Sega Genesis Mini ilmestyy syyskuussa – mukana 40 peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Sega Genesis Mini ilmestyy syyskuussa – mukana 40 peliä 60

90-luvun taitteen legendaarinen 16-bittinen (Euroopassa Mega Drive) -konsoli on liittymässä retrokonsoleiden henkiinherätyskarkeloihin. Mini -nimellä kulkeva ilmestyy syyskuun 19. päivä ja se tulee sisältämään 40 valmiiksi ladattua peliä. Mukana on mm. , sekä tietenkin .

Konsolin ulkonäkö noudattaa alkuperäisen Pohjois-Amerikassa vuonna 1989 julkaistua versiota. Sen koko on n. 55% alkuperäisestä koosta. Noin 70€ hintaan kuuluu minikonsoli, kaksi täysikokoista ohjainta, HDMI-kaapeli, virtakaapeli sekä -adapteri. Konsolille tulevista peleistä on julkaistu vasta kymmenen:

  • Ecco the Dolphin
  • Castlevania: Bloodlines
  • Space Harrier 2
  • Shining Force
  • Dr. Robotnik’s Mean Bean Machine
  • Toe Jam & Earl
  • Comix Zone
  • Sonic the Hedgehog
  • Altered Beast
  • Gunstar Heroes

 

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Pikseliräiskintä Enter The Gungeon ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Pikseliräiskintä Enter The Gungeon ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta 62

Epic Games Store tarjoilee nyt ilmaisladattavana pikseligrafiikkaista bullet hell -peliä Enter The Gungeon. Vuonna 2016 ilmestyneen pelin on kehittänyt Dodge Roll ja julkaissut Devolver Digital.

Nopeatempoisessa pelissä pelaaja valitsee yhden neljästä hahmosta, joilla kaikilla on omat erikoisvoimansa. Pelaaja laskeutuu gungeoniin löytääkseen aseen, jolla voi tuhota oman menneisyytensä. Nimensä mukaan pelin pääroolissa ovat aseet ja yhteensä niitä on yli 300 erilaista. Jokaisen tason lopussa on myös eeppinen loppuvastustaja. Pelissä on myös co-op mahdollisuus.

Epic Games Storen ilmaispelit ovat yhtiön tapa juhlistaa pelikauppansa lanseeraamista. Pelejä ilmestyy aina kahden viikon välein. Aiempien pelien joukossa on ollut mm. Super Meat Boy, Subnautica, What Remains of Edith Finch, The Jackbox Party Pack, Axiom Verge, Thimbleweed Park, Slime Rancher, Transistor ja Kingdom: New Lands. Yhtiö on hiljattain lyhentänyt ilmaispelien julkaisuvälin viikkoon.

Enter The Gungeon on ladattavissa PC:lle aina kesäkuun 20. päivään asti täältä. Seuraavana ilmaispelinä on vuorossa avaruusräiskintä Rebel Galaxy.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Rakennussimulaatio Kingdom: New Lands ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Rakennussimulaatio Kingdom: New Lands ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta 35

Sivulta kuvattu valtakunnanrakennussimulaatio Kingdom: New Lands on seuraava Epic Games Storen ilmaispeli. Peli on Thomas van den Bergin ja Marco Bancalen kehittämä ja Raw Furyn julkaisema. New Lands ilmestyi vuonna 2016 ja sitä edeltävä Kingdom: Classic vuonna 2015.

Pikseligrafiikkaisessa pelissä on tarkoitus rakentaa oma minivaltakunta ja samalla selviytyä yön pimeydessä hiippailevien vihollisten hyökkäyksiltä. Pelissä liikutaan kuninkaalla ja tämän hevosella vasemmalle tai oikealle, samalla työntekijöitä värväten ja rahoja keräten. Rahoilla voi puolestaan rakentaa ja päivittää valtakunnan rakennelmia.

Epic Games Storen ilmaispelit ovat yhtiön tapa juhlistaa pelikauppansa lanseeraamista. Pelejä ilmestyy aina kahden viikon välein. Aiempien pelien joukossa on ollut mm. Super Meat Boy, Subnautica, What Remains of Edith Finch, The Jackbox Party Pack, Axiom Verge, Thimbleweed Park, Slime Rancher sekä Transistor. Nyt yhtiö on lyhentänyt ilmaispelien julkaisuvälin viikkoon.

Kingdom: New Lands on ladattavissa PC:lle aina kesäkuun 13. päivään asti täältä. Seuraavana ilmaispelinä on vuorossa räiskintäseikkailu Enter The Gungeon.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Sonic The Hedgehog -elokuva viivästyy ensi vuoteen – Sonic-hahmo luodaan uudelleen Kommentit pois päältä artikkelissa Sonic The Hedgehog -elokuva viivästyy ensi vuoteen – Sonic-hahmo luodaan uudelleen 80

-elokuvan julkaisu on odotetusti lykätty ensi vuoteen. Heti ensimmäisistä elokuvasta julkaistuista kuvista ja viimeistään trailerin julkaisun jälkeen fanit nousivat barrikaadeille Sonic-hahmon ulkonäön vuoksi.

Nyt ohjaaja Jeff Fowler on kertonut että muutosten tekeminen vie huomattavasti enemmän aikaa. Aiemmin Fowler kertoi, että leffayhtoö Paramount ja Sega on täysin sitoutunut tekemään Sonic-hahmosta parhaimman mahdollisen version.

Leffan piti alunperin ilmestyä marraskuun 8. päivä, mutta julkaisu viivästyy nyt ystävänpäivälle 2020.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi