Samsung julkisti Galaxy Watch FE:n – tyylikkään ja kestävän älykellon, joka auttaa parantamaan jokapäiväistä hyvinvointia Kommentit pois päältä artikkelissa Samsung julkisti Galaxy Watch FE:n – tyylikkään ja kestävän älykellon, joka auttaa parantamaan jokapäiväistä hyvinvointia

Samsung Electronics julkisti :n, uuden älykellon, joka on suunniteltu tuomaan Samsungin kehittyneen ja kokonaisvaltaisen hyvinvointikokemuksen entistä useammille käyttäjille. Uusi älykello on saatavana 40 mm:n koossa ja sen päivitetty ulkoasu perustuu ikoniseen Galaxy Watch -sarjan muotoiluun. Kolme värivaihtoehtoa ovat musta (Black), ruusukulta (Pink Gold) ja hopea (Silver).

Galaxy Watch FE:ssä on useita tehokkaita treeni- ja hyvinvointitoimintoja, jotka antavat henkilökohtaisia ja toimivia vinkkejä ympäri vuorokauden. Uusia ominaisuuksia ovat:

  • Edistynyt juoksuanalyysi: auttaa juoksijoita analysoimaan kokonaissuorituskykyään maksimoidakseen tehokkuuden ja saamaan tietoa ja ohjeita loukkaantumisten ehkäisemiseksi.
  • Kehonkoostumus: tarjoaa kokonaisvaltaista keho- ja treenidataa, joiden avulla kehitystä voi seurata.
  • Sydänterveyden seuranta: sisältää ominaisuuksia, kuten sykehälytys, epäsäännöllisen sykkeen seuranta (IHRN), verenpaineen seuranta ja EKG.
  • Uniseuranta: sisältää unirytmin seurannan ja univalmennuksen.

Galaxy Watch FE on myös veden- ja pölynkestävä, ja siinä on kestävä safiirikristallilasi. Se tukee myös Wallet -lompakkoa, jonka avulla käyttäjät voivat maksaa ostoksia ja käyttää henkilökortteja, kuten ajokorttia tai opiskelijakorttia.

Galaxy Watch FE on saatavana Suomessa 17. kesäkuuta alkaen. Laitteen suositushinta on 219 €.

Samsungin ensimmäinen älysormus esittäytyy latauskotelossa uudessa internettiin lipsahtaneessa kuvassa Kommentit pois päältä artikkelissa Samsungin ensimmäinen älysormus esittäytyy latauskotelossa uudessa internettiin lipsahtaneessa kuvassa

on käytännössä vahvistanut julkaisevansa ensimmäisen -älysormuksensa myöhemmin vuonna 2024 rinnalle Galaxy Z Flip6:n, Fold6:n, Watch7:n ja/tai Watch Ultran kanssa. Nyt laite on ilmestynyt uudessa vuotokuvassa, joka näyttää myös kuinka ladataan tätä uutta lisälaitetta.

Viimeisimmät Ice Universen Samsung-vuodot, jotka pyrkivät paljastamaan valmistajan aikeet haastaa Apple Watch Ultran, ovat kohdistuneet myös tulevaan Ring -kilpailijaan ja sen muutamiin jäljellä oleviin salaisuuksiin.

Nimensä mukaisesti ensimmäinen Galaxy Ring tulee todennäköisesti rasiassa, joka toimii myös sen latausasemana.

Tunnetun vuotajan uuden kuvan mukaan sormus asetetaan rasian kohotetulle pyöreälle alustalle. Alustassa on oranssi väri, joka vastaa renkaan reunassa olevaa väriä ja toimii latauskoskettimen ohjaimena.

Rasian yläosassa on myös suurikokoinen kolo, joka auttaa pitämään renkaan (kuvassa hopea, mutta myös kullanvärinen vaihtoehto saattaa olla mahdollinen) paikallaan. Telakka on kuvattu edestä kulmasta, joka vahvistaa sen Samsung-tuotteeksi etuosassa olevan logon ansiosta.

FCC-rekisteröinnin mukaan latauskotelossa pitäisi kuitenkin olla USB-portti takana. Galaxy Ringin odotetaan tulevan jopa yhdeksässä eri koossa, joista jokainen saattaa myös vaatia oman latausalustansa.

Tutkimus: Suomalainen luopuisi ennemmin uunista kuin televisiosta Kommentit pois päältä artikkelissa Tutkimus: Suomalainen luopuisi ennemmin uunista kuin televisiosta

TV

Televisio on suomalaisille yksi kodin tärkeimmistä laitteista. Jopa 44 prosenttia vastaajista kertoo, että kodin elektroniikkalaitteista vaikeinta olisi luopua televisiosta. 55 prosenttia myös pitää televisiota kotona päällä ilman aktiivista katsomista. Vastaavasti vain joka kolmas suomalainen (31 %) pitää uunia välttämättömämpänä kuin televisiota tai jotakin muuta kodin elektroniikkalaitetta. 

Nuorille puhelin on televisiota tärkeämpi

Vanhemmalle ikäluokalle televisio vaikuttaisi olevan uutta sukupolvea tärkeämpi. 55–64-vuotiaista vastaajista 53 prosenttia kokisi vaikeaksi televisiosta luopumisen, kun taas 18–24-vuotiaista vastaava osuus on 38 prosenttia. Lisäksi 55–64-vuotiaista 60 prosenttia kertoo pitävänsä televisiota päällä ilman aktiivista katsomista, 18–24-vuotiaista näin vastaa vain 45 prosenttia. Nuoremmalle sukupolvelle tärkeämpi laite onkin puhelin, jota yli puolet (51 %) 18–24-vuotiaista vastaajista kertoo käyttävänsä taustalla ilman aktiivista kuuntelua / katselua. 

“Suomalaiset ovat uskollista televisiokansaa, ja tämä heijastuu hyvin kyselyn tuloksista. Nuorempi sukupolvi kuitenkin katsoo nykyisin valtaosan sisällöistään puhelimesta. Puhelin on tietysti aina näppärästi sormien ulottuvilla, mutta suurempi -ruutu sen sijaan mahdollistaa mukaansatempaavamman viihde- ja katselukokemuksen. Ja koska esimerkiksi -älypuhelimet ja televisiot toimivat saumattomasti yhdessä, myös puhelimelta löytyvän ja toistettavan sisällön voi nykyisin katsoa vaivatta television kautta”, sanoo Samsung Suomen TV- ja audiotuotteiden myyntipäällikkö Markus Nummisalo.

Lähde: Samsung