Ryan Reynolds paljastaa – Wolverinen oli määrä näkyä Deadpool 3 -elokuvassa Kommentit pois päältä artikkelissa Ryan Reynolds paljastaa – Wolverinen oli määrä näkyä Deadpool 3 -elokuvassa

Deadpool

paljasti kulissien taakse jääneitä kolmanteen elokuvaan liittyviä suunnitelmia.

Levittäen samaan aikaan tietoa mielenterveyspalveluista Reynolds paljasti kuinka Wolverinen oli määrä kohdata Wade Wilson kolmannessa Deadpool-elokuvassa ja he olisivat menneet jonkin sortin automatkalle.

Tätä suunnitelmaa tuskin enää sellaisenaan toteutuu, sillä Hugh Jackman on jättäytynyt pois Wolverinen roolista Logan-elokuvan myötä.

IGN muistuttaa myös, että Kevin Feigen tämän hetkisten suunnitelmien mukaan Foxin hahmoista ensimmäisenä on Marvelin elokuvauniversumiin tulossa Fantastic Four ja hahmot hieman myöhemmin.

Katsaus tulevaisuuteen: Vuoden 2024 odotetuimmat elokuvajulkaisut ovat tässä Kommentit pois päältä artikkelissa Katsaus tulevaisuuteen: Vuoden 2024 odotetuimmat elokuvajulkaisut ovat tässä

Vuosi 2024 lupaa olla täynnä elokuvamaagiaa jälleen kerran. Teatterit ja suoratoistopalvelut valmistautuvat tarjoamaan meille huikeita elokuvakokemuksia pitkään kaivattujen julkaisujen muodossa. Jatko-osien jännitys ja täysin uudet tarinat odottavat kutsuvina. Errori on koonnut kattavan listan vuoden 2024 odotetuimmista elokuvista. Tässä vinkkejä, pysy kuulolla ja tiedä, mitä elokuvamaailmassa on luvassa.

Dune: Part Two

Julkaisu: 15. maaliskuuta 2024

Dyyni: Osa Kaksi seuraa Paul Atreidesin myyttistä matkaa hänen liittoutuessaan Chanin ja fremenien kanssa ollessaan kostoretkellä salaliittolaisia vastaan, jotka tuhosivat hänen perheensä. Kohdatessaan valinnan elämänsä rakkauden ja tunnetun universumin kohtalon välillä hän ponnistelee ehkäistäkseen hirvittävän tulevaisuuden, jonka vain hän voi nähdä ennalta.

Elokuvan pääosia esittävät mm. Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson ja Josh Brolin.

Ghostbusters: Frozen Empire

Julkaisu: 29. maaliskuuta 2024

on amerikkalainen yliluonnollinen komediaelokuva, jonka on ohjannut Gil Kenan ja käsikirjoittanut Kenan yhdessä Jason Reitmanin kanssa. Se on jatko-osa vuoden 2021 Ghostbustersille: Afterlife ja alkuperäisen Ghostbusters-franchisingin neljäs osa. Elokuvassa seurataan Spenglerin perheen paluuta New Yorkin paloasemalle, jossa oli alkuperäisten Ghostbustersien päämaja. He lyöttäytyvät yhteen alkuperäisten Ghostbustersien kanssa, jotka ovat kehittäneet huippusalaisen tutkimuslaboratorion viedäkseen haamujen tuhoamisen seuraavalle tasolle.

Elokuvan pääosissa nähdään mm. Mckenna Grace, Carrie Coon, Paul Rudd, Emily Alyn Lind ja Finn Wolfhard

Argylle

Julkaisu: 2. helmikuuta 2024

Argylle on Matthew Vaughnin ohjaama ja Jason Fuchsin käsikirjoittama vakoilutrilleri. Elokuva perustuu Ellie Conwayn samannimiseen romaaniin. Argylle on kiihkeä vakoilutrilleri, joka pitää katsojat varmasti jännityksessä. Tähtinäyttelijöiden ja ohjaaja Matthew Vaughnin tyypillisellä tyylillä varusteltu Argylle on varmasti vakoilutrillereiden ja toimintaelokuvien ystäville pakollinen nähdä.

