Rugby 22 -pelin uusi pelivideo katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Rugby 22 -pelin uusi pelivideo katsottavissa

Rugby 22

Maailmanlaajuisesti suurta suosiota nauttiva rugby tunnetaan vauhdikkaana, kovaotteisena ja taktisena palloilulajina. Tammikuun lopussa julkaistava on pelikonsoleille ja tietokoneille rugbyn virtuaalisen version tuova peli. Mukana ovat Ranskan rugby unionin mestaruussarja top 14 ja alempi kisasarja Pro D2 sekä monikansallinen United Rugby Championship -mestaruuskilpailu. Lisäksi pelissä on mukana kaikki näissä pelaavat joukkueet pelaajineen ja peliasuineen.

Oikeilla kentillä pelattavan lajin tapaan myös Rugby 22 tuo eloon lajin räväkän luonteen, nopeatempoisuuden, rajut taklaukset ja monimuotoisen pallonkäsittelyn. Myös erilaiset hyökkäyskuviot, syötöt ja kiinniotot, puolustusmuodostelmat ja monenlaiset pelitaktiikat toistuvat pelikoneiden näytöillä upealla tavalla.

Uusittu rugbykokemus on aiempaa helpommin lähestyttävä entistä paremman ohjaustavan ja kohennetun keinoälyn ansiosta. Peliin on myös lisätty uusi vaikeustaso, joka haastaa lajin kokeneemmat konkarit uudella tavalla ja tuo lisää jännitystä peliin. Ennen kaikkea pelin taktiset elementit ja monipuoliset pelikuviot ovat mukana yksityiskohtaisella ja nautittavalla tavalla.

Rugby 22 sisältää suurimman osan lajin kansallisista joukkueista pelaajineen virallisesti lisensoituina. Näitä ovat Uusi-Seelanti, Australia, Ranska, Fidži, Irlanti, Italia, Skotlanti, Wales, Japani ja Georgia. Yksinpelin lisäksi Rugby 22 sisältää moninpelitilan sekä paikallisesti että verkkopelinä. Lisäksi yksinpelinä pelattava uratila tarjoaa kiehtovan kokemuksen, jossa pelaaja ohjaa omaa joukkuettaan pohjalta kohti mestaruutta.

Pelikokonaisuus on viimeistelty uudistetulla pelimoottorilla ja sen tarjoamalla grafiikalla upeine pelaaja-animaatioineen. Alkuun pelaamisessa auttavat erilaiset opetustilat eli tutoriaalit, joiden avulla myös lajia vähemmän tunteva pääsee perille jalon joukkuelajin saloista.

Rugby 22 julkaistaan sekä , , ja sekä S -konsoleille että :lle 27. tammikuuta 2022.

Kommentoi

Tell Me Why -seikkailupeli ladattavissa jälleen ilmaiseksi pride-kuukauden kunniaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Tell Me Why -seikkailupeli ladattavissa jälleen ilmaiseksi pride-kuukauden kunniaksi

Tell Me Why

Suositun -pelisarjan kehittäneen studion yliluonnollinen seikkailupeli on jälleen ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamin ja Microsoft Storesta kautta pride-kuukauden kunniaksi.

Vuonna 2020 ilmestyneessä pelissä on kolme osaa, joissa kaksoset Tyler ja Alyson kohtaavat uudelleen vuosien jälkeen ja kohtaavat menneisyyden traumat. Luvassa on hahmovetoista draamaa ja yliluonnollista mysteeriä.

Tell Me Why -pelin kaikki kolme osaa ovat ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamistä ja Microsoft Storesta aina heinäkuun 1. päivään asti.

Kommentoi

Street Fighter 6 -taistelupeli ilmestyi – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupeli ilmestyi – katso julkaisutraileri

Street Fighter 6

Finlandin jakelemassa ja Capcomin julkaisemassa -taistelupelissä pelaaja taistelee omalla tyylillään näyttävyydestä tinkimättä.

