Sci-fi sarja The Expansen kuudes ja viimeinen kausi starttaa joulukuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Sci-fi sarja The Expansen kuudes ja viimeinen kausi starttaa joulukuussa

The Expanse

on julkaissut uuden trailerin The Expanse -sarjan kuudennesta ja viimeisestä kaudesta. Kausi starttaa Prime Video -palvelussa 10. joulukuuta.

Sarjan kuudennella kaudella aurinkokunta on sodassa ja Marco Inaroksen luotsaama Free Navy jatkaa asteroidihyökkäyksiä Maata ja Marsia vastaan. Sodan jännitykset repivät Rocinanten miehistöä erilleen ja Chrisjen Avasarala lähettä Bobbie Draperin salaiselle tehtävälle kääntääkseen sodan suunnan. Samaan aikaan Drummer ja tämän perhe ovat karkuteillä petettyään Marcon.

Kaudella nähdään näyttelijät tutut Steven Strait, Dominique Tipper, Wes Chatham, Shohreh Aghdashloo, Cara Gee, Frankie Adams, Keon Alexander, Nadine Nicole, sekä Jasai Chase Owens.

The Expanse -sarjan kuudes kausi starttaa Prime Video -palvelussa 10. joulukuuta.

Kommentoi

Solos -antologiasarja saapuu Prime Video -palveluun kesäkuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Solos -antologiasarja saapuu Prime Video -palveluun kesäkuussa – katso traileri

Solos

Video on julkaissut ensimmäisen trailerin tulevasta Solos -antologiasarjastaan. Sarja ilmestyy Prime Video -palveluun Suomessa 26. kesäkuuta.

Sarja on seitsemänjaksoinen, ja siinä käsitellään outoja, kauniita, sydäntä särkeviä, hauskoja sekä upeita näkemyksiä siitä, mitä on olla ihminen. Sarja keskittyy nykyisyyteen sekä tulevaisuuteen – ja esittää, että jopa kaikkein yksinäisimpinä hetkinä voimme tuntea toisemme yhteisien ihmiskokemuksen kautta.

Studion Solos -sarjan johtavia tuottajia ovat David Weilin ja Laura Lancasterin, ja tuottajana toimii Pixie Wespiser. Weil tekee debyyttinsä ohjaajana kolmessa jaksossa, kun jaksoista kaksi on ohjannut sekä tuottanut Sam Taylor-Johnson. Muita ohjaajia ovat Zach Braff ja Tiffany Johnson. Näyttelijöiden tähtikaartiin lukeutuvat Morgan Freeman, Anne Hathaway, Helen Mirren, Uzo Aduba, Nicole Beharie, Anthony Mackie, Dan Stevens sekä Constance Wu.

Solos -sarja saapuu Prime Video -palveluun kesäkuun 26. päivä.

Kommentoi

Vampire: The Masquerade -maailma muuntuu elokuvaksi ja sarjaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Vampire: The Masquerade -maailma muuntuu elokuvaksi ja sarjaksi

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Parhaillaan kehitteillä olevan ja useaan otteeseen viivästyneen Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2 -pelin maailma on saamassa oman elokuvan ja tv-sarjan.

Varietyn julkaiseman artikkelin mukaan projektiin on kiinnitetty tuottaja-käsikirjoittaja Christine Boylan (The Punisher). Tuotantotalo Hivemind (The Witcher, The Expanse) tulee vastamaan tulevien World of Darkness -maailmaan sijoittuvien elokuvien ja sarjojen tuotannosta.

sai alkunsa vuonna 1991 Vampire: The Masquerade -lautapelistä. Sittemmin on julkaistu samaiseen maailmaan sijoittuvia spinoffeja kuten Werewolf: The Apocalypse ja Mage: The Ascension.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines -videopeli ilmestyi alunperin vuonna 2004 ja jatko-osan piti ilmestyä alunperin jo vuonna 2020. Sittemmin julkaisua on lykätty useaan otteeseen ja näillä näkymin julkaisu jyvittyisi ensi vuoden puolelle. Tuloillaan on myös samaiseen pelimaailmaan sijoittuva battle royale -peli.

Kommentoi