Samsung alkaa julkaisemaan artikkelisarjaa, joka tarjoaa käteviä vinkkejä Galaxy-laitteiden käyttäjille Kommentit pois päältä artikkelissa Samsung alkaa julkaisemaan artikkelisarjaa, joka tarjoaa käteviä vinkkejä Galaxy-laitteiden käyttäjille

Samsung Galaxy

Vinkkiä pukkaa, sillä aloittaa artikkelisarjan jonka kerrotaan keskittyvän Galaxy-laitteiden - ja yksityisyysominaisuuksiin hyödyllisten vinkkien kautta.
Ensimmäinen artikkeli sarjasta on nyt julkaistu ja siihen voi tutustua tästä (englanniksi).

Lyhykäisyydessään artikkeli opastaa kuinka käyttää Galaxy-laitteiden turvatoimintoja, kuten:

  • Pin App: joka toimii portsarin tavoin. Jos esimerkiksi annat puhelimesi toiselle katsottavaksi, Pin App pitää katsojan siinä sovelluksessa minkä olet katsottavaksi aukaissut. Näin ollen katsoja ei pääse selaamaan mitään muuta kuin sen minkä halusit näyttää.
  • Maintenance Mode: turvaa tietosi, jos sinun tarvitsee lähettää puhelimesi korjauksille. Se tekee puhelimeesi erityisen käyttäjäprofiilin joka pitää sisällään vain perusohjelmiston ja vikojen löytämiseen tarvittavat tiedot. Henkilökohtaiset kuvat, tiedostot ja yhteystiedot pysyvät piilossa korjauksien ajan.
  • Secure Folder: pitää yhteystiedot, kuvat ja videot tai vaikka kalenterin salasanallisessa kansiossa. Näin ollen esimerkiksi kuvat passista tai ajokortista, voi laittaa turvakansioon kunnes niitä tarvitsee.
talous

Lisäksi Samsung julkisti ensimmäisen vuosineljänneksen liikevaihdon ja arviot alan tuulista.

Tiedotteen mukaan yhtiön liikevaihto oli 71,92 biljoonaa Korean wonia, josta käyttökatteeksi saatiin 6,61 biljoonaa. Tästä on kiittäminen Galaxy S24 myyntiä sekä muistipiirien korkeampaa hintaa.

Tiedote arvioi myös globaalin IT-kysynnän ja liiketoiminnan paranevan toisella neljänneksellä tekoälysovellusten kysynnän kasvun myötä. Myös älypuhelinten myynnin odotetaan toipuvan hitaan alun jälkeen. Lisäksi korean wonin heikentyminen suhteessa tärkeimpiin valuuttoihin vaikutti positiivisesti koko yhtiön käyttökatteeseen noin 0,3 biljoonalla Korean wonilla edelliseen neljännekseen verrattuna.
Alkuperäinen tiedote löytyy tästä (englanniksi).

Samsungin uudet soundbar-kaiuttimet nostavat kotiteatterin uudelle tasolle Kommentit pois päältä artikkelissa Samsungin uudet soundbar-kaiuttimet nostavat kotiteatterin uudelle tasolle

Samsung Music Frame

Samsungin uusimmat ääni-innovaatiot saapuvat nyt myös Suomen markkinoille. Vuoden 2024 uutuudet yhdistävät toimivan muotoilun ja edistyneet ominaisuudet, jotka parantavat kotisohvalla nautittavaa kuuntelu- ja katselukokemusta.

Q995D – Samsungin älykkäin soundbar koskaan

Samsungin Q-sarjan lippulaiva Q995D nostaa kotiteatterin uudelle tasolle. Soundbarissa on vaikuttava 11.1.4-kanavainen äänentoistojärjestelmä Dolby Atmos -tuella, mikä takaa mukaansatempaavan ja kolmiulotteisen surround-äänen. Pelaajille Q995D tarjoaa HDMI 2.1 -liitännän, jonka kautta uusimmat 4K@120Hz-pelikuvaa tukevat konsolit voidaan liittää televisioon soundbarin kautta.

Tänä vuonna Q995D-malliin on lisätty useita uusia älykkäitä ominaisuuksia, jotka parantavat kuuntelukokemuksia tilanteesta riippuen.

  • Yksityinen takakaiutinääni (Private Rear Sound): Voit katsoa lempisarjojasi ja elokuvia häiritsemättä muita perheenjäseniä. Tämän ominaisuuden avulla television ääni toistetaan vain katsojaa lähimpänä olevista takakaiuttimista.
  • Äänenryhmittely (Sound Grouping): Luo tunnelmaa musiikilla, joka täyttää koko olohuoneen. Kun kytket päälle Äänenryhmittely-tilan, se yhdistää soundbarin ja takakaiuttimet yhdeksi stereopariksi, jolloin musiikki kuulostaa hyvältä riippumatta siitä, missä kohtaa huonetta olet.

