Samsung esitteli uudet Galaxy Book3 -kannettavat Kommentit pois päältä artikkelissa Samsung esitteli uudet Galaxy Book3 -kannettavat

Samsung Galaxy Book3

on julkistanut tänään tuoreimman Galaxy Book3 -sarjansa, johon kuuluvat Galaxy Book3 Ultra, Galaxy Book3 Pro 360, Galaxy Book3 Pro, Galaxy Book3 360 ja Galaxy Book3. Samsungin uudessa premium-kategorian Galaxy Book3 Ultra -kannettavassa on erittäin tehokas suorituskyky, Galaxy Book3 Pro 360 on taitettava ja sisältää S Penin, kun taas Galaxy Book3 Pro:n etuna on ohut ja kevyt rakenne. Galaxy Book3 -sarja on suunniteltu heille, jotka tarvitsevat usean laitteen saumattoman liitettävyyden ja ensiluokkaista laitteistoa tuottavuuden ja luovuuden parantamiseksi.

”Yhä useampi ihminen käyttää monia laitteita samanaikaisesti. Samsungin avoimen ja laajan ekosysteemin ansiosta tämä on entistä helpompaa. Yhdessä Galaxy Book3 -sarjan yhdistettävyyden ja kattavien liitäntöjen kanssa se mahdollistaa vaivattoman tavan työskennellä. Galaxy Book3 -sarja yhdessä Galaxy-ekosysteemin kanssa on suunniteltu käyttäjille, jotka hakevat tehokkaita laitteita työnteon avuksi, sekä laitteiden saumatonta yhdistettävyyttä tuottavuuden ja luovuuden maksimoimiseksi.”

toteaa Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja
Kuva: Samsung

Saumattomin Samsung Galaxy -kokemus tähän mennessä

Galaxy Book3 -sarjassa on tuttu ja intuitiivinen yhdistetty kokemus. Kaikki uudet tuottavuusominaisuudet sekä Link to Windows/Microsoft Phone Link -toiminnot antavat käyttäjille mahdollisuuden nauttia saumattomasta puhelimen ja tietokoneen välisestä yhteydestä eri käyttöjärjestelmissä.

Link to Windows/Microsoft Phone Link's Recent Websites antaa käyttäjän jatkaa internetin käyttöä puhelimensa kautta tietokoneella. Käyttäjä voi esimerkiksi etsiä lentotietoja puhelimestaan ja varata ne sitten tietokoneellaan. Instant Hotspot[3]-toiminto mahdollistaa vaivattoman yhteyden langattomiin yhteyspisteisiin yhdellä klikkauksella.

Lisäksi käyttäjät voivat liikkua saumattomasti useiden näyttöjen välillä eri laitteilla ilman häiriöitä. Samsung Multi Control[4]-ominaisuuden avulla käyttäjä voi ohjata tietokonettaan, Galaxy Tabiaan ja nyt myös Samsung Galaxy -älypuhelintaan Galaxy Book3 -kannettavien näppäimistön ja ohjauslevyn avulla. Myös kopioiminen ja liittäminen sekä tiedostojen siirtäminen eri laitteiden välillä on helppoa, minkä lisäksi Second Screen-toiminnon avulla Galaxy Tabin voi liittää lisänäytöksi yhdellä napsautuksella. Galaxy Book3 -kannettavat helpottavat myös luovaa prosessia sisällöntuotannon tapahtuessa nykyään yhä useampien laitteiden voimin. Käyttäjät voivat ottaa nyt korkealaatuisia valokuvia Samsung Galaxy -älypuhelimen Expert RAW-kamerasovelluksella, siirtää ne automaattisesti Galaxy Book3 -kannettavaansa ja muokata niitä ammattitason kuvankäsittelytyökaluilla.

Uuden Galaxy Book3 -kannettavan käyttöönottaminen on nopeaa ja mutkatonta. Single Sign On-toimintoa hyödyntäen sisäänkirjautuminen Galaxy Book3 -kannettaviin tarvitsee tehdä vain kertaalleen, sillä läppäri synkronoidaan Samsung Galaxy -palveluiden kanssa, joita on käytetty muissa Samsung Galaxy -laitteissa. Käyttäjä voi kirjautua sisään suosikkisivustoilleen helposti käyttämällä mobiililaitteensa Samsung Pass-tilitietoja. Lisäksi kaikkien tietojen ja asetusten siirtäminen vanhasta Windows-tietokoneesta on yksinkertaista Galaxy Book Smart Switchin avulla, kun taas Galaxy Book Experience tarjoaa helposti seurattavan oppaan, joka auttaa uusia käyttäjiä alkuunpääsemisessä.

Kuva: Samsung

Suorityskykyä ja laadukas näyttö

Galaxy Book3 -sarjan korkean suorituskyvyn takaavat päivitetty suoritin, grafiikkaprosessori, huippulaatuinen näyttö ja muut suorituskykyä optimoivat ominaisuudet. Galaxy Book3 Ultrassa on uusin 13. sukupolven Intel® Core™ i9 -prosessori, mikä tekee siitä tähän mennessä nopeimman Galaxy Bookin. NVIDIA® RTX GeForce™ 4070 Laptop GPUtarjoaa studiotason grafiikkaa sekä luoviin projekteihin että pelihetkiin.

Samsungin Dynamic AMOLED 2X -näyttö, jota käytettiin ensimmäisen kerran Samsung Galaxy -premium-älypuhelinvalikoiman näytöissä, on nyt ensimmäistä kertaa käytössä myös Galaxy Book3 Ultra- ja Pro -kannettavissa. Sen 3K (2880×1800) -resoluutio toistaa uskomattoman tarkasti pieniäkin yksityiskohtia, ja mukautuva 120 hertsin virkistystaajuus antaa upean ja tasaisen katseluelämyksen. Näyttö on myös VESA ClearMR- ja DisplayHDR TRUE BLACK 500 -sertifioitu, ja se on saanut myös SGS Eye Care Display -sertifikaatin. Kaikki nämä parannukset antavat käyttäjille mahdollisuuden suorittaa useita vaativia tehtäviä, toistaa monipuolista ja yksityiskohtaista sisältöä sekä pelata korkealaatuisia pelejä sujuvasti. Kaikissa uutuuskannettavissa on 16:10-kuvasuhde, ja tarpeista riippuen valittavissa on joko 14 tai 16 tuuman kokovaihtoehdot.

Galaxy Book3 Ultra- ja Pro -kannettavien äänenlaatu on entistä hienostuneempi, sillä uusi nelikaiutinjärjestelmä toistaa korkeat äänet selkeästi ja bassoäänen täyteläisesti. Laadukkaat studiotason kaksikanavaiset mikrofonit ja AI-melunvaimennus varmistavat selkeän puheen tallennuksen ja vähentävät taustamelua. Samsungin Studio Mode tuo laatua videopuheluihin muun muassa parannetun valaistuksen ja automaattisen kehystyksen avulla. Uusissa Galaxy Book3 Ultra- ja Pro -kannettavissa on täysalumiininen runko ensiluokkaisella ulkonäöllä ja tuntumalla varmistaen paremman käyttökokemuksen.

Hinnat ja saatavuus

Galaxy Book3 Ultra tulee saataville 16-tuumaisena Graphite-värissä. Galaxy Book3 Pro tulee saataville 14 ja 16 tuuman kokovaihtoehdoissa Graphite- ja Beige -värivaihtoehdoissa. Galaxy Book3 Pro 360 saapuu markkinoille Graphite-värissä, 16 tuuman näyttökoossa ja 5G-yhteydellä.

Galaxy Book3 Pro ja Pro 360 ovat saatavilla tietyillä markkinoilla 17. helmikuuta alkaen ja ennakkotilattavissa heti. Galaxy Book3 Ultran myynninaloitus on 22. helmikuuta ennakkorekisteröinnillä 14. helmikuuta alkaen.

Galaxy Book3 Ultra: alk. 2 899 €
Galaxy Book3 Pro 360: alk. 1 999 €
Galaxy Book3 Pro: alk. 1 799 €
Galaxy Book3 360: alk. 1 299 €
Galaxy Book3: alk. 779 €

Samsung tukee 44 eurooppalaista urheilijaa Pariisin Olympialaisissa Kommentit pois päältä artikkelissa Samsung tukee 44 eurooppalaista urheilijaa Pariisin Olympialaisissa

on ilmoittanut tukevansa 44 eurooppalaista urheilijaa tulevissa Pariisin olympialaisissa. Nämä Team -nimellä tunnetut urheilijat saavat lisäresursseja voidakseen saavuttaa täyden potentiaalinsa.

Tämä yhteistyö jatkaa Samsungin pitkäaikaista yhteistyötä Kansainvälisen olympiakomitean (KOK) kanssa, joka on kestänyt yli kaksi vuosikymmentä. Samsung Europen markkinointijohtaja Benjamin Braun toivoi, että tämä ohjelma edistää suhteita paitsi Samsungin ja urheilijoiden välillä, myös urheilijoiden kesken.

