Samsung Galaxy S23 Ultran kamera pimeätestissä – Errori suoritti ensimmäisen Nightography -videohaasteen Kommentit pois päältä artikkelissa Samsung Galaxy S23 Ultran kamera pimeätestissä – Errori suoritti ensimmäisen Nightography -videohaasteen

julkaisi taannoin uudet Galaxy S23-sarjan älypuhelimet, joissa on Galaxy S-sarjan tähän mennessä edistynein kamera. Puhelimen ominaisuuksia on myös kehitetty erityisesti mobiilipelaamista silmälläpitäen. Puhelimessa on eksklusiivisesti Samsungille optimoitu Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy -prosessori, joka on nopein saatavilla oleva Snapdragon. 200 MP:n kameralla ja 8K-videokameralla kuvaat ikimuistoisia hetkiä päivin öin. Nightography 2.0:lla mikään muistosi ei katoa vallitsevan yön pimeyteen. S23 Ultra on mullistavan kamerapuhelimen lisäksi mainostettu olevan myöskin oiva pelipuhelin.

Me .net:llä saimme uutuuspuhelimen testattavaksemme hulppeassa ”Unboxing Nightography” -laatikossa, joka sisältää paitsi itse puhelimen, myös muutaman helposti kotona toteutettavan kuvaushaasteita, joiden avulla voit testata S23 Ultra -puhelimen kameran eri ominaisuuksia. Otimme toki haasteet vastaan ja alla olevasta videosta voit nähdä niistä ensimmäisen, kun testaamme sen ensimmäistä Nightography-haastetta.


Puhelimen tarkempia ominaisuuksista voit lukea lisää Samsungin tuotesivulta

Kommentoi

Samsung esitteli uutta kodin älylaitteiden ekosysteemiä Kommentit pois päältä artikkelissa Samsung esitteli uutta kodin älylaitteiden ekosysteemiä

Samsung

Electronics järjestää ensimmäisen European Samsung Summit -tapahtuman, jossa esitellään vuoden 2023 televisio- ja audiolaitteiden sekä kodinkoneiden laitejulkistuksia. Niiden lisäksi tapahtumassa esitellään myös Samsungin Smart Home -konseptia.

“Pyrimme luomaan saumattomasti yhteensopivia laitteita, joiden avulla asiakkaamme voivat säästää energiaa ja nauttia helposta, sujuvasta arjesta. SmartThings-sovelluksen avulla voit yhdistää laitteemme toisiinsa, olivatpa kyseessä sitten alan johtavat Neo QLED ja OLED-televisiomme tai tekoälyä hyödyntävät pesukoneemme. Summit -tapahtumassa juhlistamme uusien tuotteidemme ominaisuuksia ja sitä, kuinka ne helpottavat asiakkaidemme elämää.”

kertoo Benjamin Braun, Samsungin Euroopan markkinointijohtaja

Yhdistettävien laitteiden uranuurtaja pyrkii vastaamaan nykyaikaisten kuluttajien kysyntään, sillä eurooppalaisilla kotitalouksilla on jo nyt käytössään keskimäärin 8-10 yhdistettävää laitetta. Esimerkiksi uudet huipputeknologiaa sisältävät TV- ja äänentoistolaiteinnovaatiot tarjoavat yhdistettävyyden avulla entistäkin interaktiivisempia elämyksiä. Tyylikkäästi muotoilluissa uusissa kodinkoneissa yhdistettävyys puolestaan lisää interaktiivisuuden lisäksi myös tehokkuutta.

Entistä älykkäämpi viihteen ekosysteemi

Samsungin uusiin Neo QLED ja 8K-televisioihin sisäänrakennettu IoT Hub parantaa yhdistettävyyttä ja yhteensopivuutta, ja sen myötä kuluttajien ei enää tarvitse ostaa erillistä liitintä suurimpaan osaan laitteista. Katsoja pääsee nyt syvemmälle sisältöihin kuin koskaan aiemmin. 14-bittinen prosessointi ja tekoälyskaalaus mahdollistavat esimerkiksi Shape Adaptive Light Control- ja Real Depth Enhancer Pro -ominaisuudet. Yhdessä Auto HDR -remasteroinnin kanssa ne tuottavat kirkkaampaa, kolmiulotteista ja todellisuutta vastaavaa kuvaa. Uusi 77-tuumainen S95C OLED -malli on varustettu Quantum Dot -teknologialla ja Neutral Quantum -prosessoreilla, jotka parantavat kirkkautta ja värejä. Kyseinen malli on saatavilla myös 55- ja 65-tuumaisena.

