Samsung-fanit, merkitkää tämä päivä kalenteriinne Kommentit pois päältä artikkelissa Samsung-fanit, merkitkää tämä päivä kalenteriinne

Vaikka ei ole vielä virallisesti ilmoittanut päivämäärää, saimme lisää viitteitä seuraavan Samsung Unpacked -tapahtuman ajankohdasta.

Times Of Indian-lehden mukaan tilaisuus järjestetään Pariisissa keskiviikkona 10. heinäkuuta. Päivämäärä on huhuttu jo pitkään, joten tämä tieto ei ole yllätys. Silti on hyvä saada vahvistus kyseiseltä päivämäärältä toiselta lähteeltä. Tässä vaiheessa näyttää siltä, että heinäkuun 10. päivä on melkein varmasti odotettu päivä.

Aiempien kesätapahtumien tapaan seuraava Samsung Unpacked -tapahtuma keskittyy todennäköisesti yhtiön taitettaviin älypuhelimiin, tänä vuonna kyseessä ovat ja 6. Pitkään huhuttu -älykello sekä Samsungin uusi lienevät myös nähtävillä.

Samsung julkistaa yleensä uusia tuotteita elokuussa, mutta aikaisempi ajankohta Pariisissa tänä vuonna on järkevä. Pariisi on tämän vuoden kesäolympialaisten tapahtumapaikka, joka alkaa 26. heinäkuuta. Olympialaiset ovat yrityksille huippuaika mainostaa uusia tuotteita, eikä Samsung ole poikkeus.

6:n ulkoasun odotetaan olevan samankaltainen kuin nykyisen :n, mutta sen kestävyyttä on parannettu. Vaikka on täysin mahdollista, että Samsung säilyttää 3,9 tuuman kannen näytön uudessa Galaxy Z Flipissä, ainakin yhden huhun mukaan se voisi olla suurempi.

Mielenkiintoisimmaksi asiaksi saattaa nousta . Samsungin odotetaan ensimmäistä kertaa julkistavan tänä vuonna kaksi Galaxy Z Fold -mallia: tavallisen ja Ultra -version. Molemmat mallit voisivat tulla markkinoille suuremmilla näytöillä ja paremmilla kameroilla.

Myös tulevasta Galaxy Watch 7 -sarjasta saatetaan esitellä Ultra-versio. Galaxy Watch 7 Ultran odotetaan korvaavan Classic-version ja sen muotoilun olevan kulmikas, mikä poikkeaa merkittävästi edellisistä malleista.

Jos Unpacked-tapahtuma järjestetään 10. heinäkuuta, voimme odottaa Samsungin julkaisevan kaikki uudet tuotteet heinäkuun loppuun mennessä tai viimeistään elokuun alkuun mennessä. Yleensä yritys julkaisee uudet tuotteet vain muutamaa viikkoa niiden julkistamisen jälkeen. Jos olet Samsung-fani, on melkein aika iloita.

Tutkimus: Suomalainen luopuisi ennemmin uunista kuin televisiosta Kommentit pois päältä artikkelissa Tutkimus: Suomalainen luopuisi ennemmin uunista kuin televisiosta

TV

Televisio on suomalaisille yksi kodin tärkeimmistä laitteista. Jopa 44 prosenttia vastaajista kertoo, että kodin elektroniikkalaitteista vaikeinta olisi luopua televisiosta. 55 prosenttia myös pitää televisiota kotona päällä ilman aktiivista katsomista. Vastaavasti vain joka kolmas suomalainen (31 %) pitää uunia välttämättömämpänä kuin televisiota tai jotakin muuta kodin elektroniikkalaitetta. 

Nuorille puhelin on televisiota tärkeämpi

Vanhemmalle ikäluokalle televisio vaikuttaisi olevan uutta sukupolvea tärkeämpi. 55–64-vuotiaista vastaajista 53 prosenttia kokisi vaikeaksi televisiosta luopumisen, kun taas 18–24-vuotiaista vastaava osuus on 38 prosenttia. Lisäksi 55–64-vuotiaista 60 prosenttia kertoo pitävänsä televisiota päällä ilman aktiivista katsomista, 18–24-vuotiaista näin vastaa vain 45 prosenttia. Nuoremmalle sukupolvelle tärkeämpi laite onkin puhelin, jota yli puolet (51 %) 18–24-vuotiaista vastaajista kertoo käyttävänsä taustalla ilman aktiivista kuuntelua / katselua. 

“Suomalaiset ovat uskollista televisiokansaa, ja tämä heijastuu hyvin kyselyn tuloksista. Nuorempi sukupolvi kuitenkin katsoo nykyisin valtaosan sisällöistään puhelimesta. Puhelin on tietysti aina näppärästi sormien ulottuvilla, mutta suurempi -ruutu sen sijaan mahdollistaa mukaansatempaavamman viihde- ja katselukokemuksen. Ja koska esimerkiksi -älypuhelimet ja televisiot toimivat saumattomasti yhdessä, myös puhelimelta löytyvän ja toistettavan sisällön voi nykyisin katsoa vaivatta television kautta”, sanoo Samsung Suomen TV- ja audiotuotteiden myyntipäällikkö Markus Nummisalo.

Lähde: Samsung

Samsung Galaxy Ring saapuu elokuussa – Oura ja Samsung käyvät asiasta käräjiä Kommentit pois päältä artikkelissa Samsung Galaxy Ring saapuu elokuussa – Oura ja Samsung käyvät asiasta käräjiä

Galaxy Ringin julkaisupäivämäärä on paljastunut oikeudenkäynnin ansiosta.

Samsung haastoi Healthin, älykkäiden sormusten valmistajan, oikeuteen estääkseen Ouraa nostamasta patenttikannetta Galaxy Ringiä vastaan. Samsung syyttää Ouraa muiden älysormusvalmistajien haastamisesta patenteilla ja haluaa Yhdysvaltain käräjänoikeuden toteavan, että mahdolliset väitteet koskevat ”ominaisuuksia, jotka ovat yhteisiä lähes kaikille älysormuksille”.

Oikeudenkäynnissä on mielenkiintoisempi yksityiskohta kuin teknologiaväitteet: Samsung paljastaa myös milloin se aikoo julkaista Galaxy Ringin, joka esiteltiin alkuvuonna Galaxy Unpacked -tapahtumassa. Kannetta mukaan Samsung odottaa myyvänsä Galaxy Ringin Yhdysvalloissa ”elokuussa tai sen tienoilla”.

Odotettavissa on lisää tietoa Galaxy Ringistä ja vahvistus julkaisupäivämäärästä Samsungin seuraavassa Galaxy Unpacked -tapahtumassa, jonka huhutun mukaan järjestetään kesällä. Jos heinäkuun 10. päivän huhuttu päivämäärä pitää paikkansa, elokuinen julkaisupäivämäärä sopisi hyvin aikatauluun.

on älysormus, joka seuraa käyttäjän terveyttä ja hyvinvointia. Samsung on jo esitellyt Vitality Score -ominaisuuden, joka mittaa käyttäjän palautumisastetta. Odotamme sormuksen sisältävän myös sykkeenmittauksen sekä mahdollisesti verenpaineen mittauksen ja eteisvärinän tunnistuksen, jos Samsung saa niille viranomaisluvat.

Samsung ei ole vihjaillut hinnasta, mutta kilpailevien laitteiden hintojen perusteella odotamme hinnan olevan noin 300 dollarin luokkaa.

Oura Ring hallitsee tällä hetkellä älysormusmarkkinoita, ja Oura todennäköisesti haluaa pitää tilanteen näin. Siksi Oura ja Samsung saattavat joutua taistelemaan oikeudessa siitä, kumpi älysormus saa käyttäjien suosiot.