90-luvun SaGa Frontier -peliklassikosta tulossa remasteroitu versio Kommentit pois päältä artikkelissa 90-luvun SaGa Frontier -peliklassikosta tulossa remasteroitu versio

ilmoitti julkaisevansa vuonna 1998 ilmestyneestä PlayStation klassikkopelistä SaGa Frontierista remasteroidun version. Uusi peli ilmestyy ensi vuoden kesällä Nintendo Switchille ja :lle sekä Steam-, iOS- ja Android -alustoille. Pelin kehittäjä kertoo, että uusi -versio tuo tutun maailman päivitetyllä grafiikalla, tapahtumilla, välianimaatioilla, parannuksilla ja uuden päähenkilön.

Kurkkaa maistiaisia trailerista:

YouTube-kanava kuvailee peliä:

The team of eight have returned – now with Fuse added as a playable character!

Choose your favorite character and embark on your own unique journey.

Each of the eight characters have different goals and endings. Your choices will affect how events unfold using the Free-Form Scenario System. This in-depth system will allow you to manipulate and expand a story all your own.

Challenge yourself in nail-biting battles by using “glimmer” as well as learning new skills such as the ability to fire consecutive special attacks from multiple team members.

With beautiful graphics, as well as the addition of new events and features, SaGa Frontier Remastered is an experience not to be missed!

Kommentoi

Rainbow Six Siege -maailmanmestaruuskisat pelataan helmikuussa Pariisissa – mukana suomalaisväriä Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -maailmanmestaruuskisat pelataan helmikuussa Pariisissa – mukana suomalaisväriä

Rainbow Six Siege Invitational 2021

Ubisoftin huippusuositun Tom Clancy’s Rainbow Six Siege -verkkopelin maailmanmestaruus ratkotaan Six Invitational -tapahtumassa 9.-21. helmikuuta 2021.

Kymmenien miljoonien pelaajien pelaama Rainbow Six: Siege -verkkopeli saa viidennet maailmanmestaruuskisansa helmikuussa Pariisissa. Maailman huippujoukkueet Ranskaan tuova Six Invitational -turnaus järjestetään lähiverkkotapahtumana tiukasti turvallisuusohjeita noudattaen. Tästä johtuen kisapaikalla ei ole tällä kertaa mukana kisayleisöä.

Pelaajien ja kisahenkilökunnan turvallisuus ja terveys ovat tapahtumassa etusijalla. Pelijulkaisija Ubisoft, tapahtumajärjestäjä Live Nation, Ranskan hallitus sekä terveys- ja turvallisuusasioista vastaavat ACEPS ja ISMA huolehtivat tapahtuman turvallisuudesta terveysviranomaisten ohjeistuksen mukaisesti. Kisoissa huolehditaan hygieniasta, turvaväleistä ja muista tärkeistä toimienpiteistä kaikkien turvallisuus huomioiden.

Six Invitational -mestaruuskisoissa on mukana 20 maailman huippujoukkuetta neljältä eri Rainbow Six: Siege -pelialueelta. Näitä ovat Aasian ja Tyynenmeren alue, Eurooppa, latinalainen Amerikka ja Pohjois-Amerikka. Joukkueet aloittavat ottelunsa ryhmävaiheessa 9.-14. helmikuuta, jolloin ryhmät jaetaan kahteen kymmenestä joukkueesta koostuvaan lohkoon. Ryhmävaiheen lopussa kahdeksan parhaiten menestynyttä joukkuetta kummastakin lohkosta etenevät pudotuspeleihin. Ne pelataan 17.-21. helmikuuta välisenä aikana.

Myös suomalaisväriä nähdään mukana, sillä viime viikonloppuna Euroopan mestaruuden itselleen napanneessa G2 Esports -tiimissä pelaa kaksi suomalaispelaajaa, jotka ovat Juhani ”Kantoraketti” Toivonen ja Aleksi ”UUNO” Työppönen.

Turnaustapahtuman ohella Rainbow Six: Siege aloittaa Six Invitationalin myötä uuden pelivuoden. Tällöin pelintekijät luovat silmäyksen kuudennen pelivuoden tarjontaan ja sen mukana tuleviin uudistuksiin. Tapahtumassa on myös paneelikeskustelu pelin ja kilpaurheilun tiimoilta sekä näytösottelu, johon ottavat osaa peliyhteisön merkittävimmät sisällöntuottajat.

Six Invitational -tapahtuman ottelutiedot, päivämäärät, osallistuvat joukkueet ja turvallisuusohjeet sekä muut tärkeät tiedot löytyvät täältä.

Lisätietoja Rainbow Six -pelin elektronisen urheilun toiminnasta löytyy täältä.

Rainbow Six Siege on saatavana sekä - ja Xbox One -pelikonsoleille että PC:lle. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood -toimintaroolipelin taustoja avataan kuvitteellisen suuryrityksen mainoksin Kommentit pois päältä artikkelissa Werewolf: The Apocalypse – Earthblood -toimintaroolipelin taustoja avataan kuvitteellisen suuryrityksen mainoksin

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

Helmikuun alussa pelikonsoleille ja tietokoneille julkaistava Werewolf: The Apocalypse – Earthblood -toimintaroolipeli perustuu arvostettuun pöytäroolipeliin ja sen taustalla olevaan World of Darkness -pelimaailmaan. Pelin tarinan keskiössä ovat luontoäidin ja ympäristön puolesta taistelevat ihmissudet sekä saasteita säälimättömästi luontoon kaatava suuryritys Endron. Nämä täysin toisistaan erilaiset tahot ovat tarinassa toistensa vihollisia ja luovat samalla perustan kiehtovalle seikkailulle ja vauhdikkaille taisteluille.

Endronin taustaa ja tekoja on rakennettu kutkuttavalla valemainoskampanjalla, jossa tehdään selväksi suuryrityksen teot ja aikeet. Samalla pelintekijät ovat loihtineet kuvitteellisen lausunnon yrityksen toiminnasta. Tämän fiktiivisen tiedotteen voi lukea juttuvinkin lopusta.

Ympäristöä ja puhdasta luontoa puolustavien ihmissusien ja ahneen Endron-yhtiön välisestä kamppailusta kertova Werewolf: The Apocalypse – Earthblood on kiehtova tarina rahanahneiden ihmisten ja yliluonnollisten olentojen kohtaamisesta. Toimintaroolipelin keinoin kerrottava tarina tuo vaikuttavat ihmissudet eri muodoissaan mukaan toimintaan ja vastaansa ne saavat sekä ammattisotilaita että robottimaisia sotakoneita. Ainutlaatuinen pelimaailma, upeat pelihahmot ja monenlaiset tehtävät taisteluineen tekevät pelistä jännittävän ja mieleenpainuvan kokemuksen. Lisäksi polveileva tarina juonenkäänteineen takaa kiehtovan ihmissusikertomuksen synkässä ja yksityiskohtaisessa pelimaailmassa.

Werewolf the Apocalypse – Earthblood julkaistaan 4. helmikuuta 2021 sekä PlayStation 5, , Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle.

Kommentoi