Scifirope The Outer Worlds sai 20-minuuttisen uuden pelivideon Kommentit pois päältä artikkelissa Scifirope The Outer Worlds sai 20-minuuttisen uuden pelivideon

The Outer Worlds

Lokakuussa ilmestyvä scifi toimintaroolipeli on saanut 20-minuuttisen uuden pelivideon Tokion pelimessuilla kuluneen viikonlopun aikana.

Videolla pureudutaan varsinkin pelin alkuvaiheisiin ja taistelutilanteeseen. Videolla pelin käyttöliittymä ja tekstit ovat japaniksi, mutta dialogit on englanniksi puhuttuja.

Pelin on kehittänyt ja sen julkaisijana toimii Take-Two Interactiven alaisuudessa oleva . Obisidian ja pelin kehittäjät ovat tuttuja muun muassa ja -peleistä.

The Outer Worlds ilmestyy lokakuun 25. päivä ja -konsoleille sekä :lle. version julkaisuajankohta ei ole vielä selvillä.

Kommentoi

Green Hell -viidakkoselviytymispelin tarina saa jatkoa esiosan myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Green Hell -viidakkoselviytymispelin tarina saa jatkoa esiosan myötä

Green Hell

Kehittäjä Creepy Jar on julkaisemassa uutta esiosaa Green Hell -viidakkoselviytymispeliinsä. Lisäosa kulkee nimellä Spirits of Amazonia ja siinä on tarkoitus voittaa Amazonin sademetsässä asuvan heimon luottamus.

Lisäosan tapahtumat sijoittuvat aikaan ennen varsinaisen pelin tapahtumia. Uuden tarinan lisäksi peliin saadaan isompi kartta, uusia tehtäviä, kasveja ja rakennettavaa.

Green Hell on saatavilla :lle Steamin kautta ja -konsolille. Myös , sekä VR-versiot ovat tuloillaan.

Kommentoi

Two Point Hospital: Jumbo Edition ilmestyy konsoleille maaliskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Two Point Hospital: Jumbo Edition ilmestyy konsoleille maaliskuussa

Two Point Hospital: Jumbo Edition

Sairaalasimulaatio Two Point Hospital saa maaliskuussa Jumbo Edition -version konsoleille. Paketti pitää sisällään peruspelin lisäksi neljä lisäosaa ja kaksi sisältöpakettia.

Kokonaisuudessaan tämä tarkoittaa 27 sairaalaa, 189 tautia sekä lukuisia kalusteita ja tavaroita. Jokainen lisäosa tuo peliin mukaan uusia alueita ja aluekohtaisia tauteja sekä haasteita. Lisäosina ovat Bigfoot, Pebberley Island, Close Encounters sekä Off the Grid.

Two Point Hospital: Jumbo Edition ilmestyy maaliskuun 5. päivä 2021 ja -konsolille digitaalisesti ja fyysisenä versiona. -konsolille peli ilmestyy ainoastaan digitaalisena. Peli on myös takaisinpäin yhteensopiva Playstation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleiden kanssa.

Kommentoi