Rusted Moss julkaistaan Steamissa toisen vuosineljänneksen alkupuolella Kommentit pois päältä artikkelissa Rusted Moss julkaistaan Steamissa toisen vuosineljänneksen alkupuolella

Japanin vanhin -julkaisija PLAYISM on iloinen voidessaan ilmoittaa, että julkaistaan pian Steamissa. Rusted Moss on toiminnantäyteinen metroidvania, joka on saanut inspiraationsa kansantarinoista ja hylätyistä maisemista.

Fern on vaihtolapsi, joka on lähtenyt salaperäiselle tehtävälle, kun keijut tunkeutuvat ihmisten maailmaan. Pelaajat lennähtelevät intuitiivisen tarttumakoukun avulla vihamielisen maan halki ja ampuvat samalla mekaanisia hirviöitä.

Matkusta läpi melankolian värittämien autioiden maisemien; todista ihmiskunnan jäänteitä ja niiden ruostuvia rautakeksintöjä… Ihmiskunta on romahduksen partaalla, ja pian keijut valtaavat sen. Selviytyäkseen epätoivoisesti ihmiset ovat vahvistaneet omia noitiaan varastetulla keijujen taikuudella. Mutta kaikki ei ole menetetty, sillä ihmiset ovat tulleet petetyiksi – yksi heidän omistaan ei ole sitä, miltä hän näyttää. Keiju on varastanut ihmisvauvan ja korvannut sen jollain muulla… Pahaa-aavistamattomien ihmisvanhempien kasvattama Fern on vaihtolapsi, jonka todelliset uskollisuussuhteet ovat paljastuneet. Yhdessä salaperäisen Puck-nimisen varjon kanssa hän lähtee matkalle palauttaakseen keijut takaisin maailmaan ja päättääkseen ihmisten aikakauden. Kumman puolen valitset – ihmisen vai keijun?

”Alun perin suunnittelimme julkaisevamme Rusted Mossin helmikuussa, mutta päätimme lykätä julkaisua, jotta kehittäjät saisivat enemmän aikaa hioa ja viimeistellä peliä. Pyydämme anteeksi kaikilta teiltä, jotka odotitte julkaisua, mutta se on tulossa hyvin pian ja olemme varmoja, että ylimääräinen aika antaa teille entistäkin upeamman kokemuksen tästä ’Grapplevanianasta’. Odottakaa mielenkiinnolla tulevia julkistuksia!” sanoi PLAYISMin vastaava tuottaja Shunji Mizutani.

Aloita matkasi ja toivelistaa nyt Steamissa.

Kommentoi

Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa

Life By You

on julkaisemassa varteenotettavaa kilpailijaa suositulle The Sims -elämäsimulaatiolle. Uusi peli kantaa nimeä Life By You ja sen kehityksestä vastaa entinen The Sims pomo Rod Humble ja luoja Linden Lab.

Peli tulee kehittäjän mukaan olemaan mahdollisimman modattavissa oleva ja avoin elämäsimulaatio. Pelaajat voivat luoda omat hahmonsa ja elää elämäänsä vapaasti rakentaen kotiaan, käyden töissä ja luoden uraansa. Pelissä voi myös käydä vapaasti oikeita keskusteluita muiden pelihahmojen kanssa.

Life By You ilmestyy :lle ja Games Storen kautta tilassa syyskuun 12. päivä.

Kommentoi

Nyt on naurettavan halpaa! – Half-Life Complete-paketti Steamissa tuntuvassa alennuksessa Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt on naurettavan halpaa! – Half-Life Complete-paketti Steamissa tuntuvassa alennuksessa

Half-Life 2

julkaisee päivittäin tusinan verran tuntuvia alennuksia pelikirjastossaan ja usein niistä osuukin kohdalle melkoisia napakymppejä.

Tällä kertaa silmiin pisti tuntuva alennus Complete boksista, joka on hinnoiteltu -94%:tin hintalapulla. Kokonaishinnaksi jäänee siis kokonaiset 3,19€. Valitettavasti uusin ”Alyx”-peli puuttuu listauksesta, mutta tällä hinnalla se ei juurikaan haittaa.

Ja ostoksille pääsette sitten tämän linkin kautta, olkaa hyvät!

Kommentoi