Samsung ja Marimekko yhdistävät voimansa tuoden markkinoille uuden, värikkään yhteistyökokonaisuuden Kommentit pois päältä artikkelissa Samsung ja Marimekko yhdistävät voimansa tuoden markkinoille uuden, värikkään yhteistyökokonaisuuden

Kaksi maailmanlaajuisesti tunnettua brändiä, teknologian edelläkävijä ja kotimainen muodin ikoni, , ovat ilmoittaneet julkaisevansa yhteistyökokonaisuuden, joka yhdistää Marimekon optimistisen lifestyle-filosofian ja Samsungin innovatiivisen designin.

Yhteistyö tuo kuluttajille uuden valikoiman lisätarvikkeita Samsungin Galaxy-tuotteisiin, juhlistaen samalla Marimekon ikonista Unikko-kuviota, joka täyttää tänä vuonna 60 vuotta. Lisäksi Marimekon taidekuvat tulevat saataville Samsungin The Frame -televisioiden Art Store -kauppaan.

Marimekko tuo Unikon arkeen Samsungin kautta

Samsung on tunnettu leikkisistä väreistään ja muotoilustaan, ja yhteistyö Marimekon kanssa laajentaa tätä lähestymistapaa. Samsungin Galaxy-laitteisiin tulee saataville rajoitetun ajan Marimekon Unikko-kuviota sisältävä lisätarvikevalikoima. Puhelinten suojakuorista Galaxy Buds -kuulokkeiden suojakoteloihin ja kellorannekkeisiin asti, valikoima tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden tuoda arkeensa ripauksen suomalaista designia ja persoonallisuutta.

”Samsung on ylpeä yhteistyöstään pitkäaikaisen suomalaisen designtalon Marimekon kanssa. Kumppanuus mahdollistaa käyttäjillemme maailmalla tunnetun suomalaisen designin nauttimisen jokapäiväisissä käyttöesineissä, aina puhelimenkuorista kellorannekkeisiin. Tämä yhteistyö rikastuttaa lisätarvikekatalogiamme ja tarjoaa pohjoismaisille Samsung-käyttäjille mahdollisuuden ilmaista itseään näiden ikonisten lisätarvikkeiden avulla,” sanoo Samsungin Suomen maajohtaja Mika Engblom.

Taide ja innovaatio kohtaavat Samsungin The Frame -televisioissa

Marimekon ja Samsungin yhteistyö ei rajoitu pelkästään lisätarvikkeisiin, vaan se laajenee myös televisioinnovaatioihin. Samsung tuo Marimekon ajattomat taidekuvat saataville The Frame -televisioon. Kokoelmaan kuuluu kolmekymmentä Marimekko-designia ja kolme kausikokoelmaa, jotka vaihtuvat ympäri vuoden. Käyttäjät voivat valita televisiostaan kiehtovan taideteoksen vuodenajan mukaan.

”Samsung on iloinen voidessaan esitellä ensimmäistä kertaa suomalaista designia Samsung Art Storen kokoelmissa. Kumppanuutemme tuo ajattoman designin suoraan käyttäjiemme ulottuville ja tarjoaa heille mahdollisuuden personoida olohuoneensa ripauksella suomalaista luovuutta. Huolellisesti valitun kokoelman ajattomat ja tyylikkäät kuviot tuovat ikonista muotoilua käyttäjiemme koteihin,” kertoo Samsung Art Storen European Product Manager Sofia Monteiro.

Saatavilla rajoitetun ajan ja vain valikoiduilla markkinoilla

Yhteistyön hedelmiä pääsevät nauttimaan rajoitetun ajan, sillä lifestyle-lisätarvikkeet tulevat saataville maaliskuusta 2024 alkaen Samsungin verkkokaupassa sekä valikoiduilla jälleenmyyjillä Pohjoismaissa. Taidekuvat ovat puolestaan esillä Samsungin Art Store -tilauspalvelussa, joka on saatavilla ainoastaan The Frame -televisiomalleihin. Palvelun avulla käyttäjät voivat valita yli 40 Marimekon taidekuvan joukosta sekä tutustua yli 2 500 taideteoksen galleriaan kuukausimaksulla.

