Rugby 20 tuo perinteikkään soikiopalloilun vauhdin ja railakkuuden kotisohville Kommentit pois päältä artikkelissa Rugby 20 tuo perinteikkään soikiopalloilun vauhdin ja railakkuuden kotisohville

Rugby 20

PAN Visionin jakelema ja Bigbenin julkaisema -urheilupeli tarjoaa tammikuussa aidontuntuisen pelikokemuksen kaikille soikiopalloilun ystäville.

Kiehtovana ja monipuolisena pallo- ja joukkuelajina tunnettu rugby yhdistää toisiinsa taktikoinnin, vauhdin, pallonkäsittelyn ja rajut kontaktit. Rugby 20 tuo pelin kaikki keskeiset elementit koettaviksi virtuaalimuodossa ja tarjoaa samalla realistisen kokemuksen pelin taktisesta luonteesta. Syötöt, hyökkäysmuodostelmat, taktiset muodostelmat ja muut keskeiset osatekijät ovat mukana tarkasti mallinnettuina.

Pelaajat on mallinnettu tarkalla liikkeenseurannalla ja tuotu esikuviensa tasolle näyttävän grafiikan siivittämänä. Kentät ja katsomot on luotu vastaamaan aitoja tapahtumapaikkoja upeita valo- ja varjostusefektejä unohtamatta.

Rugby 20 sisältää parhaat kansalliset joukkueet ja isoimmat liigat. Monipuolisen yksinpelitilan lisäksi mukana on sekä paikallinen että verkossa pelattava verkkopelitila, joissa myös kaverit voi haastaa ottamaan pelaajasta mittaa.

Pelin ennakkotilaajat voivat osallistua pelin tänään alkaneeseen beetatestivaiheeseen - ja -pelikonsoleilla. Beetatestivaihe loppuu 3. tammikuuta 2020.

Rugby 20 julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että :lle 23. tammikuuta 2020.

Tällä viikolla ilmestyvästä Assassin’s Creed Mirage -pelistä saatiin tarinan aikajanaa avaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tällä viikolla ilmestyvästä Assassin’s Creed Mirage -pelistä saatiin tarinan aikajanaa avaava traileri

Assassin's Creed Mirage

Tällä viikolla ilmestyvä Assassin's Creed Mirage on täysin itsenäinen tarina, jota voi pelata ilman, että on kokenut aiempia pelisarjan pelejä. Peli on kuitenkin täysiverinen Assassin's Creed -pelisarjan tuorein osa, joten mikäli uudet pelaajat haluavat ymmärtää kokonaisuuden ja pelisarjan aikajanan täysin, kannattaa katsoa tuorein esittelyvideo osoitteessa.

800-luvun Bagdadiin sijoittuva toiminnallinen salamurhaajaseikkailu Assassin's Creed Mirage vie pelaajan keskelle dramaattisia tapahtumia. Kulissien takana tapahtuu suuria asioita ja salamurhaajien järjestö joutuu jälleen kerran likaamaan kätensä paremman maailman nimissä. Tarkoitus pyhittää keinot, sanotaan, ja näin on myös tällä kertaa, kun ahneiden tahojen valtataistelut uhmaavat maailman herkkää tasapainoa. Peli esittelee aiemmasta osasta tutun Basim-hahmon pelin keskushahmona.

Assassin's Creed Mirage ilmestyy 5. lokakuuta - ja , ja S sekä -konsoleille, että Epic Games Store- ja Store -kauppapaikkojen kautta :lle. Lisäksi peli tulee saataville Ubisoft+-pelipalveluun. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Trüberbrooktr

Pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi :lle scifi-aiheista seikkailupeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Vuonna 2019 ilmestyneen scifi-mysteeripeli sijoittuu 1960-luvun vaihtoehtoiseen universumiin, jossa yhdysvaltalainen nuori tiedemies Hans Tannhauser lähtee lomailemaan Eurooppaan.

Loma tuo mukanaan rakkautta, ystävyyttä, uskollisuutta, itsensä löytämistä ja tietenkin dinosauruksia. Pelin upeat grafiikat ovat käsinpiirrettyjä.

Pelin insipiraationa ovat toimineet mm. , , sekä .

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.