Elokuvan pääosissa nähdään mm. Henry Cavill, Dua Lipa, John Cena, Bryan Cranston, Catherine O'Hara, Samuel L. Jackson, Ariana DeBose ja Sam Rockwell.

Inside Out 2

Julkaisu: 14. kesäkuuta 2024

on Pixar Animation Studiosin ja Walt Disney Picturesin tuottama amerikkalainen animaatioelokuva. Se on jatko-osa vuonna 2015 ilmestyneelle Inside Out -elokuvalle. Elokuvassa seurataan Rileya, kun hän astuu teini-ikään ja kokee uusia tunteita. Kun Joy ja Sadness eksyvät vahingossa Rileyn mielen syvyyksiin, heidän on lyöttäydyttävä yhteen Anxietyn ja muiden uusien tunteiden kanssa löytääkseen tiensä takaisin päämajaan ja auttaakseen Rileya selviytymään murrosiän ylä- ja alamäistä.

Kung Fu Panda 4

Julkaisu: 8. maaliskuuta 2024

on DreamWorks Animationin tuottama ja Universal Picturesin julkaisema amerikkalainen animaatioelokuva. Se on neljäs osa Kung Fu Panda -elokuvasarjassa. Elokuvassa seurataan Poa, kun hän astuu pois lohikäärmesoturin roolistaan ja ryhtyy Rauhan laakson henkiseksi johtajaksi. Pian hän kuitenkin huomaa joutuvansa takaisin toimintaan, kun uusi roisto, Chameleon, uhkaa tuhota laakson ja päästää irti pahojen henkien lauman. Sydäntälämmittävän tarinansa, rakastettavien hahmojensa ja upean animaationsa ansiosta elokuva miellyttää varmasti kaikenikäisiä katsojia.

Furiosa: A Mad Max Saga

Julkaisu: 23. toukokuuta 2024

on George Millerin ohjaama australialainen postapokalyptinen toimintaelokuva. Se on esiosa vuoden 2015 Mad Max: Fury Road -elokuvalle. Elokuva sijoittuu Mad Max -universumin postapokalyptiseen erämaahan, ja siinä seurataan Furiosaa, nuorta naista, joka kaapataan kotoaan ja pakotetaan Immortan Joen sotakapteeniksi. Lopulta hän kapinoi Joeta vastaan ja lähtee matkalle löytääkseen kotimaansa ja kostaakseen kansansa puolesta.

Elokuvan pääosissa nähdään Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth, Tom Burke, Nathan Jones ja Angus Sampson.

Terrifier 3

Julkaisu: 25. lokakuuta 2024

Terrifier 3 on yhdysvaltalainen kauhuelokuva, jonka on ohjannut Damien Leone, joka on myös käsikirjoittanut elokuvan. Elokuvasta odotetaan vielä raaempaa ja häiritsevämpää kuin edeltäjistään, ja se vetoaa todennäköisesti äärimmäisen kauhun ystäviin. Tällä kertaa Art-klovni terrorisoi opiskelijaryhmää, jotka ovat viikonloppumatkalla. Terrifier 3 tulee varmasti olemaan kiistelty elokuva, ja se on varmasti myös pakollinen nähtävyys extreme-kauhun ystäville.

Elokuvan pääroolissa nähdään Lauren LaVera, Elliott Fullam, David Howard Thornton ja Samantha Scaffidi.

