Samsungin uudet soundbar-kaiuttimet nostavat kotiteatterin uudelle tasolle Kommentit pois päältä artikkelissa Samsungin uudet soundbar-kaiuttimet nostavat kotiteatterin uudelle tasolle

Samsung Music Frame

Samsungin uusimmat ääni-innovaatiot saapuvat nyt myös Suomen markkinoille. Vuoden 2024 uutuudet yhdistävät toimivan muotoilun ja edistyneet ominaisuudet, jotka parantavat kotisohvalla nautittavaa kuuntelu- ja katselukokemusta.

Q995D – Samsungin älykkäin soundbar koskaan

Samsungin Q-sarjan lippulaiva Q995D nostaa kotiteatterin uudelle tasolle. Soundbarissa on vaikuttava 11.1.4-kanavainen äänentoistojärjestelmä Dolby Atmos -tuella, mikä takaa mukaansatempaavan ja kolmiulotteisen surround-äänen. Pelaajille Q995D tarjoaa HDMI 2.1 -liitännän, jonka kautta uusimmat 4K@120Hz-pelikuvaa tukevat konsolit voidaan liittää televisioon soundbarin kautta.

Tänä vuonna Q995D-malliin on lisätty useita uusia älykkäitä ominaisuuksia, jotka parantavat kuuntelukokemuksia tilanteesta riippuen.

  • Yksityinen takakaiutinääni (Private Rear Sound): Voit katsoa lempisarjojasi ja elokuvia häiritsemättä muita perheenjäseniä. Tämän ominaisuuden avulla television ääni toistetaan vain katsojaa lähimpänä olevista takakaiuttimista.
  • Äänenryhmittely (Sound Grouping): Luo tunnelmaa musiikilla, joka täyttää koko olohuoneen. Kun kytket päälle Äänenryhmittely-tilan, se yhdistää soundbarin ja takakaiuttimet yhdeksi stereopariksi, jolloin musiikki kuulostaa hyvältä riippumatta siitä, missä kohtaa huonetta olet.

Ohut S-sarja laajenee entistä pienemmällä jäsenellä

Samsungin suosittu S-sarja saa tänä vuonna uuden pienikokoisemman jäsenen, S700-sarjan. Erittäin ohuen S811D/S810D-soundbarin rinnalle tuodaan nyt vielä kompaktimpi vaihtoehto. Musta S710D ja valkoinen S711D on suunniteltu sirojen mittojensa ansiosta kompaktimmille televisioille. Muiden S-sarjan mallien tapaan uudet soundbarit sopivat musiikin ystäville, jotka haluavat suuren ja täyteläisen äänen ilman kompromisseja kodin sisustuksessa.

S811D/S810D- ja S711D/S710D-mallit ovat tilattavissa Samsungin verkkokaupasta suositushintaan 899 € ja 699 €.

Samsung Music Frame – tyylikäs tapa nauttia musiikista

Vuoden 2024 ääniuutuuksiin kuuluu myös Music Frame, joka saapui Suomen markkinoille toukokuun alussa. Tämä älykäs tauluksi naamioitu kaiutin yhdistää tyylikkään muotoilun laadukkaaseen ääneen.

Samsungin uudet soundbar-mallit ovat nyt saatavilla valmistajan verkkokaupasta ja jälleenmyyjiltä.

Samsungin ensimmäinen älysormus esittäytyy latauskotelossa uudessa internettiin lipsahtaneessa kuvassa Kommentit pois päältä artikkelissa Samsungin ensimmäinen älysormus esittäytyy latauskotelossa uudessa internettiin lipsahtaneessa kuvassa

on käytännössä vahvistanut julkaisevansa ensimmäisen -älysormuksensa myöhemmin vuonna 2024 rinnalle Galaxy Z Flip6:n, Fold6:n, Watch7:n ja/tai Watch Ultran kanssa. Nyt laite on ilmestynyt uudessa vuotokuvassa, joka näyttää myös kuinka ladataan tätä uutta lisälaitetta.

Viimeisimmät Ice Universen Samsung-vuodot, jotka pyrkivät paljastamaan valmistajan aikeet haastaa Apple Watch Ultran, ovat kohdistuneet myös tulevaan Ring -kilpailijaan ja sen muutamiin jäljellä oleviin salaisuuksiin.

Nimensä mukaisesti ensimmäinen Galaxy Ring tulee todennäköisesti rasiassa, joka toimii myös sen latausasemana.

Tunnetun vuotajan uuden kuvan mukaan sormus asetetaan rasian kohotetulle pyöreälle alustalle. Alustassa on oranssi väri, joka vastaa renkaan reunassa olevaa väriä ja toimii latauskoskettimen ohjaimena.

Rasian yläosassa on myös suurikokoinen kolo, joka auttaa pitämään renkaan (kuvassa hopea, mutta myös kullanvärinen vaihtoehto saattaa olla mahdollinen) paikallaan. Telakka on kuvattu edestä kulmasta, joka vahvistaa sen Samsung-tuotteeksi etuosassa olevan logon ansiosta.

FCC-rekisteröinnin mukaan latauskotelossa pitäisi kuitenkin olla USB-portti takana. Galaxy Ringin odotetaan tulevan jopa yhdeksässä eri koossa, joista jokainen saattaa myös vaatia oman latausalustansa.

Samsung julkisti Galaxy Watch FE:n – tyylikkään ja kestävän älykellon, joka auttaa parantamaan jokapäiväistä hyvinvointia Kommentit pois päältä artikkelissa Samsung julkisti Galaxy Watch FE:n – tyylikkään ja kestävän älykellon, joka auttaa parantamaan jokapäiväistä hyvinvointia

Samsung Electronics julkisti :n, uuden älykellon, joka on suunniteltu tuomaan Samsungin kehittyneen ja kokonaisvaltaisen hyvinvointikokemuksen entistä useammille käyttäjille. Uusi älykello on saatavana 40 mm:n koossa ja sen päivitetty ulkoasu perustuu ikoniseen Galaxy Watch -sarjan muotoiluun. Kolme värivaihtoehtoa ovat musta (Black), ruusukulta (Pink Gold) ja hopea (Silver).

Galaxy Watch FE:ssä on useita tehokkaita treeni- ja hyvinvointitoimintoja, jotka antavat henkilökohtaisia ja toimivia vinkkejä ympäri vuorokauden. Uusia ominaisuuksia ovat:

  • Edistynyt juoksuanalyysi: auttaa juoksijoita analysoimaan kokonaissuorituskykyään maksimoidakseen tehokkuuden ja saamaan tietoa ja ohjeita loukkaantumisten ehkäisemiseksi.
  • Kehonkoostumus: tarjoaa kokonaisvaltaista keho- ja treenidataa, joiden avulla kehitystä voi seurata.
  • Sydänterveyden seuranta: sisältää ominaisuuksia, kuten sykehälytys, epäsäännöllisen sykkeen seuranta (IHRN), verenpaineen seuranta ja EKG.
  • Uniseuranta: sisältää unirytmin seurannan ja univalmennuksen.

Galaxy Watch FE on myös veden- ja pölynkestävä, ja siinä on kestävä safiirikristallilasi. Se tukee myös Wallet -lompakkoa, jonka avulla käyttäjät voivat maksaa ostoksia ja käyttää henkilökortteja, kuten ajokorttia tai opiskelijakorttia.

Galaxy Watch FE on saatavana Suomessa 17. kesäkuuta alkaen. Laitteen suositushinta on 219 €.