Samsungin uudet Lifestyle-sarjan televisiot (sisätiloihin tarkoitetut The Frame-, The Serif- ja The Sero -televisiot sekä ulkotiloihin suunniteltu The Terrace -televisio) ja niiden ominaisuudet parantavat käyttökokemusta tarjoamalla yksilöllisesti räätälöitävän katseluelämyksen. The Frame -mallin suosittu Art Store saa tänä vuonna dynaamisemman aloitussivun, joka tuo esikatselumahdollisuuden eri kokoisiin taideteoksiin, mukaillen näin taidegallerioissa ja museoissa vierailua. Kaikki Samsungin vuoden 2023 TV-uutuudet voi yhdistää Samsung SmartThings-sovellukseen.

Erittäin todentuntuinen äänentoisto viimeistelee katselukokemuksen. Tunnelmalliset surround-äänet niin pelatessa kuin elokuvia ja urheilulähetyksiä katsellessa tuotetaan Samsungin televisioihin integroiduilla Dolby Atmos ja Object Tracking Sound (OTS) -toiminnoilla. Samsung Soundbariin yhdistettynä Samsungin Smart-valikoima tukee Q Symphony -ominaisuutta tuottaen jopa elokuvamaisia ääniominaisuuksia. Samsung-television ja Samsung Soundbarin (esim. HW-Q990C- tai HW-Q610GC (2023)) yhdistäminen viimeistelee erinomaisen viihdekokemuksen.

Näiden vaikuttavien näyttötuotteiden rinnalle nousevat myös innokkaille pelaajille tarkoitetut näytöt. julkisti uudet tuotteet Odyssey-, ViewFinity- ja Smart Monitor- sarjoihin CES 2023 -tapahtumassa. Samsung Summitissa esitellään innovatiivisia pelinäyttöjä (43” Odyssey Neo G7, Odyssey Ark 55”, 77” QD-OLED -pelitelevisio), joiden kuvanlaatu on vertaansa vailla.

Samsungin uusi, vuoden 2023 televisiovalikoima on saatavilla Pohjoismaissa 20. huhtikuuta alkaen. Useasti palkittu, vuoden 2022 televisiomallisto on toiminut innoittajana tämän vuoden mallistolle, johon on tuotu merkittäviä parannuksia niin ominaisuuksien kuin suorituskyvynkin osalta.

Yhdistettäviä, yksilöitäviä ja entistä älykkäämpiä kodinkoneita

SmartThings Energyn kaltaisten ominaisuuksien ansiosta Samsungin uusimmat kodinkoneet ovat entistä tehokkaampia ja taloudellisempia. SmartThings Energy tunnistaa automaattisesti liitettyjen -laitteiden kuluttaman energian määrän ja AI Energy Mode -tilan aktivointi auttaa seuraamaan sähkönkulutusta, mahdollistaen näin energiankulutuksen pienenemisen.

Samsungin laajennettu Bespoke-mallisto kokoaa yhteen energiansäästön, tekoälyn, saumattoman yhdistettävyyden ja premium-tason muotoilun. Mallistoa on helppo yksilöidä ja sen avulla on entistä helpompi pitää kiinni ympäristötietoisista elämäntavoista. Samsungin 2023 Series 7 Bespoke AI™ -uunivalikoima tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden tarkkailla ruoan kypsymistä sisäänrakennetun kameran kautta. Kameran kuvaa voi seurata vaivattomasti SmartThings -sovelluksesta. Bespoke-mallisto yltää myös imureihin ja Bespoke Jet™ onkin Samsungin toistaiseksi tehokkain ja kevyin varsi-imuri. Imurin mukana tulee All-in-One Clean Station™, joka sekä tyhjentää pölysäiliön että lataa imuria.