Muita elokuvia

Lord of the Rings: The War of Rohirrim perustuu J. R. R. Tolkienin Taru sormusten herrasta -romaaniin. Elokuva kertoo tarinan Helm Hammerhandista, Rohanin legendaarisesta kuninkaasta, ja hänen eeppisestä taistelustaan Dunlendingejä vastaan. Julkaisu: 13. joulukuuta 2024.

on Tim Burtonin ohjaama ja Seth Grahame-Smithin käsikirjoittama amerikkalainen yliluonnollinen komediaelokuva. Se on jatko-osa vuoden 1988 Beetlejuice elokuvalle ja sen pääosissa nähdään mm. Michael Keaton, Winona Ryder, Catherine O'Hara ja Jenna Ortega. Julkaisu: 6. syyskuuta 2024.

on amerikkalainen supersankarielokuvasarja, joka perustuu Comicsin -hahmoon. Elokuvassa nähdään jälleen Wade Wilsonin / Deadpoolin roolissa. Elokuvan odotetaan jatkavan tarinaa Wade Wilsonista, entisestä erikoisjoukkojen agentista, joka joutuu kokeeseen, jonka seurauksena hänellä on parantavia voimia ja kieroutunut huumorintaju. Julkaisu: 26. heinäkuuta 2024

Venom 3 elokuvassa seurataan Eddie Brockia ja hänen symbioottista avaruusolentokumppaniaan Venomia, jotka jatkavat seikkailujaan San Franciscossa. Elokuvasta odotetaan synkkää ja toiminnantäyteistä supersankarielokuvaa, jossa tutkitaan Eddien ja Venomin monimutkaista suhdetta. Julkaisu: 8. marraskuuta 2024

on amerikkalainen tieteiskauhuelokuva, jonka on ohjannut Michael Sarnoski ja käsikirjoittajina on toiminut Sarnoski sekä Scott Beck ja Bryan Woods, jotka kirjoittivat sarjan kaksi ensimmäistä elokuvaa. Elokuvassa selvitetään muukalaisinvaasion alkuperää, joka luo pohjan kahdelle ensimmäiselle elokuvalle. Se seuraa ryhmää ihmisiä, joiden on löydettävä keino selviytyä maailmassa, jossa mikä tahansa ääni voi aiheuttaa heidän tuhonsa. Julkaisu: 28. kesäkuuta 2024

Guardians Of The Galaxy vol.3 sai uuden mainosvideon Kommentit pois päältä artikkelissa Guardians Of The Galaxy vol.3 sai uuden mainosvideon

on julkaissut uuden mainosvideon Vol. 3 -elokuvalle, jossa nähdään ensimmäistä kertaa paluun tekeviä hahmoja, kuten esimerkiksi toimintalegenda Sylvester Stallonen esittämä Stakar.

Guardians of the Galaxy -elokuvasarja on Marvelin yksi suosituimmista uusista elokuvasarjoista, joka keskittyy ryhmään avaruusseikkailijoita, jotka yhdistävät voimansa taistellakseen galaksin vaarallisia uhkia vastaan.

Ensimmäinen elokuva, ”Guardians of the Galaxy” julkaistiin vuonna 2014 ja esitteli päähenkilöt: Peter ”Star-Lord” Quillin (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax the Destroyerin (Dave Bautista), Rocket Raccoonin (äänenä Bradley Cooper) ja Grootin (äänenä Vin Diesel). Elokuvassa he joutuvat yhteen taisteluun pahuuden mahtia Ronania vastaan.

Toinen elokuva, ”Guardians of the Galaxy Vol. 2” ilmestyi vuonna 2017. Siinä päähenkilöt tapaavat uusia hahmoja ja ratkovat Star-Lordin henkilökohtaisia ongelmia, samalla kun he kohtaavat uusia uhkia. Uuden Guardians Of The Galaxy vol. 3 -elokuvan on määrä ilmestyä elokuvateattereihin 3.toukokuuta

Uudessa ”Greatest Hits” -mainosvideossa Guardians of the Galaxy Vol. 3 -elokuvalle Stallonen esittämä Stakar nähdään avaruudessa kypärä päässään, vihjaillen että yleisö saattaa vihdoin nähdä MCU:n Starhawkin toiminnassa. Lisäksi Fillionin cameorooleista Guardians-leffassa mainitaan myös mainosvideolla, jossa hän esittää täysin uutta hahmoa ensimmäisen elokuvan siniseen ihoon ääninäytteensä antaman roolin sijaan.