Ohut S-sarja laajenee entistä pienemmällä jäsenellä

Samsungin suosittu S-sarja saa tänä vuonna uuden pienikokoisemman jäsenen, S700-sarjan. Erittäin ohuen S811D/S810D-soundbarin rinnalle tuodaan nyt vielä kompaktimpi vaihtoehto. Musta S710D ja valkoinen S711D on suunniteltu sirojen mittojensa ansiosta kompaktimmille televisioille. Muiden S-sarjan mallien tapaan uudet soundbarit sopivat musiikin ystäville, jotka haluavat suuren ja täyteläisen äänen ilman kompromisseja kodin sisustuksessa.

S811D/S810D- ja S711D/S710D-mallit ovat tilattavissa Samsungin verkkokaupasta suositushintaan 899 € ja 699 €.

Samsung Music Frame – tyylikäs tapa nauttia musiikista

Vuoden 2024 ääniuutuuksiin kuuluu myös Music Frame, joka saapui Suomen markkinoille toukokuun alussa. Tämä älykäs tauluksi naamioitu kaiutin yhdistää tyylikkään muotoilun laadukkaaseen ääneen.

Samsungin uudet soundbar-mallit ovat nyt saatavilla valmistajan verkkokaupasta ja jälleenmyyjiltä.

Samsung tuo tekoälyn uusiin televisiomalleihinsa Kommentit pois päältä artikkelissa Samsung tuo tekoälyn uusiin televisiomalleihinsa

Samsung

on tuomassa tekoälyn uusiin televisiomalleihinsa tänä vuonna. Uusissa televisiossa on älykkäitä ominaisuuksia kuten AI Energy Mode, joka helpottaa tv:n energiakulutuksen seurantaa. Uudet tekoälyllä höystetyt suorittimet puolestaan mahdollistavat sisällön skaalauksen paremmalle laadulle. Myös Tizen-käyttöjärjestelmä on saanut päivityksen.

QLED -mallisto uudistuu leijuvalla muotoilulla

QLED -mallisto uudistuu leijuvalla muotoilulla

Samsung QN900D on todellinen huippuluokan televisio, joka tarjoaa upean kuvanlaadun ja innovatiivisia ominaisuuksia. NQ8 AI Gen3 -suoritin takaa erinomaisen suorituskyvyn, ja 8K AI Upscaling Pro -teknologia skaalaa jopa matalan resoluution kuvaa hämmästyttävän tarkaksi. Infinity Air -jalusta luo vaikutelman ilmassa leijuvasta televisiosta, ja muotoilu on tyylikäs ja moderni.

Samsung QN95D on erinomainen vaihtoehto niille, jotka etsivät huippuluokan 4K-televisiota. NQ4 AI Gen2 -suoritin ja 4K AI Upscaling -teknologia takaavat erinomaisen kuvanlaadun, ja Tizen-käyttöjärjestelmä tarjoaa sujuvan ja helpon käyttökokemuksen.

OLED ilman heijastuksia

Samsung S95D on todellinen kirkkauskuningas, sillä se tarjoaa 20% kirkkaamman kuvan kuin aiemmat OLED-mallit. OLED Glare Free -teknologia vähentää heijastuksia, joten voit nauttia kuvasta myös kirkkaassa huoneessa.

The Frame -malli tuo taiteen olohuoneeseen

The Frame on täydellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää viihteen ja taiteen olohuoneessaan. Uusi taiteen suoratoisto-ominaisuus tarjoaa 20 tarkoin valittua taideteosta joka kuukausi. Art Store -taidekaupasta löydät yli 2 500 taideteosta kotisi seinille.

Muita ominaisuuksia:

  • Kaikki uudet mallit sisältävät AI Energy Mode -ominaisuuden, joka auttaa käyttäjää tarkkailemaan TV-laitteen energiankulutusta.
  • Uudet AI-suorittimet mahdollistavat useita älykkäitä ominaisuuksia, kuten katsotun sisällön skaalauksen ja pelikokemuksen parantamiseen tarkoitettuja toimintoja.
  • Tizen-käyttöjärjestelmä on päivitetty ja tarjoaa käyttäjille helpon pääsyn suosikki-sisältöihinsä.

Hinnat ja saatavuus

Hinnat ja saatavuus vaihtelevat mallin ja koon mukaan. Tarkemmat tiedot löydät Samsungin verkkosivustolta.