Salasanojen jakamisen rajoitustoimet toivat Netflixille odottamattoman tilaajaboostin Kommentit pois päältä artikkelissa Salasanojen jakamisen rajoitustoimet toivat Netflixille odottamattoman tilaajaboostin

Netflix

Suoratoistopalvelujätti sai itselleen viimeisen kolmen kuukauden aikana 5,9 miljoonaa uutta tilaajaa käyttäjien tilien jakamisen rajoitustoimien jälkeen. Yhtiön mukaan yli 100 miljoonaa kotitaloutta on osallistunut salasanojen jakamiseen.

Suoratoistopalvelujätti on ensimmäinen suurista teknologia- ja mediayrityksistä, joka paljastaa viimeisimmät neljännesvuosittaiset tuloksensa. Luvut tulevat samalla kun kirjailijoiden ja näyttelijöiden lakot ovat vaikuttaneet alaan.

Tällä viikolla Deutsche Bankin analyytikot ennustivat, että ”maksettu jakaminen” tulisi kasvattamaan Netflixin tuloja vuoteen 2023 asti ja että yhtiö hyötyisi myös ohjelmatarjonnastaan, kansainvälisestä yleisöstään sekä kyvystään luoda hittisarjoja ulkomailta, kuten Squid Game ja Money Heist. ”Käytännössä kaikki perinteisten televisiokeskeisten mediayhtiöiden kohtaamat vastatuulet ovat Netflixille myötätuulia,” Deutsche Bank kirjoitti investoijille osoitetussa tiedotteessaan.

Suositun videopelihahmon uusin elokuva saapui Netflixiin Kommentit pois päältä artikkelissa Suositun videopelihahmon uusin elokuva saapui Netflixiin

on lisännyt tänään valikoimaansa suositun videopelielokuvan .

Maailman suosituin sininen siili on takaisin seuraavan tason seikkailussa. Asuttuaan Green Hillsissä, Sonic on innokas osoittamaan, että hänellä on mitä vaaditaan ollakseen todellinen sankari. Hänen koetuksensa saa uuden alun, kun arkkivihollisensa Dr. Robotnik palaa, tällä kertaa uuden kumppanin, Knucklesin, kanssa etsimään smaragdia, jolla on voima tuhota kokonaisia sivilisaatioita. Sonic liittoutuu oman apurinsa, Tailsin, kanssa ja yhdessä he aloittavat maailmanlaajuisen matkan löytääkseen smaragdin ennen kuin se joutuu vääriin käsiin.

Elokuvan tähtikaartissa nähdään mm. legendaarinen koomikko Jim Carrey. Elokuvan tuoreusprosentti Rotten Tomatoesissa on tällä hetkellä 69%, joten varmastikaan kyseessä ei ole laisinkaan mitään huonoa ajanviihdettä.

Netflixin uusi Castlevania-animaatiosarja saapuu kuun lopussa – uusi traileri nyt katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin uusi Castlevania-animaatiosarja saapuu kuun lopussa – uusi traileri nyt katsottavissa

Castlevania

Netflixin uusi -animaatiosarja saapuu kuun lopussa, ja suoratoistopalvelu on juuri julkaissut uuden trailerin herättääkseen kiinnostusta.

Videopeli Dracula X: Rondo of Bloodin pohjalta tehty keskittyy Richter Belmontin (äänenä Edward Bluemel) varhaiseen vampyyrinmetsästysuraan. Hän nähdään myös pelissä Castlevania: Symphony of the Night.

Richterin rinnalla seikkailee Maria Renard (äänenä Pixie Davies), toinen hahmo videopelisarjasta, joka on tässä uudelleen kuviteltu nuoreksi ranskalaiseksi vallankumoukselliseksi, sekä Annette (äänenä Thuso Mbedu), velhotar ja entinen orja. Tera-hahmon äänenä kuullaan legendaarinen Nastassja Kinski.

Trailerin voit ottaa haltuun alta: