Scream -kauhuelokuva yksinoikeudella Paramount+ -palveluun ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Scream -kauhuelokuva yksinoikeudella Paramount+ -palveluun ensi viikolla

Scream

Legendaarisen -kauhuelokuvasarjan järjestyksessään viides osa saa ensi-iltansa Paramount+-suoratoistopalvelussa tiistaina 19. huhtikuuta.

Elokuvateattereihin helmikuussa ilmestynyt ja siellä erinomaisesti menestynyt saapuu suoratoistolevitykseen tiistaina 19. huhtikuuta. Elokuva on nähtävissä yksinoikeudella Paramount+-palvelussa.

Monet elokuvasarjan ikoniset hahmot tekevät paluun, kun 25 vuotta vanhat tapahtumat palaavat vainoamaan Woodsboron pikkukaupunkia. Uusi tappaja on sonnustautunut tuttuun naamioon ja alkanut jahdata teini-ikäisten joukkoa tavoitteenaan herättää kaupungin kuolettavan historian salaisuudet henkiin.

Elokuvassa nähdään vanhoihin rooleihinsa palaavat Neve Campbell (Sidney Prescott), Courteney Cox (Gale Weathers) ja David Arquette (Dewey Riley). He saavat rinnalleen Melissa Barreran, Kyle Gallnerin, Mason Goodingin, Mikey Madisonin, Dylan Minnetten, Jenna Ortegan, Jack Quaidin, Marley Sheltonin, Jasmin Savoy Brownin ja Sonia Ammarin.

Kriitikot ylistäneet kauhusarjan paluuta

Alkuperäinen, vuonna 1996 julkaistu on edesmenneen Wes Cravenin ohjaama kulttielokuva ja yksi slasher-kauhun tunnetuimmista teoksista. Elokuvasarjan viides osa on ollut maailmalla yksi vuoden tuottoisimmista elokuvista, ja sitä on kehuttu niin Cravenin perinnön kunnioittamisesta kuin Scream-elokuville tyypillisistä kauhugenreviittauksista.

Elokuvan ovat ohjanneet Matt Bettinelli-Olpin ja Tyler Gillett sekä käsikirjoittaneet James Vanderbilt ja Guy Busick. Sarjassa on julkaistu aiemmin osat Scream (1996), 2 (1997), Scream 3 (2000) ja Scream 4 (2011). Elokuvat ovat tuottaneet yhteensä yli 700 miljoonaa dollaria.

Kommentoi

Paramount+ -suoratoistopalvelussa toukokuussa mm. Uberin tarina sekä uutta Star Trekkiä Kommentit pois päältä artikkelissa Paramount+ -suoratoistopalvelussa toukokuussa mm. Uberin tarina sekä uutta Star Trekkiä

Super Pumped

Paramount+-suoratoistopalveluun saadaan toukokuussa uusia sarjoja kuten mm. Uberin tarinan kertova Super Pumped, Star Trek esiosa Strange New Worlds sekä uutuusdraama Compulsion.

6.5.2022

on uusi esiosa alkuperäiselle 60-luvun Star Trek: The Original Series -sarjalle. Kymmenen osaisessa sarjassa seurataan USS Enterprisen matkoja kapteeni Christopher Pike puikoissa. Pääosissa nähdään Akiva Goldsman (I Am Legend), Rebecca Romijn (X-Men), Christina Chong (Bulletproof) sekä Ethan Peck (Star Trek: Discovery).

Super Pumped

12.5.2022

Jospeh Gordon-Lewittin (Inception) tähdittämässä Super Pumped -sarjassa seurataan kuljetusyritys Uberin tarinaa, sekä Piilaakson ylä- ja alamäkiä. Gordon-Lewittin lisäksi sarjassa nähdään Uma Thurman (Kill Bill) sekä Kyle Chandler (Bloodline).

20.5.2022

draamasarjassa peliriippuvuus on valokeilassa ja siinä seurataan junaonnettomuuteen joutuvaa ensihoitaja Jennyn (Leanne Best) elämää, kun tämä taistelee riippuvuutta ja traumaperäistä stressioiretta vastaan. Bestin lisäksi sarjassa nähdään Anna Chancellor sekä Hayley Mills.

My Salinger Year

1.5.2022

My Salinger Year on vuoden 2020 draamaelokuva, jota tähdittävät Margaret Qualley sekä Sigourney Weaver. Leffassa yliopistosta valmistuva Joanna ottaa toimistotyön vastaan yrityksestä, joka toimii eristäytyneen kirjailija J.D. Salingerin agenttina.

Breach

1.5.2022

Breach on vuoden 2020 toimintaseikkailuleffa, jota tähdittää Bruce Willis. Elokuvassa isyyden kynnyksellä oleva nuori mekaanikko kohtaa kosmisen kauhun tähtienvälisellä aluksella Uuteen Maahan. Williksen rinnalla näyttelijöinä nähdään Cody Kearsley, Rachel Nichols sekä Thomas Jane.

End of Sentence

1.5.2022

End of Sentece on vuonna 2019 ilmestynyt draamaelokuva, jossa nuori mies vapautuu vankilasta ja lähtee isänsä kanssa ripottelemaan äitinsä tuhkia tämän synnyinseuduille Irlantiin. Elokuvassa pääosissa nähdään John Hawkes, Logan Lerman sekä Sarah Bolger.

The Offer ja Kummisetä -trilogia

28.4.2022 ja 3.5.2022

Huhtikuun lopulla starttaava The Offer -minisarja kertoo Francis Ford Coppolan merkittävästä gangasterielokuvasta, jota ei meinattu edes tehdä. Toukokuun alussa Paramount+ -palveluun saadaan Kummisetä elokuvien trilogia.

Kommentoi

Puhuttu Kiinasta kertova dokumentti Ascension saapui Paramount+ -palveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Puhuttu Kiinasta kertova dokumentti Ascension saapui Paramount+ -palveluun

Ascension

Yksi viime vuoden puhutuimmista dokumenteista on saapunut Paramount+ -suoratoistopalveluun. Dokumentti on läpileikkaus nykypäivän Kiinasta, valtiovetoisesta kapitalismista ja kiinalaisesta unelmasta. Ascension kuvaa paradoksaalista vaurauden ja edistyksen tavoittelua Kiinassa, ja se on jäsennetty löyhästi kansakuntaa jakavien selkeiden sosiaalisten ja taloudellisten luokkien ympärille. Voit katsoa dokumentin trailerin alta.

on kerännyt yhteensä 25 palkintoehdokkuutta, mukaan lukien parhaan dokumenttielokuvan Oscar-ehdokkuuden. Elokuva sai ensi-iltansa viime kesänä Tribeca Film Festivalilla, missä se valittiin myös parhaaksi dokumenttielokuvaksi.

Dokumentin ohjaajana on toiminut Jessica Kingdon ja tuottajina Kingdonin lisäksi Kira Simon-Kennedy ja Nathan Truesdell. Musiikista on vastannut Dan Deacon ja äänisuunnittelusta Gisela Fullà-Silvestre.

Kommentoi