Rusted Moss julkaistaan Steamissa toisen vuosineljänneksen alkupuolella Kommentit pois päältä artikkelissa Rusted Moss julkaistaan Steamissa toisen vuosineljänneksen alkupuolella

Rusted Moss

Japanin vanhin indie-julkaisija PLAYISM on iloinen voidessaan ilmoittaa, että julkaistaan pian Steamissa. Rusted Moss on toiminnantäyteinen metroidvania, joka on saanut inspiraationsa kansantarinoista ja hylätyistä maisemista.

Fern on vaihtolapsi, joka on lähtenyt salaperäiselle tehtävälle, kun keijut tunkeutuvat ihmisten maailmaan. Pelaajat lennähtelevät intuitiivisen tarttumakoukun avulla vihamielisen maan halki ja ampuvat samalla mekaanisia hirviöitä.

Matkusta läpi melankolian värittämien autioiden maisemien; todista ihmiskunnan jäänteitä ja niiden ruostuvia rautakeksintöjä… Ihmiskunta on romahduksen partaalla, ja pian keijut valtaavat sen. Selviytyäkseen epätoivoisesti ihmiset ovat vahvistaneet omia noitiaan varastetulla keijujen taikuudella. Mutta kaikki ei ole menetetty, sillä ihmiset ovat tulleet petetyiksi – yksi heidän omistaan ei ole sitä, miltä hän näyttää. Keiju on varastanut ihmisvauvan ja korvannut sen jollain muulla… Pahaa-aavistamattomien ihmisvanhempien kasvattama Fern on vaihtolapsi, jonka todelliset uskollisuussuhteet ovat paljastuneet. Yhdessä salaperäisen Puck-nimisen varjon kanssa hän lähtee matkalle palauttaakseen keijut takaisin maailmaan ja päättääkseen ihmisten aikakauden. Kumman puolen valitset – ihmisen vai keijun?

”Alun perin suunnittelimme julkaisevamme Rusted Mossin helmikuussa, mutta päätimme lykätä julkaisua, jotta kehittäjät saisivat enemmän aikaa hioa ja viimeistellä peliä. Pyydämme anteeksi kaikilta teiltä, jotka odotitte julkaisua, mutta se on tulossa hyvin pian ja olemme varmoja, että ylimääräinen aika antaa teille entistäkin upeamman kokemuksen tästä 'Grapplevanianasta'. Odottakaa mielenkiinnolla tulevia julkistuksia!”

sanoi PLAYISMin vastaava tuottaja Shunji Mizutani

Aloita matkasi ja toivelistaa Rusted Moss nyt Steamissa.

Bloodborne ja Mario Kart yhdistyvät Nightmare Kart -pelissä – ladattavissa nyt ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Bloodborne ja Mario Kart yhdistyvät Nightmare Kart -pelissä – ladattavissa nyt ilmaiseksi

Nightmare Kart

Mitä saadaan kun yhdistetään verinen taistelupeli sekä klassikko autokisailu ja koko komeus tyylitellään ensimmäisen PlayStationin tyylille? Vastauksena on , joka on nyt ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä.

Uutisoimme taannoin Bloodborne Kart nimisestä projektista, josta saatiin ennakkovideoita vuonna 2022. Nyt projekti on julkaistu ja siitä pääsee nauttimaan täysin ilmaiseksi. LWMedian kehittämä peli tarjoaa karmean ja vauhdikkaan ajoelämyksen goottilaishenipäissä ympäristöissä.

Nightmare Kartissa pelaajat ohjaavat vasten tahtoaan hirviömetsästäjiä, jotka kilpailevat toisiaan vastaan höyrykäyttöisillä kulkupeleillä. Valittavana on 12 uniikkia ajoneuvoa ja Mario Kartin tapaan aseet ja erikoiskyvyt ovat olennainen osa kilpailua. Pelaajat voivat vauhdittaa menoaan teurastamalla hirviöitä ja driftaamalla keräten eetteriä. Kampanjamoodin läpäisemällä pelaajat avaavat pelin salaisuuksia ja kohtaavat haastavia loppuvastustajia.

Vaikka Nightmare Kart on ilmainen peli, kehittäjät toivovat lahjoituksia. Näin pelaajat voivat tukea pelin kehitystä, jos ovat tykästyneet verisestä ajopelistä. Nightmare Kartin sisältö ei sovellu kaikenikäisille, sillä pelissä on runsaasti väkivaltaa ja verta.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Erikoinen bilepeli The Great Party Game Sportsfriends on nyt ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Erikoinen bilepeli The Great Party Game Sportsfriends on nyt ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Great Party Game Sportsfriends

Kaipaatko sopivaa moninpeliä, jota voi nauttia kotisohvalta yhdessä kavereiden kanssa. Hauska on parhaillaan jaossa ilmaiseksi Steamissä :lle! Peli siirtyi ilmaisjakoon toukokuun lopulla, joten nyt on loistava tilaisuus kokeilla hieman erilaista partypeliä.

Sportsfriends ei ole mikään tavallinen bilepeli. Se sisältää useamman erilaisen urheilulajin parodiointia, joissa hinkataan voitosta mitä omituisimmin keinoin. Mukana on muun muassa värikkään retrotyylinen taistelupeli BaraBariBall, QWOP-tyylinen Super Pole Riders -sätkynukkekisa ja hurjaa pallonkuljetusta tarjoava Hokra.

Peli on saanut aikoinaan hyviä arvosteluja, joten kannattaa ehdottomasti tsekata se ilmaiseksi Steamin kautta.