Samsung Galaxy S24:n vuotaneet kuvat paljastavat upean muotoilun neljässä värissä Kommentit pois päältä artikkelissa Samsung Galaxy S24:n vuotaneet kuvat paljastavat upean muotoilun neljässä värissä

valmistautuu julkaisemaan seuraavaa lippulaiva-älypuhelintaan, Galaxy S24:ää, ja uudet virallisilta näyttävät kuvat ovat ilmestyneet, tarjoten vilauksen laitteen tyylikkäästä muotoilusta neljässä huomiota herättävässä värissä.

Musta malli on varustettu siistillä, minimalistisella muotoilulla ja hienovaraisella mattapinnalla, kun taas valkoinen versio säteilee eleganssia kiiltävällä hohteella. Vihreä ja burgundinpunainen vaihtoehto tuovat linjaan eloisuuden ripauksen tarjoten erottuvamman esteettisen ilmeen

Lisäksi värierojen lisäksi kuvat vahvistavat Galaxy S24:n tunnusomaisen kaarevan näytön, näyttävän kameramoduulin takana ja etukameran keskitetyn puhkaisureiän. Vaikka kuvat eivät paljasta tarkkoja laitteistotietoja, huhut vihjaavat, että Galaxy S24:ssä voisi olla 200 MP pääkamera, paranneltu siru ja suurempi akun kapasiteetti.

:n odotetaan virallisesti julkistettavan alkuvuodesta 2024, ja ennakkotilaukset alkavat todennäköisesti pian sen jälkeen. Laite odotetaan yhdeksi vuoden odotetuimmista ja halutuimmista älypuhelimista.

Samsungin tulevasta älysormuksesta julkistettiin lisää tietoa Kommentit pois päältä artikkelissa Samsungin tulevasta älysormuksesta julkistettiin lisää tietoa


on vihdoin paljastanut odotetun Galaxy Ringin Mobile World Conference (MWC 2024) -tapahtumassa, antaen meille ensisilmäyksen sen muotoiluun ja toimintoihin. Tämä terveys- ja hyvinvointilaiteduo kilpailee suoraan -sormuksen kanssa ja tarjoaa useita kiinnostavia ominaisuuksia.

on saatavana kolmessa värissä (platinaryhmä, kulta ja keramiikkamusta) ja vaikuttaa hieman paksummalta kuin Oura-sormus sen sisäisten komponenttiensa vuoksi.

Sormus tarjotaan koissa 5–13, ja akun kapasiteetti vaihtelee koon mukaan (14,5 mAh:sta 21,5 mAh:iin). Tarkat akunkeston tiedot eivät ole vielä tiedossa, mutta Oura-sormus tarjoaa jopa seitsemän päivää yhdellä latauksella, joten siinä on ainakin Samsungilla kirittävää.

Galaxy Ring seuraa unta, sydämen sykettä, liikettä ja hengitystä, tarjoten henkilökohtaisia suosituksia kerätyn datan perusteella. Lisäksi se tarjoaa uuden ”My Vitality Score” -ominaisuuden, joka arvioi käyttäjän virkeyden.

Aluksi Galaxy Ring on yhteensopiva vain Samsungin Galaxy-puhelimien kanssa, mutta sen on tarkoitus toimia myös muiden Android-laitteiden kanssa tulevaisuudessa. iOS-yhteensopivuus on vielä epäselvää.Vaikka tarkka hinta ja julkaisupäivä ovat vielä tuntemattomia, Samsung lupaa paljastaa lisätietoja tulevien kuukausien aikana, mukaan lukien täydellisen sensoripaketin ja virallisen julkaisuikkunan.

Samsungin tekoälyominaisuuksia saapuu yhtiön vanhempiin puhelimiin maaliskuun lopusta alkaen Kommentit pois päältä artikkelissa Samsungin tekoälyominaisuuksia saapuu yhtiön vanhempiin puhelimiin maaliskuun lopusta alkaen

on ilmoittanut -ominaisuuksien laajentamisesta laajemmalle valikoimalle laitteita uuden One UI 6.1 -päivityksen myötä. Tämä päivitys pyrkii tekemään niin sanotusta ”mobiiliälystä” helpommin saatavilla olevaa, tavoittaen Galaxy S23 -sarjan, S23 FE:n, Z Fold5:n, Z Flip5:n ja Tab S9 -sarjan käyttäjät maaliskuun lopusta alkaen.

”Tavoitteenamme on tehdä tekoälystä helpommin saatavilla olevaa ja antaa käyttäjille voimaa,” sanoi Samsungin Mobile eXperience Businessin presidentti TM Roh. ”Tämä on vasta alkua, tavoitteenamme on tuoda Galaxy AI yli 100 miljoonalle käyttäjälle vuonna 2024.”

Tekoälyn tuomia mahdollisuuksia puhelimeen ovat mm:

Viestinnän rajattomat mahdollisuudet

 • Chat Assist säätää viestin sävyä haluamaksesi ja kääntää sen vieläpä 13 kielelle.
 • Live Translate tarjoaa äänen ja tekstin käännökset puheluihin.
 • Interpreter helpottaa reaaliaikaista keskustelua kääntämällä puheen sanasta sanaan.

Vaivatonta tuottavuutta

 • Circle to Search Googlella tarjoaa intuitiivisia tuloksia eleellä.
 • Note Assist luo muotoja, tiivistää ja kääntää muistiinpanoja.
 • Browsing Assist tuottaa tiivistelmiä uutisartikkeleista.
 • Transcript Assist litteroi kokouksia ja tarjoaa tiivistelmiä/käännöksiä.

Luovuuden vapauttaminen

 • Generative Edit muuttaa kuvien kokoja, sijoittaa tai suoristaa kohteita.
 • Edit Suggestion ehdottaa automaattisesti kuvamuokkauksia.
 • Instant Slow-mo luo lisää hidastettuja ruutuja.
 • AI-generoidut taustakuvat personoivat laitteita.

Kyseinen päivitys nostaa mobiiliälyn kokemuksia yhdistämällä laitteessa tapahtuvan ja pilviprosessoinnin, samalla tavalla kuin äskettäin julkaistu Galaxy S24 -sarja. Samsungin sitoutuminen tekoälyn saatavuuteen avaa tien yksilöllisemmälle ja tuottavammalle mobiilikokemukselle miljoonille käyttäjille.

Lähde: Samsung