Samsung esitteli uudet Galaxy Book3 -kannettavat Kommentit pois päältä artikkelissa Samsung esitteli uudet Galaxy Book3 -kannettavat

Samsung Galaxy Book3

Samsung on julkistanut tänään tuoreimman Galaxy Book3 -sarjansa, johon kuuluvat Galaxy Book3 Ultra, Galaxy Book3 Pro 360, Galaxy Book3 Pro, Galaxy Book3 360 ja Galaxy Book3. Samsungin uudessa premium-kategorian Galaxy Book3 Ultra -kannettavassa on erittäin tehokas suorituskyky, Galaxy Book3 Pro 360 on taitettava ja sisältää S Penin, kun taas Galaxy Book3 Pro:n etuna on ohut ja kevyt rakenne. Galaxy Book3 -sarja on suunniteltu heille, jotka tarvitsevat usean laitteen saumattoman liitettävyyden ja ensiluokkaista laitteistoa tuottavuuden ja luovuuden parantamiseksi.

”Yhä useampi ihminen käyttää monia laitteita samanaikaisesti. Samsungin avoimen ja laajan ekosysteemin ansiosta tämä on entistä helpompaa. Yhdessä Galaxy Book3 -sarjan yhdistettävyyden ja kattavien liitäntöjen kanssa se mahdollistaa vaivattoman tavan työskennellä. Galaxy Book3 -sarja yhdessä Galaxy-ekosysteemin kanssa on suunniteltu käyttäjille, jotka hakevat tehokkaita laitteita työnteon avuksi, sekä laitteiden saumatonta yhdistettävyyttä tuottavuuden ja luovuuden maksimoimiseksi.”

toteaa Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja
Kuva: Samsung

Saumattomin Samsung Galaxy -kokemus tähän mennessä

Galaxy Book3 -sarjassa on tuttu ja intuitiivinen yhdistetty kokemus. Kaikki uudet tuottavuusominaisuudet sekä Link to Windows/Microsoft Phone Link -toiminnot antavat käyttäjille mahdollisuuden nauttia saumattomasta puhelimen ja tietokoneen välisestä yhteydestä eri käyttöjärjestelmissä.

Link to Windows/Microsoft Phone Link’s Recent Websites antaa käyttäjän jatkaa internetin käyttöä puhelimensa kautta tietokoneella. Käyttäjä voi esimerkiksi etsiä lentotietoja puhelimestaan ja varata ne sitten tietokoneellaan. Instant Hotspot[3]-toiminto mahdollistaa vaivattoman yhteyden langattomiin yhteyspisteisiin yhdellä klikkauksella.

Lisäksi käyttäjät voivat liikkua saumattomasti useiden näyttöjen välillä eri laitteilla ilman häiriöitä. Samsung Multi [4]-ominaisuuden avulla käyttäjä voi ohjata tietokonettaan, Galaxy Tabiaan ja nyt myös Samsung Galaxy -älypuhelintaan Galaxy Book3 -kannettavien näppäimistön ja ohjauslevyn avulla. Myös kopioiminen ja liittäminen sekä tiedostojen siirtäminen eri laitteiden välillä on helppoa, minkä lisäksi Second Screen-toiminnon avulla Galaxy Tabin voi liittää lisänäytöksi yhdellä napsautuksella. Galaxy Book3 -kannettavat helpottavat myös luovaa prosessia sisällöntuotannon tapahtuessa nykyään yhä useampien laitteiden voimin. Käyttäjät voivat ottaa nyt korkealaatuisia valokuvia Samsung Galaxy -älypuhelimen Expert RAW-kamerasovelluksella, siirtää ne automaattisesti Galaxy Book3 -kannettavaansa ja muokata niitä ammattitason kuvankäsittelytyökaluilla.

Uuden Galaxy Book3 -kannettavan käyttöönottaminen on nopeaa ja mutkatonta. Single Sign On-toimintoa hyödyntäen sisäänkirjautuminen Galaxy Book3 -kannettaviin tarvitsee tehdä vain kertaalleen, sillä läppäri synkronoidaan Samsung Galaxy -palveluiden kanssa, joita on käytetty muissa Samsung Galaxy -laitteissa. Käyttäjä voi kirjautua sisään suosikkisivustoilleen helposti käyttämällä mobiililaitteensa Samsung Pass-tilitietoja. Lisäksi kaikkien tietojen ja asetusten siirtäminen vanhasta Windows-tietokoneesta on yksinkertaista Galaxy Book Smart Switchin avulla, kun taas Galaxy Book Experience tarjoaa helposti seurattavan oppaan, joka auttaa uusia käyttäjiä alkuunpääsemisessä.

