Samsungin odotetut Galaxy Z -mobiiliuutuudet vihdoin saatavilla Kommentit pois päältä artikkelissa Samsungin odotetut Galaxy Z -mobiiliuutuudet vihdoin saatavilla

Samsung

Samsungin uusimmat innovaatiot ovat saatavilla valituilta jälleenmyyjiltä Suomessa tästä päivästä alkaen. Saataville tulleisiin uutuustuotteisiin lukeutuvat uuden sukupolven taittuvanäyttöiset Samsung Galaxy Z Fold4 ja Galaxy Z Flip4 -älypuhelimet, joissa on päivitetty kamerakokemus ja aiempaa suurempi akku.

Kauppoihin on saapunut näiden lisäksi Samsungin kolmannen sukupolven langattomat Galaxy Buds2 Pro -kuulokkeet, jotka tuottavat 24-bitin Hi-Fi-äänen suurella dynamiikalla ja kristallinkirkkaalla resoluutiolla sekä Samsung Galaxy Watch5 ja Samsung Galaxy Watch5 Pro -älykellot aiempaa suuremmalla akulla, yksilöllisellä muotoilulla ja parannetulla kestävyydellä varusteltuna.

”Olemme innoissamme saadessamme vihdoin uudet tuotteemme myymälöihin niitä hartaasti odottaneille käyttäjille. Tuotteet ovat jo etukäteen herättäneet merkittävää kiinnostusta ja odotammekin edellisten myyntiennätysten rikkoutumista erityisesti taittuvanäyttöisten puhelinten kohdalla, mutta myös loistavan vastaanoton saaneiden uusien kellojen osalta”, iloitsee Samsungin Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Galaxy Z Fold4 ja Galaxy Z Flip4 – taitettavien älypuhelinten kärkikastia

Galaxy Z Fold4 ja Galaxy Z Flip4 ovat Samsungin neljännen sukupolven taittuvanäyttöiset puhelinmallit, jotka nostavat tuottavuuden, kustomointimahdollisuudet ja FlexCam-kokemuksen entistä korkeammalle tasolle. Osoituksena Samsungin omistautumisesta taitettavien mallien kehitykselle on jokainen komponentti analysoitu perusteellisesti käyttökokemuksen optimoimiseksi ja kuluttajien tarpeisiin vastaamiseksi.

Samsung Galaxy Z Fold4

Galaxy Z Fold4 on Samsungin jatkuvan älypuhelininnovoinnin tulos ja samalla Samsungin tähän mennessä tehokkain älypuhelin. Z Fold4 yhdistää Samsungin kollektiivisen mobiiliteknologian asiantuntemuksen laitteeksi, jossa on paranneltu toiminnallisuus niin avattuna, suljettuna kuin Flex-tilassa[1]. Lisäksi se on ensimmäinen laite, joka toimitetaan 12L:llä, Androidin erikoisversiolla, jonka on luonut suuren näytön käyttökokemusta varten. Laitteen mahdollistamaa multitaskausta tukee S Pen -toiminto[2], jonka avulla voit piirtää ja kirjoittaa muistiinpanoja liikkeellä ollessa – kynän käyttö on tehty entistä helpommaksi Standing Cover with Pen -kotelon[3]avulla. Galaxy Z Fold4 -älypuhelimen suositushinta on alkaen 1 879 €.

Samsung Galaxy Z Flip4

Galaxy Z Flip4 yhdistää tyylin ja toiminnot päivitetyllä muotoilulla sekä suuremmalla akulla. Käyttäjät voivat kuvata handsfree-videoita tai ryhmäselfieitä eri kulmista taittamalla puhelinta FlexCamin[4]aktivoimiseksi ja nauttia taltioinneista omissa suosikkisovelluksissaan[5]. Samsungin ja Metan yhteistyön ansiosta FlexCam on optimoitu suosituimmille sosiaalisille alustoille, kuten Instagramille, WhatsAppille ja Facebookille. Z Flip4 on suunniteltu antamaan parempi handsfree-kokemus, jossa käyttäjien ei tarvitse joka kerta avata puhelintaan käyttäessään sitä. Galaxy Z Flip4 -älypuhelimen suositushinta on alkaen 1 149 €.