Kommentoi

Samsung esitteli uudet Galaxy Book3 -kannettavat Kommentit pois päältä artikkelissa Samsung esitteli uudet Galaxy Book3 -kannettavat

Samsung Galaxy Book3

Samsung on julkistanut tänään tuoreimman Galaxy Book3 -sarjansa, johon kuuluvat Galaxy Book3 Ultra, Galaxy Book3 Pro 360, Galaxy Book3 Pro, Galaxy Book3 360 ja Galaxy Book3. Samsungin uudessa premium-kategorian Galaxy Book3 Ultra -kannettavassa on erittäin tehokas suorituskyky, Galaxy Book3 Pro 360 on taitettava ja sisältää S Penin, kun taas Galaxy Book3 Pro:n etuna on ohut ja kevyt rakenne. Galaxy Book3 -sarja on suunniteltu heille, jotka tarvitsevat usean laitteen saumattoman liitettävyyden ja ensiluokkaista laitteistoa tuottavuuden ja luovuuden parantamiseksi.

”Yhä useampi ihminen käyttää monia laitteita samanaikaisesti. Samsungin avoimen ja laajan ekosysteemin ansiosta tämä on entistä helpompaa. Yhdessä Galaxy Book3 -sarjan yhdistettävyyden ja kattavien liitäntöjen kanssa se mahdollistaa vaivattoman tavan työskennellä. Galaxy Book3 -sarja yhdessä Galaxy-ekosysteemin kanssa on suunniteltu käyttäjille, jotka hakevat tehokkaita laitteita työnteon avuksi, sekä laitteiden saumatonta yhdistettävyyttä tuottavuuden ja luovuuden maksimoimiseksi.”

toteaa Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja
Kuva: Samsung

Saumattomin Samsung Galaxy -kokemus tähän mennessä

Galaxy Book3 -sarjassa on tuttu ja intuitiivinen yhdistetty kokemus. Kaikki uudet tuottavuusominaisuudet sekä Link to / Phone Link -toiminnot antavat käyttäjille mahdollisuuden nauttia saumattomasta puhelimen ja tietokoneen välisestä yhteydestä eri käyttöjärjestelmissä.

Link to /Microsoft Phone Link’s Recent Websites antaa käyttäjän jatkaa internetin käyttöä puhelimensa kautta tietokoneella. Käyttäjä voi esimerkiksi etsiä lentotietoja puhelimestaan ja varata ne sitten tietokoneellaan. Instant Hotspot[3]-toiminto mahdollistaa vaivattoman yhteyden langattomiin yhteyspisteisiin yhdellä klikkauksella.

Lisäksi käyttäjät voivat liikkua saumattomasti useiden näyttöjen välillä eri laitteilla ilman häiriöitä. Samsung Multi Control[4]-ominaisuuden avulla käyttäjä voi ohjata tietokonettaan, Galaxy Tabiaan ja nyt myös Samsung Galaxy -älypuhelintaan Galaxy Book3 -kannettavien näppäimistön ja ohjauslevyn avulla. Myös kopioiminen ja liittäminen sekä tiedostojen siirtäminen eri laitteiden välillä on helppoa, minkä lisäksi Second Screen-toiminnon avulla Galaxy Tabin voi liittää lisänäytöksi yhdellä napsautuksella. Galaxy Book3 -kannettavat helpottavat myös luovaa prosessia sisällöntuotannon tapahtuessa nykyään yhä useampien laitteiden voimin. Käyttäjät voivat ottaa nyt korkealaatuisia valokuvia Samsung Galaxy -älypuhelimen Expert RAW-kamerasovelluksella, siirtää ne automaattisesti Galaxy Book3 -kannettavaansa ja muokata niitä ammattitason kuvankäsittelytyökaluilla.