Kuva: Samsung

Suorityskykyä ja laadukas näyttö

Galaxy Book3 -sarjan korkean suorituskyvyn takaavat päivitetty suoritin, grafiikkaprosessori, huippulaatuinen näyttö ja muut suorituskykyä optimoivat ominaisuudet. Galaxy Book3 Ultrassa on uusin 13. sukupolven Intel® Core™ i9 -prosessori, mikä tekee siitä tähän mennessä nopeimman Galaxy Bookin. NVIDIA® RTX GeForce™ 4070 Laptop GPUtarjoaa studiotason grafiikkaa sekä luoviin projekteihin että pelihetkiin.

Samsungin Dynamic AMOLED 2X -näyttö, jota käytettiin ensimmäisen kerran Samsung Galaxy -premium-älypuhelinvalikoiman näytöissä, on nyt ensimmäistä kertaa käytössä myös Galaxy Book3 Ultra- ja Pro -kannettavissa. Sen 3K (2880×1800) -resoluutio toistaa uskomattoman tarkasti pieniäkin yksityiskohtia, ja mukautuva 120 hertsin virkistystaajuus antaa upean ja tasaisen katseluelämyksen. Näyttö on myös VESA ClearMR- ja DisplayHDR TRUE BLACK 500 -sertifioitu, ja se on saanut myös SGS Eye Care Display -sertifikaatin. Kaikki nämä parannukset antavat käyttäjille mahdollisuuden suorittaa useita vaativia tehtäviä, toistaa monipuolista ja yksityiskohtaista sisältöä sekä pelata korkealaatuisia pelejä sujuvasti. Kaikissa uutuuskannettavissa on 16:10-kuvasuhde, ja tarpeista riippuen valittavissa on joko 14 tai 16 tuuman kokovaihtoehdot.

Galaxy Book3 Ultra- ja Pro -kannettavien äänenlaatu on entistä hienostuneempi, sillä uusi nelikaiutinjärjestelmä toistaa korkeat äänet selkeästi ja bassoäänen täyteläisesti. Laadukkaat studiotason kaksikanavaiset mikrofonit ja AI-melunvaimennus varmistavat selkeän puheen tallennuksen ja vähentävät taustamelua. Samsungin Studio Mode tuo laatua videopuheluihin muun muassa parannetun valaistuksen ja automaattisen kehystyksen avulla. Uusissa Galaxy Book3 Ultra- ja Pro -kannettavissa on täysalumiininen runko ensiluokkaisella ulkonäöllä ja tuntumalla varmistaen paremman käyttökokemuksen.

Hinnat ja saatavuus

Galaxy Book3 Ultra tulee saataville 16-tuumaisena Graphite-värissä. Galaxy Book3 Pro tulee saataville 14 ja 16 tuuman kokovaihtoehdoissa Graphite- ja Beige -värivaihtoehdoissa. Galaxy Book3 Pro 360 saapuu markkinoille Graphite-värissä, 16 tuuman näyttökoossa ja -yhteydellä.

Galaxy Book3 Pro ja Pro 360 ovat saatavilla tietyillä markkinoilla 17. helmikuuta alkaen ja ennakkotilattavissa heti. Galaxy Book3 Ultran myynninaloitus on 22. helmikuuta ennakkorekisteröinnillä 14. helmikuuta alkaen.

Galaxy Book3 Ultra: alk. 2 899 €
Galaxy Book3 Pro 360: alk. 1 999 €
Galaxy Book3 Pro: alk. 1 799 €
Galaxy Book3 360: alk. 1 299 €
Galaxy Book3: alk. 779 €

Kommentoi

Turtle Beach lanseerasi uudet Stealth Pro -pelikuulokkeiden lippulaivamallin Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach lanseerasi uudet Stealth Pro -pelikuulokkeiden lippulaivamallin

Turtle Beach Stealth Pro

Turtle Beach Corporation on paljastanut uuden langattomien monialustaisien pelikuulokkeiden lippulaivamallin – Stealth Pro:n. Stealth Pro on käytettävissä Xboxilla, PlayStationilla, -tietokoneilla, Macilla, Nintendo Switchillä ja mobiililaitteilla.