Galaxy Watch5 -älykellot ovat täynnä kokonaisvaltaisia hyvinvointiratkaisuja

Samsung Galaxy Watch5 ja Galaxy Watch5 Pro -älykellot

Galaxy Watch5 ja Galaxy Watch5 Pro -älykellot muokkaavat terveys- ja hyvinvointitottumuksia intuitiivisilla oivalluksilla ja edistyneillä, entistä tehokkaammilla ominaisuuksilla. Galaxy Watch5 Pro on Samsungin tähän mennessä kestävin ja monipuolisin uutuuskello, ja Galaxy Watch5:ssä käyttäjille tärkeät ominaisuudet ovat saaneet parannuksia. Molemmissa laitteissa on suurempi akku, yksilöllinen muotoilu ja BioActive-anturi, jotka antavat käyttäjille aikaisempaa kattavamman kuvan omasta terveydestään. Galaxy Watch5:n suositushinta on alkaen 299 € ja Galaxy Watch5 Pro:n puolestaan alkaen 479 €.

Galaxy Buds2 Pro: Ainutlaatuinen muotoilu ja äänikokemus

Samsung Buds2 Pro

Samsungin huippuluokan Buds2 Pro -kuulokkeet antavat mitä upeimman langattoman äänikokemuksen uudella, kompaktilla muotoilulla varustettuna. Galaxy Buds2 Pro:ssa on ylivoimainen 24-bittinen Hi-Fi-ääni[6], joka tarjoaa suuren dynaamisen alueen ja kristallinkirkkaan resoluution. Uuden Samsung Seamless Codecin[7] (SSC HiFi) avulla laadukasta musiikkia voidaan siirtää ilman taukoa, ja uusi koaksiaalinen kaksisuuntainen kaiutin tekee äänestä entistä rikkaamman. Suositushinta alkaen 229 €.

Kaikki uudet tuotteet ovat saatavilla tänään 26.8. alkaen valikoiduilta jälleenmyyjiltä Suomessa sekä Samsung virallisesta verkkokaupasta.

Kommentoi

Logitechin Astro A30 -pelikuulokkeet tarjoavat räätälöitävyyttä ja vapautta Kommentit pois päältä artikkelissa Logitechin Astro A30 -pelikuulokkeet tarjoavat räätälöitävyyttä ja vapautta

Logitech G Astro A30

G A30 -pelikuulokkeet ovat nykyaikaiset pelikuulokkeet nykyaikaiselle pelaajalle. Kuulokkeiden 40 millimetrin elementit, irrotettava sankamikrofoni ja Logitechin kehittynyt 2,4 gigahertsin langaton LIGHTSPEED-tiedonsiirtotekniikka tekevät pelikuulokkeista monipuolisen kumppanin pelikonsoleille ja -tietokoneille. Bluetooth-yhteystekniikan ansiosta kuulokkeet voidaan helposti liittää langattomasti myös älypuhelimeen ja muihin mobiililaitteisiin.

Kattavan ja vaivattoman liitettävyyden ohella kuulokkeet ovat monipuolisesti säädettävissä käytettävän äänilähteen mukaan. Näin eri laitteilla voi olla toisistaan poikkeavat asetukset käyttäjän tarpeen mukaisesti. Kuulokkeet voidaan liittää yhtäaikaisesti vaikkapa pelikonsoliin ja puhelimeen. Sen ansiosta kuulokkeilla voidaan nauttia sekä peliäänistä että vaikkapa Spotifyn soittamasta musiikista rinnakkain.

Kun sekä langattomat LIGHTSPEED- ja Bluetooth-yhteydet että johdollinen 3,5 millimetrin stereokuulokeliitäntä voivat olla käytössä yhtäaikaisesti, voi pelaaja vaivattomasti nauttia peleistä, musiikista ja keskusteluista monipuolisesti yhtä aikaa. Tämä onnistuu kolmen eri pelilaitteen välillä vaihdellen ottamatta kuulokkeita pois päästä lainkaan. Täysin uudella G -mobiilisovelluksella peli- ja puheäänien määrittely sujuu laitekohtaisesti nopeasti ja vaivatta.