Tämä yhteistyö luo tilaisuuden tuoda suomalaista muotoilua ja värikkyyttä laajemmin osaksi arkea ja kotia, yhdistäen kaksi brändiä, jotka edustavat innovaatiota, laatua ja ainutlaatuista designia.

Samsung Galaxy AI tulee olemaan saatavilla 100 miljoonalla Galaxy-laitteella tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Samsung Galaxy AI tulee olemaan saatavilla 100 miljoonalla Galaxy-laitteella tänä vuonna

Samsung

Electronics aikoo tuoda uuden sukupolven tekoälypalvelunsa, :n, noin 100 miljoonaan Galaxy-mobiililaitteeseen ympäri maailmaa tänä vuonna.

Galaxy :n voimanlähde on Google Cloud, ja se on saatavilla valituissa Galaxy S24 -laitteissa lanseerauksen yhteydessä. Palvelu laajennetaan sitten vanhempiin Galaxy-malleihin vuoden 2024 ensimmäisellä puoliskolla.

Samsung kertoo, että Galaxy AI on maksuton käyttää vuoteen 2025 asti, jonka jälkeen yritys päättää ansaintastrategiastaan.

Galaxy AI on tehokas työkalu, jota voidaan käyttää moniin tehtäviin, kuten tekstin generointiin, kielten kääntämiseen ja uusien kuvien luomiseen. Sitä odotetaan myös käytettävän parantamaan muiden Samsung-sovellusten ja -palveluiden suorituskykyä.

Yrityksen päätös tarjota Galaxy AI ilmaiseksi on rohkea liike, sillä palvelun odotetaan olevan kallis kehittää ja ylläpitää. Kuitenkin Samsung toivoo, että tekemällä Galaxy AI:sta ilmaisen siitä tulee suosittu ja laajasti käytetty työkalu.

Lähde: GSMarena

Samsung esitteli viimeisimmät huippupuhelimensa – tässä kaikki uudet ominaisuudet Kommentit pois päältä artikkelissa Samsung esitteli viimeisimmät huippupuhelimensa – tässä kaikki uudet ominaisuudet

on julkistanut uudet lippulaivapuhelimensa, Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ja Galaxy S24. Ulkoisesti laitteet muistuttavat edeltäjiään, mutta merkittävimmät muutokset ovat tapahtuneet ohjelmistopuolella, jossa tekoälyä on hyödynnetty entistä monipuolisemmin.

Tekoäly mahdollistaa esimerkiksi kuvien muokkaamisen, kohteiden poistamisen ja siirtämisen sekä Google-kuvahaun avulla tehtävät valinnat. Lisäksi tekoäly antaa neuvoja viestien sävyn muokkaamiseksi ja tekee yhteenvetoja muistiinpanoista suomeksi.

Samsung lupaa ennennäkemättömän pitkän, seitsemän vuoden Android- ja tietoturvapäivitystuen S24-sarjalle. Laitepäivitykset voivat kattaa myös vanhemmat laitteet, mutta lupauksia tästä ei ole annettu.

Tekoälytoiminnot voivat tapahtua laitteessa tai pilvessä, ja käyttäjät voivat halutessaan kytkeä pilvipalvelun tietoturvasyistä pois päältä. Teollisuuden kenttää hallitsevan Googlen Gemini-kielimallin avulla toteutettu tekoäly on tärkeässä roolissa näissä päivityksissä.

Laitteiden kameroihin on tehty muutoksia, kuten Ultra-mallin telezoomin väheneminen 10x:stä 5x:ään, mutta samalla kamerakennon pikselimäärä on lisääntynyt parantaen erityisesti yökuvauksen laatua.

Suorituskyky on kilpailukykyinen, ja eri malleissa on erilaiset suorittimet: Ultra-mallissa Qualcommin Snapdragon 8 Gen 3 Mobile Platform for Galaxy -suoritin ja muissa malleissa Samsungin oma Exynos 2400 for Galaxy -suoritin.

Uudet puhelimet ovat varustettu erikokoisilla näytöillä, ja Ultra-mallissa on mukana kynä. Laitteiden hinnat vaihtelevat 949 eurosta perusmallin 8/128 Gt -versiossa aina 1896 euroon Ultran 12/1024 Gt -versiossa. Samsung on ilmoittanut käyttävänsä entistä enemmän kierrätettyjä materiaaleja puhelinten valmistuksessa.