Stealth Pro -kuulokkeiden avulla pelaajat saavat kokea korkealaatuisen peliäänen käsin sovitettujen Turtle Beachin suurten ja tehokkaiden 50 mm:n Nanoclear™-ajureiden avulla – joissa on 56 % enemmän pinta-alaa kuin kilpailijoiden 40 mm:n ajureissa – ja jotka tuottavat enemmän bassoa ja laajan, mukaansatempaavan äänimaailman.

Stealth Pro tarjoaa myös pelikuulokkeiden tehokkaimman melunvaimennuksen, joka ulottuu täydellisestä melun läpinäkyvyydestä, jossa kuulet edelleen ympäristön taustamelun, 25 dB:n melunvaimennukseen, joka estää suurimman osan häiriötekijöistä, jotta voit keskittyä voittamiseen. Pelaajat voivat myös valita, haluavatko he käyttää Stealth Pron kahta sisäänrakennettua mikrofonia vai irrotettavaa TruSpeak™-puomimikrofonia, joka vähentää taustamelua 10 kertaa enemmän kuin kilpailijat. Molemmissa mikrofoneissa on Turtle Beachin S.M.A.R.T. ( Measurement Audio Reduction Tuning) -mikrofonitekniikka, joka poimii vain äänesi eikä mitään muuta.

Ensiluokkainen keinonahka ja muistivaahtopehmusteet, joissa on Turtle Beachin patentoitu ProSpecs™-lasitekniikka, tarjoavat lisää käyttömukavuutta, ja teräsvahvistettu pääpanta ja runko takaavat, että Stealth Pro on rakennettu kestämään. Lisäominaisuudet, kuten muuttuva mikrofonimonitorointi, Superhuman Hearing®, äänen esiasetukset ja muut räätälöintisäädöt ovat käytettävissä Turtle Beach Audio Hub -sovelluksen kautta.

”Stealth Pro on peliäänentoiston ehdoton huippu, jonka äänenlaatu, melunvaimennus, rakennelaatu ja käyttömukavuus ovat yksinkertaisesti vertaansa vailla. Stealth Pron korkealaatuinen ääni ei ainoastaan päihitä kaikkea muuta markkinoilla olevaa, vaan kaikki asetuksesi tallentuvat suoraan kuulokkeisiin ja niitä ohjataan sovelluksessa, joten voit ottaa yksilöllisen äänesi mukaasi, kun olet liikkeellä.”

”Jo ensimmäisistä kehityspäivistä lähtien tiimimme on vertaillut Stealth Pron äänenlaatua ja melunvaimennusta muihin huippuluokan kuulokkeisiin ja suunnitellut sen niin, että se päihittää kilpailun kaikilla tasoilla. Lähes 50 vuoden kokemuksen huippuluokan innovaatioiden tuottamisesta PC- ja peliäänen alalla ansiosta Stealth Pro seisoo ylpeänä majakkana, jota muut voivat nyt seurata.”

sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

Xbox ja PlayStation -konsoleille suunnitellut Stealth Pro -versiot ovat ennakkotilattavissa valmistajan kotisivuilta ja jälleenmyyjillä Suomessa 345,99 euron hintaan. Stealth Pro kuulokkeet ilmestyvät 23. huhtikuuta 2023.

Kommentoi

Video- ja äänisovelluksia tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Video- ja äänisovelluksia tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Vegas Pro

Humble Bundle tarjoilee parhaillaan edullista sovelluspakettia, joka sisältää erilaisia video- ja äänityökaluja sekä sample ja musiikkipaketteja.

Paketti maksaa yhteensä 23,61 euroa ja siihen kuuluvat nämä sovellukset ja lisäsisällöt:

 • 18 Edit
 • X5
 • Plus 2021
 • Free Edition
 • Sound Forge Audio Studio 15
 • Techno 5 AM
 • Chart Hits Pop! – Part 2
 • Edm Discharge
 • Reggaeton Moombahton – Part 2
 • Trap Festival Trap
 • 80S Synthwave – Part 2
 • Metal Heaven’s Call – Part 2
 • Chart Hits Radio Pop
 • Score Tales of
 • Hip Hop My Territory

Paketti on hankittavissa aina huhtikuun 6. päivä asti.

Kommentoi