Saa ilmaista sisältöä uudella Pokémon Pass appilla Kommentit pois päältä artikkelissa Saa ilmaista sisältöä uudella Pokémon Pass appilla

Juuri nyt saatavilla oleva Pass app saatavilla Androidille ja iOSille palkitsee pelaajia digitaalisella sisällöllä, kun he vierailevat ohjelmaan kuuluvissa liikkeissä. Kirjaudu sisään Pokémon Trainer Club accountilla, niin saat ilmoituksia eri tapahtumista lähellä olevissa liikkeissä. Paikan päällä skannaat kamerallasi koodeja ja saat muikeaa sisältöä eri peleihin kuten Pokémon: Let's Go, Pikachu! ja Pokémon: Let's Go, Eevee!

Sekä Pokémon Pass ja Pokémon Trainer Club ovat ilmaiset ladata ja käyttää.

Tällä hetkellä osallistuvia liikkeitä Shiny Pikatchulle ja Shiny Eeveelle ovat Targetin myymälät US:ssa.

Uudet raportit vahvistavat huhut: Nintendo on esitellyt seuraavan sukupolven konsoliaan Gamescom 2023 -messuilla Kommentit pois päältä artikkelissa Uudet raportit vahvistavat huhut: Nintendo on esitellyt seuraavan sukupolven konsoliaan Gamescom 2023 -messuilla

Nintendo Switch

Uusimmat tiedot tukevat aiempia huhuja siitä, että on esitellyt seuraavan sukupolven konsoliaan, jota fanit kutsuvat nimellä ””, suljettujen ovien takana äskettäisillä peliteollisuuden messuilla. Raporttien mukaan konsoli sisälsi teknisiä demoja, jotka korostivat ominaisuuksia kuten Nvidia DLSS -tukea ja säteenseurantaa.

Gamescom 2023 järjestettiin Kölnissä, Saksassa, 23.–27. elokuuta. Nintendo osallistui eurooppalaiseen peliteollisuuden tapahtumaan, ja pian sen jälkeen alkoivat huhut, että yhtiö olisi esitellyt uutta konsoliaan tietyille taholle suljettujen ovien takana. Nyt Eurogamerin ja VGC:n uudet raportit vahvistavat näitä väitteitä.

Molemmat lähteet kertovat, että Nintendo esitteli teknisiä demoja seuraavasta pelikonsolistaan yksityisissä tapaamisissa Gamescomissa. Molemmat lähteet vahvistivat, että paranneltu versio pelistä The Legend of Zelda: Breath of the Wild näytettiin tällä Switch 2 -laitteistolla.

VGC:llä oli myös lähde, joka väitti, että vaikuttava The Matrix Awakens Unreal Engine 5 -tekninen demo – jota käytettiin aiemmin markkinoimaan Epic Gamesin uutta moottoria sekä PS5:n ja Xbox Series X:n tehoa vuonna 2021 – näytettiin kehittäjille. Demosta kävi ilmeisesti ilmi, että Nintendon uusi järjestelmä tukee Nvidia DLSS -teknologiaa sekä säteenseurantaa.

Nintendo ei ole kommentoinut näitä huhuja, eikä todennäköisesti tee niin ennen virallista konsolin julkistusta. Uuden Nintendon konsolin lähestyvä julkaisu on kuitenkin jännittävä uutinen yhtiön pitkäaikaisten pelaajien keskuudessa.

Nintendo haluaa laajentua videopelien ulkopuolelle – yhtiön amerikkalaisjohtaja Doug Bowser vahvistaa Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo haluaa laajentua videopelien ulkopuolelle – yhtiön amerikkalaisjohtaja Doug Bowser vahvistaa

Super Nintendo World

on viime vuosina useaan otteeseen vihjannut halustaan laajentua pelimaailman ulkopuolelle. Yhtiön Amerikan johtaja Doug Bowser korosti hiljattain Washington Postin haastattelussa, kuinka Nintendo kehittyy viihdeyritykseksi, jossa pelit ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka Nintendo on aikaisemmin kokeillut eri liiketoiminta-alueita kuten rakkaushotelleja ja pelikortteja, viimeaikaiset panostukset esimerkiksi teemapuistoihin ja elokuva-alalle ovat olleet merkittäviä. Yhtiö on myös tehnyt yhteistyötä ikonisten lelubrändien, kuten LEGOn, kanssa ja tuonut markkinoille useita mobiilipelejä.

Bowser painotti, kuinka Nintendo kilpailee ihmisten vapaa-ajasta ja miten yhtiön IP:n tunnettuvuuden lisääminen on aina etusijalla uusia laitteita ja alustoja esiteltäessä.

Yhtiön presidentti Shuntaro Furukawa ja Mario-pelin luoja Shigeru Miyamoto ovat molemmat ilmaisseet halunsa laajentaa Nintendoa pelialan ulkopuolelle ja tehdä yhteistyötä muiden yhtiöiden kanssa.

Mario-elokuva keräsi arviolta 168 miljoonaa katsojaa, nousten korkeimmaksi tuloiksi tuottavaksi videopeliadaptaatioksi ja yhdeksi kaikkien aikojen suosituimmista animaatioelokuvista. Nintendo vaikuttaa innostuneen elokuva-alasta entistä enemmän.