Uuden Galaxy Book3 -kannettavan käyttöönottaminen on nopeaa ja mutkatonta. Single Sign On-toimintoa hyödyntäen sisäänkirjautuminen Galaxy Book3 -kannettaviin tarvitsee tehdä vain kertaalleen, sillä läppäri synkronoidaan Samsung Galaxy -palveluiden kanssa, joita on käytetty muissa Samsung Galaxy -laitteissa. Käyttäjä voi kirjautua sisään suosikkisivustoilleen helposti käyttämällä mobiililaitteensa Samsung Pass-tilitietoja. Lisäksi kaikkien tietojen ja asetusten siirtäminen vanhasta -tietokoneesta on yksinkertaista Galaxy Book Smart Switchin avulla, kun taas Galaxy Book Experience tarjoaa helposti seurattavan oppaan, joka auttaa uusia käyttäjiä alkuunpääsemisessä.

Kuva: Samsung

Suorityskykyä ja laadukas näyttö

Galaxy Book3 -sarjan korkean suorituskyvyn takaavat päivitetty suoritin, grafiikkaprosessori, huippulaatuinen näyttö ja muut suorituskykyä optimoivat ominaisuudet. Galaxy Book3 Ultrassa on uusin 13. sukupolven Intel® Core™ i9 -prosessori, mikä tekee siitä tähän mennessä nopeimman Galaxy Bookin. NVIDIA® RTX GeForce™ 4070 Laptop GPUtarjoaa studiotason grafiikkaa sekä luoviin projekteihin että pelihetkiin.

Samsungin Dynamic AMOLED 2X -näyttö, jota käytettiin ensimmäisen kerran Samsung Galaxy -premium-älypuhelinvalikoiman näytöissä, on nyt ensimmäistä kertaa käytössä myös Galaxy Book3 Ultra- ja Pro -kannettavissa. Sen 3K (2880×1800) -resoluutio toistaa uskomattoman tarkasti pieniäkin yksityiskohtia, ja mukautuva 120 hertsin virkistystaajuus antaa upean ja tasaisen katseluelämyksen. Näyttö on myös VESA ClearMR- ja DisplayHDR TRUE BLACK 500 -sertifioitu, ja se on saanut myös SGS Eye Care Display -sertifikaatin. Kaikki nämä parannukset antavat käyttäjille mahdollisuuden suorittaa useita vaativia tehtäviä, toistaa monipuolista ja yksityiskohtaista sisältöä sekä pelata korkealaatuisia pelejä sujuvasti. Kaikissa uutuuskannettavissa on 16:10-kuvasuhde, ja tarpeista riippuen valittavissa on joko 14 tai 16 tuuman kokovaihtoehdot.

Galaxy Book3 Ultra- ja Pro -kannettavien äänenlaatu on entistä hienostuneempi, sillä uusi nelikaiutinjärjestelmä toistaa korkeat äänet selkeästi ja bassoäänen täyteläisesti. Laadukkaat studiotason kaksikanavaiset mikrofonit ja AI-melunvaimennus varmistavat selkeän puheen tallennuksen ja vähentävät taustamelua. Samsungin Studio Mode tuo laatua videopuheluihin muun muassa parannetun valaistuksen ja automaattisen kehystyksen avulla. Uusissa Galaxy Book3 Ultra- ja Pro -kannettavissa on täysalumiininen runko ensiluokkaisella ulkonäöllä ja tuntumalla varmistaen paremman käyttökokemuksen.

Hinnat ja saatavuus

Galaxy Book3 Ultra tulee saataville 16-tuumaisena Graphite-värissä. Galaxy Book3 Pro tulee saataville 14 ja 16 tuuman kokovaihtoehdoissa Graphite- ja Beige -värivaihtoehdoissa. Galaxy Book3 Pro 360 saapuu markkinoille Graphite-värissä, 16 tuuman näyttökoossa ja -yhteydellä.

Galaxy Book3 Pro ja Pro 360 ovat saatavilla tietyillä markkinoilla 17. helmikuuta alkaen ja ennakkotilattavissa heti. Galaxy Book3 Ultran myynninaloitus on 22. helmikuuta ennakkorekisteröinnillä 14. helmikuuta alkaen.

Galaxy Book3 Ultra: alk. 2 899 €
Galaxy Book3 Pro 360: alk. 1 999 €
Galaxy Book3 Pro: alk. 1 799 €
Galaxy Book3 360: alk. 1 299 €
Galaxy Book3: alk. 779 €

Kommentoi