Sega harkitsee vuoden 1993 Sonic -pelin uudelleenjulkaisua Kommentit pois päältä artikkelissa Sega harkitsee vuoden 1993 Sonic -pelin uudelleenjulkaisua

Kuka muistaa tasohyppelyn? Ei varmaan monikaan sillä se on aikoinaan julkaistu yksinoikeudella Japanissa ja vieläpä vain arcade-pelinä. Se oli myös ensimmäinen -peli, jossa esiteltiin Mighty the Armadillo ja Ray the Flying Squirrel. Nyt on antanut positiivisa merkkejä pelin mahdollisesta paluusta.

Segan Yosuke Okunari mainitsee Game Watchin haastattelussa, että Segasonic the Hedgehog todennäköisesti uudelleenjulkaistaan ja lokalisoidaan muillekin markkinoille, mikäli Nintendo Switchille julkaistut Puyo Puyo ja Sonic -sarjat menestyvä. Ei siis muuta kuin Segan retropelejä ostelemaan mikäli yhtiön uusvanhat julkaisut kiinnostavat tulevaisuudessakin.

Kommentoi

Uutta Mortal Kombatia ennakkoon? – näin se onnistuu Kommentit pois päältä artikkelissa Uutta Mortal Kombatia ennakkoon? – näin se onnistuu

Mortal Kombat 1

julkaistaan 19.syyskuuta, joka meille joillekin on kuitenkin vielä vähän liian kaukana. Onneksi pelaajilla, jotka eivät malta odottaa, on joitain helpotuksen mahdollisuuksia tarjolla, sillä beta on tulossa niille, jotka ovat ennakkotilanneet kyseisen teoksen. Myös stressitestiä pelistä on tuloillaan.

1 Online Stress -testi vaatii tulevilta pelaajilta rekisteröitymisen täällä (WB-tili vaaditaan). FAQ:n mukaan WB vahvistaa tarkemman ajankohdan ”myöhemmin”. Lisäksi yritys korostaa, että tämä ei todellakaan ole beta, vaan ”todellinen stressitesti”.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin takaa

Kehittäjä on paljastanut suositun taistelupelisarja Motal Kombatin seuraavan osan ja se sijoittuu ajassa taaksepäin.

Videolla nähdään monia tuttuja hahmoja kuten Shang Tsung, Liu Kang, Raiden, Scorpion, Kitana, Mileena sekä Sub-Zero. Hahmot näyttävät kuitenkin hieman erilaisilta, mihin on aiemmin totuttu.

Kehittäjä lupaa täysin uudistunutta universumia, taistelujärjestelmää, pelitiloja sekä ikonisia lopetusliikkeitä. Mukana tulee olemaan myös cameo-rooleja kuten esimerkiksi John Cena, jota näyttelee Jean-Claude Van Damme.

Mortal Kombat 1 ilmestyy syyskuun 19. päivä , ja S sekä Nintendo -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

Farming Simulator 23 -maatilasimulaatio ilmestyi Switch -konsolille – katso julkaisuvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 23 -maatilasimulaatio ilmestyi Switch -konsolille – katso julkaisuvideo

Farming Simulator 23

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema -maatilasimulaatio on nyt saatavana Nintendo -pelikonsoleille.

Maaseudun auvoa ja ihanuutta sekä eläinten kanssa touhuamista on luvassa suositun pelisarjan Nintendo Switch -versiossa. Farming Simulator 23 esittelee maanviljelyn ohella metsänhoitoa ja muikean valikoiman erilaisia eläimiä, kuten lehmät, hevoset, porsaat ja tietenkin kanat. Eläintenhoidon ja näiden kasvatusten ohella tuotteita voi toimittaa myyntiin, kuten vaikkapa kuljettamalla kananmunia ihmisten saataville.

Erilaiset tuotantoketjut mahdollistavat kasvattamisen ohella myös monien viljakasvien ja muiden viljeltävien tuotteiden jatkojalostuksen. Kaikkiaan eri satokasveja on 14 erilaista, joten vaihtelua riittää myös lannoituksen, rikkaruohojen ja kastelun osalta.

Eri eläimet ja kasvit vaativat myös paljon hoitamista ja kovaa työtä, joten erilaisia edistyksellisiä työvälineitä tarvitaan runsaasti moneen eri tarpeeseen. Valikoimaa löytyy toista sataa erilaista, aina paalaimista traktoreihin ja kyntövälineistä metsäkoneisiin. Mukana on lukemattomia tunnettuja merkkejä, kuten Case IH, CLAAS, DEUTZ-FAHR, Fendt, John Deere, KRONE, Massey Ferguson, New Holland ja erityisesti suomalaisille tuttu Valtra.

Kahdesta pelikartasta löytyy useita erilaisia alueita, joilla virtuaalinen maanviljelijä viihtyy monin eri tavoin. Työnteon ohella näissä maisemissa pääsee myös rentoutumaan monin eri tavoin, kuten vaikkapa nauttimalla maisemista nauttien tai eläinten seurassa viihtyen.

Farming Simulator 23 on nyt saatavilla Nintendo Switch -pelikonsoleille.

Kommentoi