Scifisarja Altered Carbon saa jatkoa helmikuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Scifisarja Altered Carbon saa jatkoa helmikuun lopulla

Altered Carbon

Scifisarja saa jatkoa Netflixillä helmikuun lopulla kun sarjan toinen kausi starttaa.

Sarjan pääosassa ei kuitenkaan nähdä ensimmäiseltä kaudelta tuttua Joel Kinnamania (, ) vaan hänen tilallaan Takeshi Kovacsin roolia näyttelee Anthony Mackie (, ).

Sarja perustuu Richard K. Morganin romaaniin ja se sijoittuu 300 vuoden päähän tulevaisuuteen, jossa tietoisuus on digitoitu. Ihmisen ruumis on vaihdettavissa ja kuolema ei enää ole välttämättä lopullista.

Toisella kaudella Kovacs jatkaa vuosisatoja kestänyttä tehtäväänsä löytää kadonneen rakkautensa.

Altered Carbonin toinen kausi alkaa Netflixissä helmikuun 27. päivä.

Kommentoi

Tällainenkin palvelu on ollut olemassa ja nyt sekin loppuu – Netflix lopettaa DVD-postitilaukset Kommentit pois päältä artikkelissa Tällainenkin palvelu on ollut olemassa ja nyt sekin loppuu – Netflix lopettaa DVD-postitilaukset

Netflix

lopettaa DVD-postitilaukset menestyksekkään 25 vuoden toiminnan jälkeen, mikä on toinen merkki yhtiön sopeutumisesta jatkuviin suoratoistosotaisiin.

Kyseessä on sellaisen aikakauden loppu, mistä meidän perukoilla ei ole moni kuullutkaan. Amerikan mailla tämä on kuitenkin edelleenkin ollut vielä tätä päivää. Netflix ilmoittaa lopettavansa DVD-postipalvelunsa. Netflix aloitti DVD-postitilaukset vuonna 1998. Yhtiön menestys tällä alalla johti Blockbusterin ja muiden videovuokraamojen pakottamiseen lopettamaan toimintansa, samalla kun Netflix menestyi tarjoamiensa suoratoistovaihtoehtojen kanssa. Vaikka suoratoisto yleistyi ja Netflix alkoi tuottaa omaa alkuperäissisältöä, yhtiö jatkoi DVD-postipalvelunsa ylläpitämistä.

Nyt kuitenkin kyseinen lysti on ohi alla olevan Netflixin virallisen twiitin mukaan

Kommentoi

Netflix valmistelee animoitua Stranger Things-spinoffia Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix valmistelee animoitua Stranger Things-spinoffia

ilmoitti maanantaina tilanneensa sarjan, jonka nimi on toistaiseksi vielä hämärän peitossa. Se on kuitenkin varmaa, että se tulee sijoittumaan Dufferin veljesten -universumiin. Glitch Techs- ja Fanboy & Chum Chum -luojat Eric Robles ja Flying Bark Productions kehittävät animoitua sarjaa. Stranger Thingsin luojat Duffer-veljekset ja tuottaja Shawn Levy ovat myös mukana.”

”Olemme aina unelmoineet animoidusta Stranger Things -sarjasta samanlaisessa hengessä kuin lapsuuden lauantai-aamujen piirretyt, joista pidimme. On ollut uskomattoman jännittävää nähdä tämän unelman toteutuvan. Emme voisi olla enempää vaikuttuneita siitä, mitä käsikirjoitustiimi ovatkaan keksineet” Veljekset kertoivat

Alkuperäinen sarja on uusittu viidennelle ja samalla viimeiselle kaudelleen, mutta se ja animoitu sarja eivät ole ainoita Stranger Things -projekteja, jotka ovat tulossa. VR-peli on määrä julkaista myöhemmin tänä vuonna, kun taas lavashow-prequel debytoi Lontoon West Endissä loppuvuodesta 2023. Netflix ilmoitti myös viime vuonna live-action-spin-off-sarjasta.

Kommentoi