Samsungin tulevasta älysormuksesta julkistettiin lisää tietoa Kommentit pois päältä artikkelissa Samsungin tulevasta älysormuksesta julkistettiin lisää tietoa


on vihdoin paljastanut odotetun Galaxy Ringin Mobile World Conference (MWC 2024) -tapahtumassa, antaen meille ensisilmäyksen sen muotoiluun ja toimintoihin. Tämä terveys- ja hyvinvointilaiteduo kilpailee suoraan -sormuksen kanssa ja tarjoaa useita kiinnostavia ominaisuuksia.

on saatavana kolmessa värissä (platinaryhmä, kulta ja keramiikkamusta) ja vaikuttaa hieman paksummalta kuin Oura-sormus sen sisäisten komponenttiensa vuoksi.

Sormus tarjotaan koissa 5–13, ja akun kapasiteetti vaihtelee koon mukaan (14,5 mAh:sta 21,5 mAh:iin). Tarkat akunkeston tiedot eivät ole vielä tiedossa, mutta Oura-sormus tarjoaa jopa seitsemän päivää yhdellä latauksella, joten siinä on ainakin Samsungilla kirittävää.

Galaxy Ring seuraa unta, sydämen sykettä, liikettä ja hengitystä, tarjoten henkilökohtaisia suosituksia kerätyn datan perusteella. Lisäksi se tarjoaa uuden ”My Vitality Score” -ominaisuuden, joka arvioi käyttäjän virkeyden.

Aluksi Galaxy Ring on yhteensopiva vain Samsungin Galaxy-puhelimien kanssa, mutta sen on tarkoitus toimia myös muiden Android-laitteiden kanssa tulevaisuudessa. iOS-yhteensopivuus on vielä epäselvää.Vaikka tarkka hinta ja julkaisupäivä ovat vielä tuntemattomia, Samsung lupaa paljastaa lisätietoja tulevien kuukausien aikana, mukaan lukien täydellisen sensoripaketin ja virallisen julkaisuikkunan.

Try Galaxy -sovellus saatavilla kaikille Android-käyttäjille! Kommentit pois päältä artikkelissa Try Galaxy -sovellus saatavilla kaikille Android-käyttäjille!

on juuri laajentanut suositun -sovelluksensa saatavuutta, jolloin kaikki Android-laitteiden omistajat voivat kokea :n ihmeet. Aiemmin vain iOS-käyttäjille saatavilla oleva sovellus on nyt kaikkien -käyttäjien ulottuvilla, mukaan lukien vanhempien Galaxy-mallien (Galaxy 1 ja sitä uudempien) omistajien.

Tämä päivitys on merkittävä askel eteenpäin, sillä nyt huippuluokan -sarjan toimintojen ja intuitiivisen -käyttöliittymän kokemiseen ei tarvitse vaihtaa puhelinta. Mitä siis odotat? Sukella Galaxy AI:n maailmaan Try Galaxy -sovelluksen avulla!

Ominaisuuksien universumi sormenpäässäsi

Uudistettu Try Galaxy -sovellus on muutakin kuin pelkkiä staattisia kuvakaappauksia. Se simuloi todellista Galaxy S24 -kotisivukokemusta, sisältäen interaktiivisia opetusohjelmia ja mukaansatempaavaa sisältöä, joka opastaa sinut uusimpien ominaisuuksien läpi.

Sovelluksen käynnistäessä sinua tervehtii tuttu näky – simuloitu Galaxy S24 -kotisivu. Täällä löydät toiselta sivulta widgetin, joka esittelee Galaxy S24 -sarjan keskeisiä tekoälytoimintoja ja sen edistyneitä kameratyökaluja. Jokainen esitelty ominaisuus sisältää lyhyen videoesittelyn, jossa selitetään sen tarkoitus ja käytännön sovellukset jokapäiväisessä elämässä. Kun tutustut näihin ominaisuuksiin, valmiiksi käytetyille kohteille ilmestyy rasti, mikä auttaa sinua seuraamaan edistymistäsi.

Galaxy AI:n voiman paljastaminen:

 • Live Translate: Riko kielimuurit vaivattomasti reaaliaikaisen, kaksisuuntaisen puhelinkäännöksen avulla. Tarvitsetko kyytipalvelukuskia tai ravintolavarausta ulkomailla? Ei ongelmaa! Live Translate, joka on sisäänrakennettu natiivisovellukseen, tarjoaa sujuvan puhe- ja tekstikäännöksen puheluiden aikana, ja se tukee peräti 13 kieltä.
 • Note Assist: Tee muistiinpanoja helposti ja saat apua järjestämiseen tekoälygeneroitujen yhteenvetojen ansiosta. Muunna pitkät kappaleet selkeiksi luettelomerkeiksi ja otsikoilla varustetuiksi, mikä tekee muistiinpanojen tarkistamisesta helppoa. Tämä ominaisuus tarjoaa myös automaattisen muotoilun, oikoluvun ja käännöstoiminnot.
 • Chat Assist: Luo täydellinen viesti mihin tahansa tilanteeseen, virallisista sähköposteista rentoihin teksteihin ystävien kanssa. Samsung Keyboard -näppäimistöön integroitu Chat Assist hienosäätää viestisi sävyn ja kääntää ne jopa reaaliaikaisesti (13 kielellä) sujuvaa viestintää varten kulttuurien välillä.
 • Photo Assist: Ota upeita kuvia Generative Edit -ominaisuuden avulla. Tämä tekoälytyökalu mahdollistaa kuvien koon muuttamiseen, uudelleensijoittamiseen tai jopa ei-toivottujen kohteiden poistamiseen. Saavuta täydellinen sommittelu Edit Suggestion -ominaisuuden avulla tai poista häiritsevät varjot ja heijastukset Erase Reflection -työkalun avulla.
 • Ympyröi ja hae Googlella: Hae vaivattomasti mitä tahansa näytöllä olevaa tietoa vaihtamatta sovellusta! Tämä innovatiivinen ominaisuus sallii pitkän painalluksen kotinäppäimellä ja piirtää ympyrän kuvan ympärille näytöllä. Google tarjoaa sitten välittömästi asiaankuuluvia hakutuloksia ja jopa tekoä

Samsungin tekoälyominaisuuksia saapui uuden päivityksen myötä yhtiön vanhempiinkin puhelimiin Kommentit pois päältä artikkelissa Samsungin tekoälyominaisuuksia saapui uuden päivityksen myötä yhtiön vanhempiinkin puhelimiin

Samsungin uusi -päivitys tuo arkea helpottavia ominaisuuksia yhä useampiin Galaxy-laitteisiin. Tänään 28. maaliskuuta alkaen Galaxy S23 -sarjan puhelinten, S23 FE:n, Z Flip5:n, Z Fold5:n, sekä Tab S9 (5G) ja Tab S9 (Wi-Fi) -sarjan tablettien omistajat pääsevät kokemaan uusia tapoja kommunikoida, luoda ja työskennellä -tekoälyn avulla.

Galaxy AI on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuisia mobiilitekoälykokemuksia, jotka tehostavat käyttäjiensä arkea. Oletko esimerkiksi matkalla Pariisissa ja haluaisit kysyä paikallisilta heidän suosikkiravintoloistaan? Ylitä kielimuurit Tulkki-toiminnolla ja ylläpidä kasvotusten käytyjä keskusteluja. Sen jälkeen voit käyttää Reaaliaikainen käännös -toimintoa varataksesi vaivattomasti pöydän puhelimitse. Kun kuljet kohti ravintolaa, ohitat kauniin muistomerkin ja käytät Circle to Search with Google -hakuominaisuutta selvittääksesi, että kyseessä on Riemukaari.

Voit tallentaa nähtävyyden kameralla ja käyttää Generatiivisia muokkaustoimintoja saadaksesi kuvasta täydellisen myös ottohetken jälkeen. Kun odotat ravintolassa pöytiinohjausta, voit kirjoittaa muistiin päivän aikana näkemäsi asiat Notes -sovellukseen ja koostaa päiväkirjamerkintäsi vaivatta Muistiinpanoavustajan ansiosta. Tekoälyn kanssa mobiililaitteiden mahdollisuudet ovat loputtomia.

Tekoälyn tuomia mahdollisuuksia puhelimiin juuri julkaistun päivityksen myötä ovat mm:

Viestinnän rajattomat mahdollisuudet

 • Chat Assist säätää viestin sävyä haluamaksesi ja kääntää sen vieläpä 13 kielelle.
 • Live Translate tarjoaa äänen ja tekstin käännökset puheluihin.
 • Interpreter helpottaa reaaliaikaista keskustelua kääntämällä puheen sanasta sanaan.

Vaivatonta tuottavuutta

 • Circle to Search Googlella tarjoaa intuitiivisia tuloksia eleellä.
 • Note Assist luo muotoja, tiivistää ja kääntää muistiinpanoja.
 • Browsing Assist tuottaa tiivistelmiä uutisartikkeleista.
 • Transcript Assist litteroi kokouksia ja tarjoaa tiivistelmiä/käännöksiä.

Luovuuden vapauttaminen

 • Generative Edit muuttaa kuvien kokoja, sijoittaa tai suoristaa kohteita.
 • Edit Suggestion ehdottaa automaattisesti kuvamuokkauksia.
 • Instant Slow-mo luo lisää hidastettuja ruutuja.
 • AI-generoidut taustakuvat personoivat laitteita.

Kyseinen päivitys nostaa mobiiliälyn kokemuksia yhdistämällä laitteessa tapahtuvan ja pilviprosessoinnin, samalla tavalla kuin äskettäin julkaistu -sarja. Samsungin sitoutuminen tekoälyn saatavuuteen avaa tien yksilöllisemmälle ja tuottavammalle mobiilikokemukselle miljoonille käyttäjille.

Lähde: Samsung