”Ajatuksemme siitä, että A30-pelikuulokkeilla voi pelata missä vain ja missä vain, syntyi halusta vastata kahteen eri tarpeeseen käytettävyys etusijalla. Halusimme luoda mahdollisimman suorituskykyiset ja miellyttävät pelikuulokkeet, jotka olisivat sekä kevyet että helposti räätälöitävät. Lisäksi halusimme ratkaista monen eri pelilaitteen haasteen eli luoda pelikuulokkeet, joita voisi käyttää mahdollisimman monen eri pelilaitteen kanssa riippumatta siitä onko kyseessä tietokone, pelikonsoli vai mobiililaite. A30-pelikuulokkeet mahdollistavat monipuolisen ja helpon käytön näyttävällä tyylillä ja mukavalla tuntumalla.”

kommentoi kehityspäällikkö Tiffany Beers

Muistivaahdolla pehmustetut kuulokekupit kääntyvät miellyttävästi korvien ympärille. Joustava pääpanta tarjoaa sekä tarvittavaa jämäkkyyttä että pehmeää joustavuutta. Kevytrakenteisissa pelikuulokkeissa on sekä korkeatasoinen irrotettava sankamikrofoni että yhdysrakenteinen mikrofoni puheyhteyksiä varten. Näiden ansiosta äänipuhelut onnistuvat helposti sekä kotona että liikkuessa. Isot 40 millimetrin kuuloke-elementit toistavat peliäänet ja musiikin tarkasti ja erottelukykyisesti. Langattomien pelikuulokkeiden akusta riittää virtaa yhdellä latauksella jopa yli 27 tunniksi.

G A30 -pelikuulokkeet ovat saatavana erillisinä PlayStation/PC- ja /-versioina sekä väritykseltään merellisen sinisenä ja valkoisena. Lisäksi kuulokkeiden erilaisia kosmeettisia tuunaus- ja lisätarvikkeita on saatavana Astron omasta verkkokaupasta.

Pelikuulokkeet ovat yhteensopivat sekä PlayStation 5-, Series X/S-, PlayStation 4-, Xbox One- ja Switch-pelikonsolien, -tietokoneiden että iOS- ja Android-mobiililaitteiden kanssa.

Hinta ja saatavuus

G A30 -pelikuulokkeet tulevat myyntiin lokakuussa 249 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Kommentoi

Turtle Beach esittely ensimmäisen mobiilipeliohjaimensa Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach esittely ensimmäisen mobiilipeliohjaimensa

Turtle Beach Recon Cloud

Turtle Beach on julkistanut ensimmäisen Recon Cloud Hybrid Controller -mobiilipeliohjaimensa.

Designed for Xbox Recon Cloud Hybrid Controller on suunniteltu ja kehitetty saman tiimin toimesta, joka on toiminut Turtle Beachin palkittujen Recon Controller-, REACT-R Controller- ja VelocityOne Flight -tuotteiden takana, ja se on tarkoitettu yhteensopivilla Android-laitteilla, Xboxilla ja PC:llä pelaaville mobiilipelaajille.

Siinä on yli 30 tunnin akunkesto ja nopea, pelaa ja lataa -ominaisuus, joka mahdollistaa pelaamisen koko päivän liikkeellä ollessasi. Kun mobiilipelaajat palaavat kotiin ja yhdistävät Recon Cloud -ohjaimen Xbox Series X ja S:ään, Xbox Oneen tai PC:lle 10 metrin pituisella punotulla USB-kaapelilla, he saavat käyttöönsä joukon eksklusiivisia, peliä muuttavia Turtle Beachin ääniominaisuuksia, kuten Superhuman Hearing, mukautetut ääniasetukset ja paljon muuta, mikä takaa täydellisen äänentoistoedun.

”Konsoli- ja PC-peliohjainten ensimmäisen aallon reaktiot ovat olleet erittäin myönteisiä, ja nyt laajennamme edelleen toimintaamme näillä markkinoilla tarjotaksemme mobiilipelaajille samat tinkimättömät, palkitut ohjaimet. Recon Cloud on ensimmäinen tänä vuonna lanseerattavista laajennetuista mobiiliohjaimistamme, ja lisää uusia iOS:lle ja muille konsoleille suunniteltuja tuotteita on tulossa pian.”

sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

Recon Cloud -hybridiohjaimessa yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet Xboxin ja PC:n mobiilipelaajille. Pelaajat voivat pelata pidempään ja täysin mukavasti Recon Cloudin ergonomisen muodon ja jäähdyttävien kahvojen ansiosta. Recon Cloudin säädettävä puhelinklipsi kiinnittyy turvallisesti kaikkiin yhteensopiviin Android-puhelimiin – lähes minkä tahansa kokoisiin puhelimiin, jopa kotelossaan – ohjaimen yläpuolelle, ja kun klipsi irrotetaan, se muuntuu pöytätelineeksi.

