Samsung tuo tekoälyn uusiin televisiomalleihinsa Kommentit pois päältä artikkelissa Samsung tuo tekoälyn uusiin televisiomalleihinsa

Samsung

on tuomassa tekoälyn uusiin televisiomalleihinsa tänä vuonna. Uusissa televisiossa on älykkäitä ominaisuuksia kuten AI Energy Mode, joka helpottaa tv:n energiakulutuksen seurantaa. Uudet tekoälyllä höystetyt suorittimet puolestaan mahdollistavat sisällön skaalauksen paremmalle laadulle. Myös Tizen-käyttöjärjestelmä on saanut päivityksen.

QLED -mallisto uudistuu leijuvalla muotoilulla

QLED -mallisto uudistuu leijuvalla muotoilulla

Samsung QN900D on todellinen huippuluokan televisio, joka tarjoaa upean kuvanlaadun ja innovatiivisia ominaisuuksia. NQ8 AI Gen3 -suoritin takaa erinomaisen suorituskyvyn, ja 8K AI Upscaling Pro -teknologia skaalaa jopa matalan resoluution kuvaa hämmästyttävän tarkaksi. Infinity Air -jalusta luo vaikutelman ilmassa leijuvasta televisiosta, ja muotoilu on tyylikäs ja moderni.

Samsung QN95D on erinomainen vaihtoehto niille, jotka etsivät huippuluokan 4K-televisiota. NQ4 AI Gen2 -suoritin ja 4K AI Upscaling -teknologia takaavat erinomaisen kuvanlaadun, ja Tizen-käyttöjärjestelmä tarjoaa sujuvan ja helpon käyttökokemuksen.

OLED ilman heijastuksia

Samsung S95D on todellinen kirkkauskuningas, sillä se tarjoaa 20% kirkkaamman kuvan kuin aiemmat OLED-mallit. OLED Glare Free -teknologia vähentää heijastuksia, joten voit nauttia kuvasta myös kirkkaassa huoneessa.

The Frame -malli tuo taiteen olohuoneeseen

The Frame on täydellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää viihteen ja taiteen olohuoneessaan. Uusi taiteen suoratoisto-ominaisuus tarjoaa 20 tarkoin valittua taideteosta joka kuukausi. Art Store -taidekaupasta löydät yli 2 500 taideteosta kotisi seinille.

Muita ominaisuuksia:

  • Kaikki uudet mallit sisältävät AI Energy Mode -ominaisuuden, joka auttaa käyttäjää tarkkailemaan TV-laitteen energiankulutusta.
  • Uudet AI-suorittimet mahdollistavat useita älykkäitä ominaisuuksia, kuten katsotun sisällön skaalauksen ja pelikokemuksen parantamiseen tarkoitettuja toimintoja.
  • Tizen-käyttöjärjestelmä on päivitetty ja tarjoaa käyttäjille helpon pääsyn suosikki-sisältöihinsä.

Hinnat ja saatavuus

Hinnat ja saatavuus vaihtelevat mallin ja koon mukaan. Tarkemmat tiedot löydät Samsungin verkkosivustolta.

Samsungin ensimmäinen älysormus esittäytyy latauskotelossa uudessa internettiin lipsahtaneessa kuvassa Kommentit pois päältä artikkelissa Samsungin ensimmäinen älysormus esittäytyy latauskotelossa uudessa internettiin lipsahtaneessa kuvassa

on käytännössä vahvistanut julkaisevansa ensimmäisen -älysormuksensa myöhemmin vuonna 2024 rinnalle Galaxy Z Flip6:n, Fold6:n, Watch7:n ja/tai Watch Ultran kanssa. Nyt laite on ilmestynyt uudessa vuotokuvassa, joka näyttää myös kuinka ladataan tätä uutta lisälaitetta.

Viimeisimmät Ice Universen Samsung-vuodot, jotka pyrkivät paljastamaan valmistajan aikeet haastaa Apple Watch Ultran, ovat kohdistuneet myös tulevaan Ring -kilpailijaan ja sen muutamiin jäljellä oleviin salaisuuksiin.

Nimensä mukaisesti ensimmäinen Galaxy Ring tulee todennäköisesti rasiassa, joka toimii myös sen latausasemana.

Tunnetun vuotajan uuden kuvan mukaan sormus asetetaan rasian kohotetulle pyöreälle alustalle. Alustassa on oranssi väri, joka vastaa renkaan reunassa olevaa väriä ja toimii latauskoskettimen ohjaimena.

Rasian yläosassa on myös suurikokoinen kolo, joka auttaa pitämään renkaan (kuvassa hopea, mutta myös kullanvärinen vaihtoehto saattaa olla mahdollinen) paikallaan. Telakka on kuvattu edestä kulmasta, joka vahvistaa sen Samsung-tuotteeksi etuosassa olevan logon ansiosta.

FCC-rekisteröinnin mukaan latauskotelossa pitäisi kuitenkin olla USB-portti takana. Galaxy Ringin odotetaan tulevan jopa yhdeksässä eri koossa, joista jokainen saattaa myös vaatia oman latausalustansa.

Samsung julkisti Galaxy Watch FE:n – tyylikkään ja kestävän älykellon, joka auttaa parantamaan jokapäiväistä hyvinvointia Kommentit pois päältä artikkelissa Samsung julkisti Galaxy Watch FE:n – tyylikkään ja kestävän älykellon, joka auttaa parantamaan jokapäiväistä hyvinvointia

Samsung Electronics julkisti :n, uuden älykellon, joka on suunniteltu tuomaan Samsungin kehittyneen ja kokonaisvaltaisen hyvinvointikokemuksen entistä useammille käyttäjille. Uusi älykello on saatavana 40 mm:n koossa ja sen päivitetty ulkoasu perustuu ikoniseen Galaxy Watch -sarjan muotoiluun. Kolme värivaihtoehtoa ovat musta (Black), ruusukulta (Pink Gold) ja hopea (Silver).

Galaxy Watch FE:ssä on useita tehokkaita treeni- ja hyvinvointitoimintoja, jotka antavat henkilökohtaisia ja toimivia vinkkejä ympäri vuorokauden. Uusia ominaisuuksia ovat:

  • Edistynyt juoksuanalyysi: auttaa juoksijoita analysoimaan kokonaissuorituskykyään maksimoidakseen tehokkuuden ja saamaan tietoa ja ohjeita loukkaantumisten ehkäisemiseksi.
  • Kehonkoostumus: tarjoaa kokonaisvaltaista keho- ja treenidataa, joiden avulla kehitystä voi seurata.
  • Sydänterveyden seuranta: sisältää ominaisuuksia, kuten sykehälytys, epäsäännöllisen sykkeen seuranta (IHRN), verenpaineen seuranta ja EKG.
  • Uniseuranta: sisältää unirytmin seurannan ja univalmennuksen.

Galaxy Watch FE on myös veden- ja pölynkestävä, ja siinä on kestävä safiirikristallilasi. Se tukee myös Wallet -lompakkoa, jonka avulla käyttäjät voivat maksaa ostoksia ja käyttää henkilökortteja, kuten ajokorttia tai opiskelijakorttia.

Galaxy Watch FE on saatavana Suomessa 17. kesäkuuta alkaen. Laitteen suositushinta on 219 €.