Team Samsung Galaxy -joukkueeseen kuuluu sekoitus tunnetuista mestareista, kuten Tokio 2020:n kultamitalisteista, ja nousevia tähtiä, joilla on lupaavia mitalimahdollisuuksia. Kokonainen lista sisältää urheilijoita eri lajeista uinnista ja purjehduksesta skeittaamiseen ja kiipeilyyn.

Lähde: GSMARENA

Try Galaxy -sovellus saatavilla kaikille Android-käyttäjille! Kommentit pois päältä artikkelissa Try Galaxy -sovellus saatavilla kaikille Android-käyttäjille!

on juuri laajentanut suositun -sovelluksensa saatavuutta, jolloin kaikki Android-laitteiden omistajat voivat kokea :n ihmeet. Aiemmin vain iOS-käyttäjille saatavilla oleva sovellus on nyt kaikkien -käyttäjien ulottuvilla, mukaan lukien vanhempien Galaxy-mallien (Galaxy 1 ja sitä uudempien) omistajien.

Tämä päivitys on merkittävä askel eteenpäin, sillä nyt huippuluokan -sarjan toimintojen ja intuitiivisen -käyttöliittymän kokemiseen ei tarvitse vaihtaa puhelinta. Mitä siis odotat? Sukella Galaxy AI:n maailmaan Try Galaxy -sovelluksen avulla!

Ominaisuuksien universumi sormenpäässäsi

Uudistettu Try Galaxy -sovellus on muutakin kuin pelkkiä staattisia kuvakaappauksia. Se simuloi todellista Galaxy S24 -kotisivukokemusta, sisältäen interaktiivisia opetusohjelmia ja mukaansatempaavaa sisältöä, joka opastaa sinut uusimpien ominaisuuksien läpi.

Sovelluksen käynnistäessä sinua tervehtii tuttu näky – simuloitu Galaxy S24 -kotisivu. Täällä löydät toiselta sivulta widgetin, joka esittelee Galaxy S24 -sarjan keskeisiä tekoälytoimintoja ja sen edistyneitä kameratyökaluja. Jokainen esitelty ominaisuus sisältää lyhyen videoesittelyn, jossa selitetään sen tarkoitus ja käytännön sovellukset jokapäiväisessä elämässä. Kun tutustut näihin ominaisuuksiin, valmiiksi käytetyille kohteille ilmestyy rasti, mikä auttaa sinua seuraamaan edistymistäsi.

Galaxy AI:n voiman paljastaminen:

  • Live Translate: Riko kielimuurit vaivattomasti reaaliaikaisen, kaksisuuntaisen puhelinkäännöksen avulla. Tarvitsetko kyytipalvelukuskia tai ravintolavarausta ulkomailla? Ei ongelmaa! Live Translate, joka on sisäänrakennettu natiivisovellukseen, tarjoaa sujuvan puhe- ja tekstikäännöksen puheluiden aikana, ja se tukee peräti 13 kieltä.
  • Note Assist: Tee muistiinpanoja helposti ja saat apua järjestämiseen tekoälygeneroitujen yhteenvetojen ansiosta. Muunna pitkät kappaleet selkeiksi luettelomerkeiksi ja otsikoilla varustetuiksi, mikä tekee muistiinpanojen tarkistamisesta helppoa. Tämä ominaisuus tarjoaa myös automaattisen muotoilun, oikoluvun ja käännöstoiminnot.
  • Chat Assist: Luo täydellinen viesti mihin tahansa tilanteeseen, virallisista sähköposteista rentoihin teksteihin ystävien kanssa. Samsung Keyboard -näppäimistöön integroitu Chat Assist hienosäätää viestisi sävyn ja kääntää ne jopa reaaliaikaisesti (13 kielellä) sujuvaa viestintää varten kulttuurien välillä.
  • Photo Assist: Ota upeita kuvia Generative Edit -ominaisuuden avulla. Tämä tekoälytyökalu mahdollistaa kuvien koon muuttamiseen, uudelleensijoittamiseen tai jopa ei-toivottujen kohteiden poistamiseen. Saavuta täydellinen sommittelu Edit Suggestion -ominaisuuden avulla tai poista häiritsevät varjot ja heijastukset Erase Reflection -työkalun avulla.
  • Ympyröi ja hae Googlella: Hae vaivattomasti mitä tahansa näytöllä olevaa tietoa vaihtamatta sovellusta! Tämä innovatiivinen ominaisuus sallii pitkän painalluksen kotinäppäimellä ja piirtää ympyrän kuvan ympärille näytöllä. Google tarjoaa sitten välittömästi asiaankuuluvia hakutuloksia ja jopa tekoä