”Saavat pärjätä ilman minua” – Adam Driveriä ei Star Warsin pariin palaaminen juurikaan kiinnosta Kommentit pois päältä artikkelissa ”Saavat pärjätä ilman minua” – Adam Driveriä ei Star Warsin pariin palaaminen juurikaan kiinnosta

on virallisesti vahvistanut, ettei hän toista rooliaan Kylo Reninä -sarjassa. Näyttelijä, joka esitti ikonista ”köyhänmiehen Sith-lordia” jatko-trilogiassa, paljasti päätöksensä esiintyessään Smartless-podcastissa (via @adamdriverarchv on Twitter/X) kuluvien pyhien aikana.

Driverin kommentit tulevat keskelle spekulaatioita, joiden mukaan hän voisi liittyä Daisy Ridleyn seuraan tulevassa Jedin tila -elokuvassa. Näyttelijä on nyt kuitenkin kumonnut nämä huhut ja sanonut, että hän ”ei ole palaamassa Star Warsiin”.

Driverin päätös astua pois sarjasta ei tule yllätyksenä monille faneille. Näyttelijä on puhunut avoimesti kamppailustaan kuuluisuuden kanssa ja paineista, joita näin korkean profiilin projektissa mukana oleminen aiheuttaa. Lisäksi Star Warsin jatko-osatrilogia sai ristiriitaisia arvioita, ja Driverin suoritusta Kylo Reninä kritisoitiin usein.

Negatiivisesta palautteesta huolimatta Driverin Kylo Renin roolihahmoa kehuttiin laajalti sen syvyydestä ja monimutkaisuudesta. Hahmon kaari ristiriitaisesta oppipojasta lunastetuksi sankariksi resonoi monien fanien kanssa, ja Driverin esitys sai häneltä kriitikoiden suosiota.

Star Wars laajentaa Pimeän Uhka -elokuvan tarinaa vuosipäivän kunniaksi julkaistavassa sarjakuvassa Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars laajentaa Pimeän Uhka -elokuvan tarinaa vuosipäivän kunniaksi julkaistavassa sarjakuvassa

Disney ilmoitti virallisesti laajentavansa : Episodi 1 – Pimeän Uhka -elokuvan tarinaa sarjakuvan puolella juhlistaessaan elokuvan 25-vuotispäivää.

Käsikirjoittaja paljasti nettisivuillaan sarjakuvan ilmestyvän toukokuussa, mutta virallista julkaisupäivää ei ole vielä ilmoitettu. Yksi mahdollinen julkaisupäivä voisi olla toukokuun 19. päivä, jolloin Pimeä uhka sai ensi-iltansa tai virallisena Star Wars-päivänä eli toukokuun neljäntenä päivänä.

Pimeä Uhka sai ensi-iltansa 19. 5. 1999 ja se palaa elokuvateattereihin 3. 5. 2024, jolloin juhlistetaan elokuvan ilmestymisen vuosipäivää. Vaikka Pimeä Uhka ja ylipäätään koko esiosatrilogia on ollut Star Wars-fanien keskuudessa jatkuvan kohun aiheena, niin Obi-Wan Kenobia esittävä on sanonut, että ne ovat saaneet nykyään osakseen positiivisempaakin suhtautumista.

Star Wars: Pimeä Uhka valloittaa valkokankaat 25-vuotispäivänsä kunniaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars: Pimeä Uhka valloittaa valkokankaat 25-vuotispäivänsä kunniaksi

: Pimeä Uhka palaa elokuvateattereihin rajoitetuksi ajaksi juhlistaakseen 25-vuotisjuhlaansa, alkaen 3. toukokuuta 2024.

StarWars.com julkaisi jännittävän uutisen upean uuden taiteen kera, jossa esiintyvät ikoniset hahmot kuten Darth Maul, Obi-Wan Kenobi ja nuori Anakin Skywalker. Alun perin vuonna 1999 julkaistu Pimeä Uhka pitää erityisen paikan prequel-trilogian ensimmäisenä elokuvana ja Skywalker-saagan ensimmäisenä osana, joka alkoi jo vuosikymmeniä sitten elokuvasta Uusi toivo.

Vaikka mielipiteet prequeleista vaihtelevat fanien keskuudessa, näyttelijä (Obi-Wan Kenobi) jakoi positiivisen mielipiteen vuonna 2022, huomauttaen ”positiivisen aallon” ympäröivän elokuvia.

”Nämä elokuvat olivat tärkeitä niille lapsille, joille teimme niitä”, hän sanoi. ”On mukavaa viimeinkin saada tuo positiivinen aalto niistä.”

Suomen elokuvateatterikierroksesta ei tällä hetkellä ole vielä virallista sanaa, mutta odotellaan sen suhteen tietoja vielä rauhassa.