Samsung esitteli uuden langattoman kaiuttimen, josta ei tyylikkyyttä puutu Kommentit pois päältä artikkelissa Samsung esitteli uuden langattoman kaiuttimen, josta ei tyylikkyyttä puutu

on esitellyt uuden langattoman kaiuttimen nimeltä (HW-LS60D) CES 2024:ssä Las Vegasissa. Kaiutin on suunniteltu sulautumaan saumattomasti kotisisustukseen, samalla tavoin kuin Samsungin The Frame TV.

Music Frame -kaiuttimessa on virtaviivainen ja minimalistinen muotoilu, joka muistuttaa kuvakehystä. Sitä voi kiinnittää seinään tai asettaa pöydälle. Kaiutinta voi käyttää itsenäisenä Bluetooth- tai Wi-Fi-kaiuttimena, tai se voidaan parittaa Samsungin TV:n tai soundbarin kanssa kotiteatterijärjestelmää varten.

Music Frame on varustettu kahdella bassoelementillä, kahdella diskanttielementillä ja kahdella keskialueen elementillä. Kaiutin tukee Dolby Atmos -ääntä ja hyödyntää Samsungin SpaceFit-tekniikkaa kalibroidakseen äänen huoneeseen. Yhtiö kertoo, että Music Frame tarjoaa laajan äänialueen, joten se voi tuottaa laadukasta ääntä missä tahansa.

Kaiuttimessa on myös täysi IoT-keskus ja se tukee ääniohjausta, mahdollistaen musiikin ja muun hallinnan suosikki virtuaaliavustajasi avulla.

Music Frame -kaiuttimen hinnoittelusta tai saatavuudesta ei ole vielä tietoa, mutta eiköhän tämän tiedon suhteen pian olla viisaampia.

Samsungin tulevasta älysormuksesta julkistettiin lisää tietoa Kommentit pois päältä artikkelissa Samsungin tulevasta älysormuksesta julkistettiin lisää tietoa


on vihdoin paljastanut odotetun Galaxy Ringin Mobile World Conference (MWC 2024) -tapahtumassa, antaen meille ensisilmäyksen sen muotoiluun ja toimintoihin. Tämä terveys- ja hyvinvointilaiteduo kilpailee suoraan -sormuksen kanssa ja tarjoaa useita kiinnostavia ominaisuuksia.

on saatavana kolmessa värissä (platinaryhmä, kulta ja keramiikkamusta) ja vaikuttaa hieman paksummalta kuin Oura-sormus sen sisäisten komponenttiensa vuoksi.

Sormus tarjotaan koissa 5–13, ja akun kapasiteetti vaihtelee koon mukaan (14,5 mAh:sta 21,5 mAh:iin). Tarkat akunkeston tiedot eivät ole vielä tiedossa, mutta Oura-sormus tarjoaa jopa seitsemän päivää yhdellä latauksella, joten siinä on ainakin Samsungilla kirittävää.

Galaxy Ring seuraa unta, sydämen sykettä, liikettä ja hengitystä, tarjoten henkilökohtaisia suosituksia kerätyn datan perusteella. Lisäksi se tarjoaa uuden ”My Vitality Score” -ominaisuuden, joka arvioi käyttäjän virkeyden.

Aluksi Galaxy Ring on yhteensopiva vain Samsungin Galaxy-puhelimien kanssa, mutta sen on tarkoitus toimia myös muiden Android-laitteiden kanssa tulevaisuudessa. iOS-yhteensopivuus on vielä epäselvää.Vaikka tarkka hinta ja julkaisupäivä ovat vielä tuntemattomia, Samsung lupaa paljastaa lisätietoja tulevien kuukausien aikana, mukaan lukien täydellisen sensoripaketin ja virallisen julkaisuikkunan.

Samsungin tekoälyominaisuuksia saapuu yhtiön vanhempiin puhelimiin maaliskuun lopusta alkaen Kommentit pois päältä artikkelissa Samsungin tekoälyominaisuuksia saapuu yhtiön vanhempiin puhelimiin maaliskuun lopusta alkaen

on ilmoittanut -ominaisuuksien laajentamisesta laajemmalle valikoimalle laitteita uuden One UI 6.1 -päivityksen myötä. Tämä päivitys pyrkii tekemään niin sanotusta ”mobiiliälystä” helpommin saatavilla olevaa, tavoittaen Galaxy S23 -sarjan, S23 FE:n, Z Fold5:n, Z Flip5:n ja Tab S9 -sarjan käyttäjät maaliskuun lopusta alkaen.

”Tavoitteenamme on tehdä tekoälystä helpommin saatavilla olevaa ja antaa käyttäjille voimaa,” sanoi Samsungin Mobile eXperience Businessin presidentti TM Roh. ”Tämä on vasta alkua, tavoitteenamme on tuoda Galaxy AI yli 100 miljoonalle käyttäjälle vuonna 2024.”

Tekoälyn tuomia mahdollisuuksia puhelimeen ovat mm:

Viestinnän rajattomat mahdollisuudet

 • Chat Assist säätää viestin sävyä haluamaksesi ja kääntää sen vieläpä 13 kielelle.
 • Live Translate tarjoaa äänen ja tekstin käännökset puheluihin.
 • Interpreter helpottaa reaaliaikaista keskustelua kääntämällä puheen sanasta sanaan.

Vaivatonta tuottavuutta

 • Circle to Search Googlella tarjoaa intuitiivisia tuloksia eleellä.
 • Note Assist luo muotoja, tiivistää ja kääntää muistiinpanoja.
 • Browsing Assist tuottaa tiivistelmiä uutisartikkeleista.
 • Transcript Assist litteroi kokouksia ja tarjoaa tiivistelmiä/käännöksiä.

Luovuuden vapauttaminen

 • Generative Edit muuttaa kuvien kokoja, sijoittaa tai suoristaa kohteita.
 • Edit Suggestion ehdottaa automaattisesti kuvamuokkauksia.
 • Instant Slow-mo luo lisää hidastettuja ruutuja.
 • AI-generoidut taustakuvat personoivat laitteita.

Kyseinen päivitys nostaa mobiiliälyn kokemuksia yhdistämällä laitteessa tapahtuvan ja pilviprosessoinnin, samalla tavalla kuin äskettäin julkaistu Galaxy S24 -sarja. Samsungin sitoutuminen tekoälyn saatavuuteen avaa tien yksilöllisemmälle ja tuottavammalle mobiilikokemukselle miljoonille käyttäjille.

Lähde: Samsung