Se ei tietenkään olisi Turtle Beachin ohjain ilman tuotemerkin ainutlaatuisia sisäänrakennettuja ääniominaisuuksia. Kun Recon Cloud liitetään Xbox Series X|S:ään, Xbox Oneen ja Windows-tietokoneisiin langallisessa tilassa, lisäominaisuudet, kuten Superhuman Hearing, jolla kuulet vihollispelaajat ennen kuin he näkevät sinut, EQ Presets -asetukset äänen mukauttamiseksi, Game & Chat Balance -säätimet juuri oikean miksauksen löytämiseksi ja Mic Monitoring, jolla varmistetaan, ettei muille enää huudeta – astuvat kaikki peliin.

Recon Cloud Controller -ohjaimen ominaisuuksien täydellinen luettelo sisältää seuraavat ominaisuudet:

 • Suunniteltu Xboxille & pilvipelaamiseen: Varustettu irrotettavalla 3 metrin pituisella punotulla kaapelilla, jota voit käyttää langallisessa tilassa Xbox Series X|S:n, Xbox Onen ja Windows-tietokoneiden kanssa, tai kääntämällä tulokytkintä voit pelata langattomasti Android 8.0+ -laitteilla ja Windows-tietokoneilla.
 • Pitkäkestoinen langaton akku: Pelaa mobiilipelejä päiväkausia 30 tuntia kestävän ladattavan akun ansiosta, ja ohjain latautuu kokonaan vain 2,5 tunnissa.
 • Maksuton Xbox Game Pass Ultimate: Yhden kuukauden ilmainen Xbox Game Pass Ultimate -tilaus antaa pääsyn laajaan pelikirjastoon.
 • Rakennettu pilvipelaamiseen: Mene Xbox Game Pass -kirjastoa pidemmälle mobiililla ja pelaa ohjainta tukevia pelejä GeForce Now-, Stadia-, Steam Link- ja muissa palveluissa.
 • Responsiiviset ohjaintoiminnot: Pelaa luottavaisesti kuvioiduilla liipaisimilla ja painikkeilla, tarkalla 8-suuntaisella D-padilla ja sulavalla peukalo-ohjaimella.
 • Ergonomiset jäähdytyskahvat: Mikrojäähdytyskanavat ja mukava muoto pitävät kädet viileinä sekä kuivina ja vähentävät väsymystä pitkissä pelisessioissa.
 • Pro-Aim-tarkennustila: Toinen kahdesta muokattavasta painikkeesta, Pro-Aim, säätää peukalon herkkyyttä ja parantaa tarkkuutta pitkien etäisyyksien päästä.
 • Kaksi muokattavaa pikatoimintopainiketta: Mukauta pelikokemustasi kahdella muokattavalla painikkeella, jotka mahdollistavat jopa neljä erilaista vaihdettavaa profiilia.
 • Superhuman Hearing: Turtle Beachin ainutlaatuinen Superhuman Hearing -ääniasetus antaa pelaajille mahdollisuuden kuulla jokaisen yksityiskohdan, jotta he saavat parhaan mahdollisen pelien äänentoiston. • Turtle Beachin tunnusomaiset esiasetukset: Mukauta pelin ääntä neljällä äänen EQ-esiasetuksella: Signature Sound, Bass Boost, Bass & Treble Boost ja Vocal Boost.
 • Immersiivinen tärinäpalaute: Kahdet kahvojen ja liipaisimien tärinämoottorit tarjoavat parannetun palautteen ultrarealistista next-gen-pelaamista varten. • 3.5mm -kuulokeliitäntä: Hyödynnä hyväksi havaittuja Turtle Beachin äänentoiston parannuksia kytkemällä mikä tahansa 3,5 mm:n kuuloke.
 • Mikin monitorointi: Kuuntele ja säädä oman äänesi äänenvoimakkuutta, jotta vältät huutamisen keskustelun aikana.
 • Peli & Chat Mix: Kätevästi sijoitetut peli- ja chat-miksausohjaimet.

Recon Cloud -hybridiohjain on ennakkotilattavissa tänään valmistajan verkkosivuilta sekä osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa 105,99 € hintaan, ja se julkaistaan 16. lokakuuta 2022.

Kommentoi