Santander laajentaa kotimaiseen eFutisliigaan ja lähtee ensimmäistä kertaa e-urheilun sponsoriksi Kommentit pois päältä artikkelissa Santander laajentaa kotimaiseen eFutisliigaan ja lähtee ensimmäistä kertaa e-urheilun sponsoriksi

eFutisliiga

Yksi Euroopan suurimmista pankeista ja Suomen suurin autorahoittaja Santander Consumer Finance lähtee kotimaisen e-urheiluliiga eFutisliigan yhteistyökumppaniksi kaudelle 2020.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Santander sponsoroi Suomessa e-urheilua, mutta yhtiö ei ole ensimmäistä kertaa urheilun tukijana. Santander on tuttu jalkapallosta UEFA:n Mestarien liigasta, jonka pääyhteistyökumppani yhtiö on.

“Santanderilla on pitkät perinteet urheilun tukijana. Etenkin jalkapallo on aina ollut meille tärkeä laji, ja olemmekin futisfaneille tuttu Mestarien liigan pääyhteistyökumppanina”, sanoo Santander Consumer Financen brändistä ja yhteistyökumppanuuksista Suomessa vastaava Kaj Kiertonen.

E-urheilun suosio ja pelaajamäärät kasvavat jatkuvasti Suomessa. Uusi laji tarvitsee tukijoita alusta asti.

“Koko ajan kasvava e-urheilu on maailmalla tällä hetkellä todella kiinnostavaa, ja haluamme Santanderilla olla mukana mahdollistamassa sen menestystä. Siksi tuntui heti sopivalta kumppanilta Santanderille. Jalkapallo, turvallinen harrastaminen, uuden lajin aito tukeminen ja uuden mahdollistaminen Suomessa ovat kaikki meille tärkeitä asioita”, Kiertonen sanoo.

eFutisliigassa ratkaistaan historiallinen mestaruus

“Puhutaan historiallisesta hetkestä, kun Suomen kaikki Veikkausliiga-joukkueet ratkaisevat ensimmäisen eFutiksen mestaruuden. On hienoa, että Santander, joka on tuttu monelle myös UEFA:n Mestarien liigan kumppanina on lähtenyt nyt myös virtuaaliviheriöille”, sanoo Telian Business Manager Niklas Segergrants.

on Telian ja Veikkausliigan yhteinen e-urheilusarja, jossa Suomen parhaimmat jalkapalloseurat ottavat toisistaan mittaa virtuaalisilla pelikentillä. Jokaista seuraa edustaa kaksi pelaajaa, jotka taistelevat eFutisliigan mestaruudesta ja 10 000 euron palkinnosta -pelissä 4 -konsolilla.

Runkosarja pelataan 4.11–2.12., ja sen neljä parasta joukkuetta pääsee suoraan jatkoon välieriin. eFutisliigan ottelut pelataan Telian ja Maikkarin kanavilla joka keskiviikko. Viikoittaiset lähetykset ovat katsottavissa -palvelusta ja C Moresta keskiviikkoiltaisin. Lähetyksiä voi seurata myös TeliaTV:stä. Liigan finaali pelataan tiistaina 15.12.

Kommentoi

FIFA 22 -pelin vuoden 2021 joukkue on valittu Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 22 -pelin vuoden 2021 joukkue on valittu

David Beckham TOTY / FIFA 22

on julkaissut 22 -jalkapallopelin Team of The Year -joukkueen pelaajat. Voit katsoa David Beckhamin esittelyvideon alta.

Hyökkääjät

 • Kylian Mbappé (FRA) – Paris Saint Germain
 • Robert Lewandowski (POL) – Bayern München
 • Lionel Messi (ARG) – Paris Saint Germain

Keskikenttä

 • Kevin De Bruyne (BEL) – Manchester City
 • Jorginho (ITA) – Chelsea
 • N’Golo Kanté (FRA) – Chelsea

Puolustajat

 • João Cancelo (POR) – Manchester City
 • Rúben Dias (POR) – Manchester City
 • Marquinhos (BRA) – Paris Saint Germain
 • Achraf Hakimi (MAR) – Paris Saint Germain

Maalivahti

 • Gianluigi Donnarumma (ITA) – Paris Saint Germain

Team of the Year on miljoonien fanien valitsema yli 80 pelaajaehdokkaasta. Valitut pelaajat ovat saatavilla Ultimate Team -pelimuodossa ensi viikolla.

22 on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, X ja S sekä Xbox One -konsoleille, PC:lle että Google Stadia -pelipalvelun kautta.

Kommentoi

GRID Legends -ajopelin uudella trailerilla nähdään uunituore hyperauto Kommentit pois päältä artikkelissa GRID Legends -ajopelin uudella trailerilla nähdään uunituore hyperauto

GRID Legends

Codemasters on julkaisemassa uutta GRID Legends -ajopeliään helmikuun 25. päivä. Nyt pelistä on saatu uusi traileri, jolla nähdään itävaltalais-slovenialaisen Tushek -autovalmistajan uunituore hyperauto ensimmäistä kertaa videopelissä. Voit katsoa videon alta.

Videolla nähtävä Tushekin TS 900 Racer Pro -autoa on tehty elävässä elämässä ainoastaan 12 kappaletta. Hybridiauto on parhaillaan maailman kevyin hyperauto ja sen huippunopeus on 380 km/h.

GRID Legends on toiminnantäyteinen ajopeli, jossa on paljon tuttuja sekä myös paljon uusia pelimekaniikkoja. Mukana on mm. Race Creator, jonka avulla pelaajat voivat luoda omanlaisia kisoja sekoittamalla ajoneuvoluokkia, vaihtamalla sääolosuhteita sekä lisäämällä ramppeja ja boostereita.

Race Creatorin lisäksi peliin saadaan fanien paljon toivomat aiemmat pelitilat Drift ja Elimination. Lisäksi uutena pelitilana pelistä löytyy Electric Boost.

Autoja pelistä löytyy julkaisun yhteydessä yli 100 kappaletta. Ratoja löytyy ympäri maapalloa aina klassisista radoista ikonisiin kaupunkeihin.

Pelata voi joko yksin tai kavereiden kanssa. Peli tukee alustojen välistä ristiinpelaamista ja uusi hop-in toiminto nopeuttaa kaverin sessioon littymistä.

GRID Legends ilmestyy helmikuun 25. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Origin ja Steam -palveluiden kautta.

Kommentoi