Samsung Galaxy S24 -omistajille kerrottiin iloisia uutisia tulevista ohjelmistopäivityksistä Kommentit pois päältä artikkelissa Samsung Galaxy S24 -omistajille kerrottiin iloisia uutisia tulevista ohjelmistopäivityksistä

Samsung

Galaxy S24 -omistajat ovat saaneet erinomaisia uutisia. Samsung julkaisi nimittäin äskettäin huhtikuun ohjelmistopäivityksen, joka korjaa erilaisia kameran ongelmia. Valitettavasti päivitys on toistaiseksi saatavilla vain Etelä-Koreassa, mutta sen odotetaan saapuvan myös muualle maailmaan pian.

Päivityksen ohjelmistoversio, S928NKSU1AXCA, on lähes 800 megatavun kokoinen. Siihen sisältyy parannuksia muun muassa hämäräkuviin ja kuvien väreihin Samsungin Expert RAW -sovelluksessa, parannettuun tekstien selkeyteen valokuvatilassa zoomattaessa sekä tukeen 480 x 480 -resoluutiolle hetkellisten hidastuskuvien tallennuksessa. Huhtikuun Galaxy S24 -päivitys jatkaa helmikuun päivityksen parannuksia, jotka sisälsivät muun muassa parannuksia zoomiin, muotokuva- ja yökuvaustilaan sekä takakameran videon tallennusominaisuuksiin.

Samsung julkaisi tämän vuoden alussa uusimman lippulaivapuhelinmallistonsa, johon kuuluvat Galaxy S24, Galaxy S24 Plus ja huippuluokan Galaxy S24 Ultra. Näitä pidetään yhtenä vuoden parhaista puhelimista.

Vaikka tämä viimeisin päivitys ei mullista S24:n kamerajärjestelmää, kaikki parannukset ovat aina tervetulleita. Samsung ei ole vielä ilmoittanut päivityksen saapumisajankohtaa Yhdysvaltojen Galaxy S24 -puhelimiin, mutta sen odotetaan tapahtuvan pian. Ja seurattakoon me muu maailma sitten pian perässä!

Lähde: Digitaltrends

Samsung tukee 44 eurooppalaista urheilijaa Pariisin Olympialaisissa Kommentit pois päältä artikkelissa Samsung tukee 44 eurooppalaista urheilijaa Pariisin Olympialaisissa

on ilmoittanut tukevansa 44 eurooppalaista urheilijaa tulevissa Pariisin olympialaisissa. Nämä Team -nimellä tunnetut urheilijat saavat lisäresursseja voidakseen saavuttaa täyden potentiaalinsa.

Tämä yhteistyö jatkaa Samsungin pitkäaikaista yhteistyötä Kansainvälisen olympiakomitean (KOK) kanssa, joka on kestänyt yli kaksi vuosikymmentä. Samsung Europen markkinointijohtaja Benjamin Braun toivoi, että tämä ohjelma edistää suhteita paitsi Samsungin ja urheilijoiden välillä, myös urheilijoiden kesken.

Team Samsung Galaxy -joukkueeseen kuuluu sekoitus tunnetuista mestareista, kuten Tokio 2020:n kultamitalisteista, ja nousevia tähtiä, joilla on lupaavia mitalimahdollisuuksia. Kokonainen lista sisältää urheilijoita eri lajeista uinnista ja purjehduksesta skeittaamiseen ja kiipeilyyn.

Lähde: GSMARENA

Try Galaxy -sovellus saatavilla kaikille Android-käyttäjille! Kommentit pois päältä artikkelissa Try Galaxy -sovellus saatavilla kaikille Android-käyttäjille!

on juuri laajentanut suositun -sovelluksensa saatavuutta, jolloin kaikki Android-laitteiden omistajat voivat kokea :n ihmeet. Aiemmin vain iOS-käyttäjille saatavilla oleva sovellus on nyt kaikkien -käyttäjien ulottuvilla, mukaan lukien vanhempien Galaxy-mallien (Galaxy 1 ja sitä uudempien) omistajien.

Tämä päivitys on merkittävä askel eteenpäin, sillä nyt huippuluokan -sarjan toimintojen ja intuitiivisen -käyttöliittymän kokemiseen ei tarvitse vaihtaa puhelinta. Mitä siis odotat? Sukella Galaxy AI:n maailmaan Try Galaxy -sovelluksen avulla!

Ominaisuuksien universumi sormenpäässäsi

Uudistettu Try Galaxy -sovellus on muutakin kuin pelkkiä staattisia kuvakaappauksia. Se simuloi todellista Galaxy S24 -kotisivukokemusta, sisältäen interaktiivisia opetusohjelmia ja mukaansatempaavaa sisältöä, joka opastaa sinut uusimpien ominaisuuksien läpi.

Sovelluksen käynnistäessä sinua tervehtii tuttu näky – simuloitu Galaxy S24 -kotisivu. Täällä löydät toiselta sivulta widgetin, joka esittelee Galaxy S24 -sarjan keskeisiä tekoälytoimintoja ja sen edistyneitä kameratyökaluja. Jokainen esitelty ominaisuus sisältää lyhyen videoesittelyn, jossa selitetään sen tarkoitus ja käytännön sovellukset jokapäiväisessä elämässä. Kun tutustut näihin ominaisuuksiin, valmiiksi käytetyille kohteille ilmestyy rasti, mikä auttaa sinua seuraamaan edistymistäsi.

Galaxy AI:n voiman paljastaminen:

  • Live Translate: Riko kielimuurit vaivattomasti reaaliaikaisen, kaksisuuntaisen puhelinkäännöksen avulla. Tarvitsetko kyytipalvelukuskia tai ravintolavarausta ulkomailla? Ei ongelmaa! Live Translate, joka on sisäänrakennettu natiivisovellukseen, tarjoaa sujuvan puhe- ja tekstikäännöksen puheluiden aikana, ja se tukee peräti 13 kieltä.
  • Note Assist: Tee muistiinpanoja helposti ja saat apua järjestämiseen tekoälygeneroitujen yhteenvetojen ansiosta. Muunna pitkät kappaleet selkeiksi luettelomerkeiksi ja otsikoilla varustetuiksi, mikä tekee muistiinpanojen tarkistamisesta helppoa. Tämä ominaisuus tarjoaa myös automaattisen muotoilun, oikoluvun ja käännöstoiminnot.
  • Chat Assist: Luo täydellinen viesti mihin tahansa tilanteeseen, virallisista sähköposteista rentoihin teksteihin ystävien kanssa. Samsung Keyboard -näppäimistöön integroitu Chat Assist hienosäätää viestisi sävyn ja kääntää ne jopa reaaliaikaisesti (13 kielellä) sujuvaa viestintää varten kulttuurien välillä.
  • Photo Assist: Ota upeita kuvia Generative Edit -ominaisuuden avulla. Tämä tekoälytyökalu mahdollistaa kuvien koon muuttamiseen, uudelleensijoittamiseen tai jopa ei-toivottujen kohteiden poistamiseen. Saavuta täydellinen sommittelu Edit Suggestion -ominaisuuden avulla tai poista häiritsevät varjot ja heijastukset Erase Reflection -työkalun avulla.
  • Ympyröi ja hae Googlella: Hae vaivattomasti mitä tahansa näytöllä olevaa tietoa vaihtamatta sovellusta! Tämä innovatiivinen ominaisuus sallii pitkän painalluksen kotinäppäimellä ja piirtää ympyrän kuvan ympärille näytöllä. Google tarjoaa sitten välittömästi asiaankuuluvia hakutuloksia ja jopa tekoä