Rovion uusi pulmanratkontapeli Small Town Murders saatavilla mobiililaitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Rovion uusi pulmanratkontapeli Small Town Murders saatavilla mobiililaitteille

Small Town Murders

Kotimaisen Entertainmentin uusin Small Town Murders -pulmanratkonta on saapunut ja Android -laitteille.

kehittäjän uusin peli on käytännössä Bejeweled, jossa samanvärisiä palikoita valitsemalla ratkaistaan murhamysteerejä. Rovion mukaan peli on kuitenkin tarinankerronnaltaan vahvoilla ja sisältää monia mielenkiintoisia hahmoja.

Small Town Murders on saatavilla :lle Appstoresta ja Android -laitteille Google Play storesta.

Kommentoi

BMW Group ja AirConsole järjestävät yhteisen kehittäjäkilpailun Kommentit pois päältä artikkelissa BMW Group ja AirConsole järjestävät yhteisen kehittäjäkilpailun

hyödyntää maailmanlaajuisen pelinkehittäjäyhteisön potentiaalia tulevaisuuden autopelejä varten.

-konserni ja julkaisevat yhdessä kilpailun autossa pelattavien pelien ideointiin ja kehitykseen. Kilpailulla tavoitellaan maailmanlaajuista pelinkehittäjäyhteisöä pioneerityöhön autopelien alalla. Yhtiöt kertovat kilpailusta yhdessä San Franciscossa pidettävässä pelinkehittäjille suunnatussa Game Developer Conference (GDC)-tapahtumassa. Tapahtuma järjestetään 20.–24. maaliskuuta 2023.

Kilpailuun voidaan osallistua lähettämällä ideat ja konseptit 8.6.2023 mennessä. Lähetetyistä peli konsepteista valitaan neljä kappaletta konseptivaiheeseen, jossa kehittäjät saavat 5,000 euroa prototyypin kehittämistä varten. rahoittaa lupaavien prototyyppien kehittämisen peliksi, joka lisätään AirConsole alustaan. Voittajat kutsutaan -konsernin päätoimistolle Munichiin tutustumaan lopputulokseen. Tutustu ohjeisiin ja osallistu kilpailuun osoitteessa https://www.n-dream.com/in-car-game-developer-competition.

Stefan Butz, -konsernin viihde- ja sovelluskehityksen varajohtaja kuvaili kilpailua: ”Tämä on pelinkehittäjille loistava tilaisuus tehdä yhteistyötä AirConsolen kanssa luodakseen kiehtovia pelikokemuksia erityisesti ajoneuvoihin. Haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisen viihdekokemuksen ja pelaamisessa on kyse ilosta.”

AirConsolen pelijohtaja Antti Makkonen sanoi: ”Kuten autoteollisuus on -messuilla korostanut, pelaaminen autossa on tapahtumassa. Pelintekijöiden on alettava luoda pelejä autoja varten, ei vain tuoda pelejä autoon. Puhelinten käyttäminen ohjaimina autossa tekee pelaamisesta kaikille helposti lähestyttävää ja hauskaa, varsinkin kun otetaan huomioon, että kaikki eivät omista peliohjainta tai että pelaaminen suoraan auton kosketusnäytöllä väsyttää kättä nopeasti.”

Lisätietoa kilpailusta antaa:

Linn Stjernlöf

ls@mi5communications.com

+46 730739619

Kommentoi

PlayStation 5 sai vihdoin tuen Discordille Kommentit pois päältä artikkelissa PlayStation 5 sai vihdoin tuen Discordille

Sonyn PlayStation 5 -konsoli on saanut vihdoin tuen Discordille ja mahdollistaa pelaajien välisen keskustelun alustallaan.

Pelikonsolin viimeisin firmware-päivitys tuo mukanaan odotetun Discord-äänikeskustelun, sekä muita fanien toivomia ominaisuuksia. Päivityksen myötä pelaajat voivat linkittää Discord- ja PSN-tilinsä keskustellakseen muiden pelaajien kanssa. Xbox sai saman tuen viime kesänä.

Lisäksi päivitys tuo vaihtelevan virkistystaajuuden tuen 1440p:lle, mikä mahdollistaa VRR-yhteensopivien HDMI 2.1 -näytöille paremmat grafiikat. Pelikirjastosta voi nyt suodattaa PSVR- ja 2 -pelit. Tietojen siirto eri PS5-konsolien välillä on myös lisätty, ja :stä PS5:een tallennettujen tietojen siirto on huomattavasti nopeampaa. Voit katsoa kaikki päivityksen mukana tuomat ominaisuudet täältä.

Kommentoi