peli tavoittelee myös enemmän perinteistä D&D pöytäpelituntumaa.

Baldur’s Gate 3 saapuu Steamin Early Accessiin myöhemmin tänä vuonna. PC:n lisäksi peli ilmestyy myös Google Stadia -pelipalveluun.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Baldur’s Gate 3 saapuu Steamin Early Accessiin tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Baldur’s Gate 3 saapuu Steamin Early Accessiin tänä vuonna

Baldur's Gate 3

ja emoyhtiö Hasbro ovat paljastaneet, että tuleva roolipeli Baldur’s Gate 3 saapuu Steamin Early Accessiin tänä vuonna. Pelin kehityksestä vastaa Divinity: Original Sin -peleistä tuttu .

Itse pelistä ei tiedetä vielä paljoakaan muuta kuin, että se tulee sisältämään co-op moninpelitilan. Pelistä tullaan näkemään ensimmäistä pelivideota PAX East -tapahtumassa helmikuun 27. päivä.

Alkuperäinen ja kulttimaineeseen yltänyt Baldur’s Gate ilmestyi vuonna 1998 ja sen kehittäjänä toimi BioWare. Suositun pelin jatko-osa Baldur’s Gate II: Shadows of Amn ilmestyi vuonna 2000. Beamdog on parhaillaan herättelemässä kyseisiä pelejä henkiin modernisoimalla ne tämän vuoden lopuksi.

PC:n lisäksi Baldur’s Gate 3 saapuu myös Google Stadia -pelipalveluun.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi