Sega Genesis Minin puuttuvan kolmen napin ongelma on korjattu ulkopuolisen tahon puolelta Kommentit pois päältä artikkelissa Sega Genesis Minin puuttuvan kolmen napin ongelma on korjattu ulkopuolisen tahon puolelta

Sega Genesis/Mega Drive Mini on uusin konsoli nyt suositussa trendissä, missä vanhat konsolit saavat uuden elämän miniversiosta itsestään ladattuna täyteen klassikkopelejä (sivuhuomautus, mistä jokainen on eri mieltä mitä olisi kuulunut olla mukana ja mitkä eivät ansaitsisi olla mukana laisinkaan). Autenttisen näköisessä Mega Driven ensimmäistä konsolimallia matkivassa pakkauksessa oli kuitenkin yksi ongelma; myös ohjaimet matkivat alkuperäisiä.

Saatat kysyä, miten tämä on ongelma, että paketti on samanlainen kuin silloin joskus. Ongelma tulee esimerkiksi Street Fighter 2 -pelin kanssa, mikä käyttää kuuttaa näppäintä. Kolme eri lyöntiä, kolme eri potkua. Kolmen napin perusohjaimella piti painaa ”start-näppäintä” samaan aikaan, että lyöntinappien funktiot muuttuivat potkuksi. Ja siitähän ei tullut yhtään mitään. Comix Zonessa taasen tarvikkeiden valinta nopeutui, sillä kuusinappisessa niihin pääsi käsiksi suoraan näppäimestä, kun kolmenappisella piti selata tarvikkeet läpi ja siten aktivoida haluamansa.

Alkuperäiseen konsoliin saikin kuusinappisia ohjaimia, ja tuo sellaisen nykykonsolille. USB:n kautta langatonta signaalia käyttävä ohjain toimii Segan Mini konsolin lisäksi myös Nintendo Switchillä.

Tällä hetkellä konsolia myy ainakin Amazon.

Kommentoi

Quake-moottorilla varustettu Wrath: Aeon of Ruin ilmestyy helmikuussa 2021 Kommentit pois päältä artikkelissa Quake-moottorilla varustettu Wrath: Aeon of Ruin ilmestyy helmikuussa 2021

Wrath: Aeon of Ruin

3D Realmsin retroileva räiskintäpeli Wrath: Aeon of Ruin on vihdoin saanut lopullisen julkaisuajankohdan – peli ilmestyy PC:lle ja konsoleille helmikuun 25. päivä 2021.

Quake -pelimoottorille kehitetty peli on parhaillaan Steamin Early Access -tilassa ja sen pelattava versio on juuri saanut uuden vihollisen, tason sekä aseen.

Pelin 90-luvun tyylille ominaiseen tapaan julkaistaan myös fyysinen Big Box -versio. Paketti sisältää taidekirjan, ääniraidan, USB-tikun täynnä digitaalista sisältöä, 5 metallista figuuria, julisteen sekä tarroja. Noin sadan dollarin arvoista pakettia on myynnissä ainoastaan rajallinen erä.

Pelin julkaisijoina toimii 3D Realmsin lisäksi 1C Entertainment ja kehittäjänä KillPixel Games. Peli ilmestyy helmikuun 25. päivä 2021 PC:lle sekä Playstation 4, Xbox One ja -konsoleille.

 

Kommentoi

Moonlighter lisäosa Between Dimensions saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Moonlighter lisäosa Between Dimensions saapuu konsoleille

Moonlighter Between Dimensions

Sympaattisella pikseligrafiikalla varustetun Moonlighter -roolipelin Between Dimensions lisäosa saapuu konsoleille toukokuun 29. päivä.

Lisäosan myötä myös konsolipelaajat pääsevät jatkamaan tarinaansa moniulotteiseen luolastoon, joka on täynnä uusia vastustajia, aseita, suojia ja muita tavaroita. Pelataksesi lisäosaa, sinun täytyy ensin läpäistä pelin päätarina.

Moonlighter -pelissä pelaaja ylläpitää kauppaansa päivisin ja lähtee tutkimaan pelimaailmaa öisin. Peli yhdistelee tavaroiden ja kaupungin hallintaa, luolastojen tutkimista ja taisteluita vihollisten kanssa. Peli ilmestyi alunperin viime vuonna.

Between Dimensions saapuu Playstation 4, Xbox One ja -konsoleille toukokuun 29. päivä. Peli on saatavilla myös PC:lle.

Kommentoi