Rugby 20 tuo perinteikkään soikiopalloilun vauhdin ja railakkuuden kotisohville Kommentit pois päältä artikkelissa Rugby 20 tuo perinteikkään soikiopalloilun vauhdin ja railakkuuden kotisohville

Rugby 20

PAN Visionin jakelema ja Bigbenin julkaisema Rugby 20 -urheilupeli tarjoaa tammikuussa aidontuntuisen pelikokemuksen kaikille soikiopalloilun ystäville.

Kiehtovana ja monipuolisena pallo- ja joukkuelajina tunnettu rugby yhdistää toisiinsa taktikoinnin, vauhdin, pallonkäsittelyn ja rajut kontaktit. tuo pelin kaikki keskeiset elementit koettaviksi virtuaalimuodossa ja tarjoaa samalla realistisen kokemuksen pelin taktisesta luonteesta. Syötöt, hyökkäysmuodostelmat, taktiset muodostelmat ja muut keskeiset osatekijät ovat mukana tarkasti mallinnettuina.

Pelaajat on mallinnettu tarkalla liikkeenseurannalla ja tuotu esikuviensa tasolle näyttävän grafiikan siivittämänä. Kentät ja katsomot on luotu vastaamaan aitoja tapahtumapaikkoja upeita valo- ja varjostusefektejä unohtamatta.

sisältää parhaat kansalliset joukkueet ja isoimmat liigat. Monipuolisen yksinpelitilan lisäksi mukana on sekä paikallinen että verkossa pelattava verkkopelitila, joissa myös kaverit voi haastaa ottamaan pelaajasta mittaa.

Pelin ennakkotilaajat voivat osallistua pelin tänään alkaneeseen beetatestivaiheeseen 4- ja One -pelikonsoleilla. Beetatestivaihe loppuu 3. tammikuuta 2020.

julkaistaan sekä 4- ja One -pelikonsoleille että PC:lle 23. tammikuuta 2020.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

ilmestyy tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi