SCUF julkaisi liudan kustomointeja PS5 Reflex -peliohjaimeen Kommentit pois päältä artikkelissa SCUF julkaisi liudan kustomointeja PS5 Reflex -peliohjaimeen

SCUF Reflex

Laadukkaisiin peliohjaimiin keskittynyt on julkaissut liudan kustomointivaihtoehtoja uudelle Reflex -peliohjaimelle.

Aiemmin saatavilla olleiden hillittyjen värien lisäksi on nyt saatu mm. 32 eri etulevyn väriä, 9 kosketuslevyä, 6 näppäinväriä sekä 4 väriä, muotoa ja korkeutta tateille.

Reflex -ohjainta on saatavilla kolmessa eri mallissa. Perusmallista joutuu pulittamaan vähintään 219,99 euroa, parammalla gripilla varustettu Pro malli maksaa vähintään 239,99 euroa sekä FPS-peleihin tarkoitettu malli vähintään 269,99 euroa.

Perusohjaimiin verrattuna Gamining ohjaimissa on laadukkaiden ja vaihdettavien osien lisäksi mm. painikkeita ohjaimen alapuolella.

Kommentoi

Farming Simulator 22 saa jälleen ilmaista sisältöä Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 saa jälleen ilmaista sisältöä

Farming Simulator 22

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema 22 -maatalouspeli laajentuu ilmaisella AGI Pack -pelipäivityksellä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

AGI on maailman johtava maatalouslaitteiden valmistaja, joka on erikoistunut lannoitteisiin sekä muun muassa siementen ja jyvien käsittelyyn. Näihin kuuluvat myös varastointi ja säilytys, jotka ovatkin tärkeitä tekijöitä maataloustuotteiden saralla. Nyt AGI tulee osaksi jo entuudestaan monipuolista 22 -pelikokemusta omilla tuotteillaan.

AGI Pack -lisäosa sisältää muun muassa ruuvikuljettimia, kuljetushihnoja, jyväsäilöitä ja muita huippuluokan käsittelykoneita maatilan vaativiin tarpeisiin. Lippulaivamallina on AGI STORM FX -käsittelylaite, jonka avulla tilallinen saa suurimot tehokkaasti talteen. Nämä uudenlaiset käsittelyvaiheet tekevät 22 -pelistä entistä yksityiskohtaisemman ja aiempaa kokonaisvaltaisemman kokemuksen.

AGI-merkin myötä mukana ovat alamerkit, kuten Batco ja Westfield, joiden säilötekniikka mahdollistaa ensiluokkaisen tuotannon ja jatkojalostuksen suoraan omalta pellolta.

22 on saatavilla PlayStation 5, Series X ja S, sekä One -konsoleilla että PC:llä ja :llä. Lisätietoa FSL-liigasta voi lukea täältä.

Kommentoi

The Sims 4 -peli sai englanninkieliseen versioon muokattavat pronominit Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -peli sai englanninkieliseen versioon muokattavat pronominit

Electronic Arts ja Maxis ovat julkistaneet uuden ominaisuuden 4 -pelin englanninkieliseen versioon: jatkossa pelaajat voivat itse valita Sims-hahmojensa pronominit.

Inklusiivisuus on ollut The Sims -pelin ydinarvo yli 22 vuoden ajan, ja pelin kehitystiimi uskoo monimuotoisuuden vievän heidän innovointiaan sekä koko yhteisöä eteenpäin. Tiimille on ollut tärkeää toteuttaa pronominipäivitys huolellisesti, ja se onkin tehnyt tiivistä yhteistyötä It Gets Better -projektin ja GLAAD-järjestön kanssa saadakseen paremman kuvan pronominien käytöstä ja vaikutuksista.

Pelaajat voivat kokea ensimmäisen kustomoitavien pronominien päivityksen 4 -pelin englanninkielisessä versiossa. Ominaisuutta on tarkoitus kehittää edelleen ja laajentaa muidenkin kieliversioiden saataville tulevaisuudessa.

4 on saatavilla PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi