S.T.A.L.K.E.R. 2 -pelistä saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa S.T.A.L.K.E.R. 2 -pelistä saatiin uusi pelivideo

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Kovasti odotetusta S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl -selviytymispelistä on saatu tuore pelivideo, jolla nähdään pelin avointa maailmaa koko 5 -komeudessaan. Voit katsoa trailerin alta.

Pelillä on ollut vaiherikas kehityskaari aina NFT-kohusta, pelin nimen vaihtoon sekä Venäjän hyökkäyssodasta Ukrainaan, josta pelin kehittäjä on kotoisin. Sota ajoi useat pelin kehittäjät pakenemaan pääkaupunki Kiovasta.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl -pelin on määrä ilmestyä vuoden 2023 aikana PC:lle ja Games Store -palveluiden kautta sekä ja S -konsoleille.

Kommentoi

Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Chernobylite

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää erinomaisia selviytymispelejä kuten Chernobylite: Enhanced Edition, 2: Juggernaut Edition, sekä The Long Dark.

Paketti maksaa yhteensä 13,85 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle. Osa peleistä toimii myös Linux ja OSX alustoilla. Paketti on hankittavissa 10. helmikuuta asti.

Kommentoi

Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan

Brawlhalla

Perinteiset pöytäroolipelit rakentuvat usein eeppisten seikkailujen, jännittävien taisteluiden ja elämää suurempien hahmojen ympärille. Näistä on haettu innoitusta myös Brawlhallan uusiin hahmoihin ja pelimuotoon, jonka lisäksi pelin seitsemäs kausi saa täytettäväksi uuden Battle Pass -etenemismittarin.

Uusi Battle Pass on 85-portainen ja tarjoaa kerättäväksi kiehtovia palkintoja. Näitä ovat sekä kosmeettiset päivitykset että ilmaiseksi pelattavat lisätehtävät omine käänteineen. Etenemisessä auttavat sekä päivittäisten että viikoittaisten taisteluhaasteiden suorittaminen, joista palkintoina saatavilla jalokivillä Battle Pass edistyy. Halutessaan käyttöön voi ostaa myös maksullisen premium-radan, jonka myötä tarjolla on entistä enemmän kiehtovia palkintoja.

Uuden pelikauden Battle Pass -kausi kestää kaikkiaan 12 viikkoa. Lisätietoa seikkailullisen ja roolipelimäisen tarinan edistysaskeleista voi lukea täällä.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, One ja Nintendo Switch -konsoleille että PC:lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Kommentoi