Taistelupelien pioneereihin lukeutuva Street Fighter -pelisarja tunnetaan paitsi sulavasta pelimekaniikastaan ja persoonallisista taistelijahahmoistaan, myös hurtista huumoristaan ja ajattomasta tyylikkyydestään. Tänään julkaistava Street Fighter 6 nostaa taistelupelikokemuksen uudelle tasolle, sillä nyt pelaaja pääsee luomaan oman tarinansa ja tyylinsä alusta alkaen. Samalla pelisarjan ikoniset taistelukonkarit ovat läsnä, ja jokainen tietenkin omalla taistelutyylillään.

Olipa kyse tarinavetoisesta yksinpelitilasta, kutkuttavista yksittäiskamppailuista kavereita vastaan tai kokonaisvaltaisesta kilpapelaamisesta verkkoturnauksissa, Street Fighter 6 tarjoaa pelattavaa moneen makuun, tyyliin ja tarpeeseen. Entistä monipuolisempi ohjausmekaniikka mahdollistaa myös uusien pelaajien sulavan pelaamisen. Koska ohjaustyylejä on useita, tämä helpottaa pelin oppimista ja monipuolisten yhdistelmähyökkäysten hallittavuutta.

Pelisarjan monet tutut taistelijahahmot tarjoavat runsaasti eri vaihtoehtoja eri pelitapoihin ja erilaisiin mieltymyksiin. Lennokkaat liikkeet ja vaikuttavat hahmoanimaatiot ovat upeaa koettavaa. Näiden lisäksi monipuoliset kenttävaihtoehdot ja hauskat sivuhaasteet tarjoavat paljon koettavaa ja tekemistä varsinaisten otteluiden ulkopuolella. Erityisesti oman hahmon luominen ja tuunaaminen on palkitsevaa puuhaa, kun soturinsa on voinut luoda alusta loppuun omin käsin ja oman mielensä mukaan.

Jokaiselle pelin 18 eri hahmosta löytyy myös vaihtoehtoinen asustekokonaisuus, jotka muistuttavat hahmojen värikkäästä historiasta pelisarjan parissa. Nämä vaihtoehtoiset asut saa käyttöönsä joko World Tour -pelimuotoa pelaamalla tai ostamalla ne erikseen pelin kaupasta Fighter Coin -valuutalla. Lisäksi on yhteistyössä Onitsuka Tigerin kanssa julkaissut peliin lisää vaatevaihtoehtoja. Pelaajat saavat käyttöönsä neljä ilmaista vaatetusvaihtoehtoa eli kaksi erilaista t-paitaa ja kahdet erilaiset kengät. Nämä voidaan ottaa käyttöön pelin Battle Hub -valikosta. Esineet ovat saatavilla ilmaiseksi 3. heinäkuuta saakka.

Halutessaan pelaaja voi ostaa itselleen erityisen Fighting Pass -kausikortin, jolla pelaaja saa käyttöönsä ainutlaatuisia premium-luokan vaihtoehtoja hahmojen räätälöintiin. Näitä ovat muun muassa erilaiset pelissä käytettävät lisävarusteet, hahmoanimaatiot, musiikkikappaleet, tarrat, taustakuvat ja valokuvakehykset.

Juhlistaakseen pelin julkaisua Capcom on julkaissut pelille oman Buckler's Boot Camp -sivuston täynnä kiehtovaa pelitietoa. Sivustolta pelaaja voi tarkistaa muun muassa omansa ja vastustajansa ottelutiedot, sijoituksen pistelistoilla ja kerhojäsenyydet. Lisäksi pelaaja voi tarkistaa hahmojen liikkeiden komennot, selata hahmojen asuvaihtoehtoja ja lukea pelisuunnittelijoiden vinkkejä. Lisäksi sivustolta löytyy tietoa pelitapahtumista, palkinnoista ja pelin päivtyksistä. Sivusto tarjoaa myös taukotekemistä otteluiden välille Pockest-minipelillä, jossa pelaaja voi valmentaa söpöjä otuksia taistelijoiksi. Uusi sivusto löytyy täältä.

Street Fighter 6 ilmestyy tänään 2. kesäkuuta , , ja S -konsoleille että :lle.

Kommentoi