Scream -elokuvasarja tekee paluun – virallinen juliste julkaistu Kommentit pois päältä artikkelissa Scream -elokuvasarja tekee paluun – virallinen juliste julkaistu

Scream 2022

Kauhuelokuvasarja on tekemässä paluuta uuden viidennen elokuvan myötä. Pelkästään Scream -nimeä kantava leffa saapuu teattereihin tammikuun 14. päivä 2022.

Leffan ensimmäinen on tulossa piakkoin, mutta nyt Pictures on julkaissut elokuvan virallisen julisteen.

Elokuvan ohjaajana toimivat Matt Bettinelli-Olpin ja Tyler Gillett sekä tuottajana Chad Villella. Käsikirjoituksesta vastaa James Vanderbilt (Murder Mystery, Zodiac) sekä Guy Busic (Ready or Not, Rock).

Leffan pääosissa nähdään tuttuun tapaan David Arquette, Courtney Cox sekä Neve Campbell. Mukana on myös Jack Quaid, Melissa Barrera, Jenna Ortega, Marley Shelton, Dylan Minnette, Mason Gooding, Kyle Gallner, Jasmin Savoy Brown sekä Mikey Madison.

saapuu teattereihin tammikuun 14. päivä 2022.

Kommentoi

Scream -kauhuelokuva yksinoikeudella Paramount+ -palveluun ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Scream -kauhuelokuva yksinoikeudella Paramount+ -palveluun ensi viikolla

Scream

Legendaarisen Scream-kauhuelokuvasarjan järjestyksessään viides osa saa ensi-iltansa -suoratoistopalvelussa tiistaina 19. huhtikuuta.

Elokuvateattereihin helmikuussa ilmestynyt ja siellä erinomaisesti menestynyt Scream saapuu suoratoistolevitykseen tiistaina 19. huhtikuuta. Elokuva on nähtävissä yksinoikeudella -palvelussa.

Monet elokuvasarjan ikoniset hahmot tekevät paluun, kun 25 vuotta vanhat tapahtumat palaavat vainoamaan Woodsboron pikkukaupunkia. Uusi tappaja on sonnustautunut tuttuun naamioon ja alkanut jahdata teini-ikäisten joukkoa tavoitteenaan herättää kaupungin kuolettavan historian salaisuudet henkiin.

Elokuvassa nähdään vanhoihin rooleihinsa palaavat Neve Campbell (Sidney Prescott), Courteney Cox (Gale Weathers) ja David Arquette (Dewey Riley). He saavat rinnalleen Melissa Barreran, Kyle Gallnerin, Mason Goodingin, Mikey Madisonin, Dylan Minnetten, Jenna Ortegan, Jack Quaidin, Marley Sheltonin, Jasmin Savoy Brownin ja Sonia Ammarin.

Kriitikot ylistäneet kauhusarjan paluuta

Alkuperäinen, vuonna 1996 julkaistu Scream on edesmenneen Wes Cravenin ohjaama kulttielokuva ja yksi slasher-kauhun tunnetuimmista teoksista. Elokuvasarjan viides osa on ollut maailmalla yksi vuoden tuottoisimmista elokuvista, ja sitä on kehuttu niin Cravenin perinnön kunnioittamisesta kuin Scream-elokuville tyypillisistä kauhugenreviittauksista.

Elokuvan ovat ohjanneet Matt Bettinelli-Olpin ja Tyler Gillett sekä käsikirjoittaneet James Vanderbilt ja Guy Busick. Sarjassa on julkaistu aiemmin osat Scream (1996), Scream 2 (1997), Scream 3 (2000) ja Scream 4 (2011). Elokuvat ovat tuottaneet yhteensä yli 700 miljoonaa dollaria.

Kommentoi

Kuudes Scream -elokuva tuloillaan Kommentit pois päältä artikkelissa Kuudes Scream -elokuva tuloillaan

Scream 5

Tammikuussa ilmestynyt viides Scream -elokuva onnistui kerryttämään katsojia siinä määrin, että leffasarjasta saadaan myös kuudes osa.

https://mobile..com/ScreamMovies/status/1489290934579720192

Elokuvan tuotannon on määrä alkaa tänä kesänä ja käsikirjoittajina toimivat jälleen kerran James Vanderbilt sekä Guy Busick. Ohjaajina toimivat Matt Bettinelli-Olpin ja Tyler Gillett, jotka ohjasivat myös aiemman elokuva.

Viides elokuva onnistui nettoamaan 30,6 miljoonaa dollaria avajaisviikollaan.

Kommentoi