Sega julkaisee täysin uuden Sonic -aiheisen pelin – myös uusintoja ja kokoelmia tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Sega julkaisee täysin uuden Sonic -aiheisen pelin – myös uusintoja ja kokoelmia tulossa

Sonic

on ilmoittanut Central -tapahtumassaan julkaisevan täysin uuden Sonic -aiheisen pelin.

Sen kehityksestä vastaa Sonic Generations ja Sonic Forces -pelien kehittäjä Sonic Team. Uuden pelin on määrä ilmestyä uuden ja edellisen sukupolven konsoleille, sekä PC:lle.

Sega aikoo myös julkaista remasteroidun version vuoden 2010 -pelistä. Sonic Colors: Ultimate ilmestyy syyskuun 9. päivä PlayStation 4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille, sekä PC:lle. Pelissä on uudistettujen grafiikoiden lisäksi täysin uusi Rival Rush -pelitila.

Tuloillaan on myös Sonic aiheinen animoitu sarja -palveluun. -nimellä kulkevan sarja tulee sisältämään 24 jaksoa ja se ilmestynee ensi vuoden puolella.

Lisäksi Sega aikoo julkaista animoidun kaksiosaisen Sonic Colors: Rise of the Wisps -lyhytsarjan, jota tähdittää Roger Craig Smith. Sonic tullaan näkemään myös ja Olympic Games Tokyo 2020 – The Official Video Game -peleissä.

Stranger Things VR sai uuden julkaisupäivän Kommentit pois päältä artikkelissa Stranger Things VR sai uuden julkaisupäivän

-studio Tender Clawsin odotettu pelijulkaisu, VR on saanut virallisen julkaisupäivän, joka on 22.helmikuuta 2024.

Yksinpelattava kauhutoimintapeli antaa sinulle mahdollisuuden astua kuuluisan pahiksen Vecnan saappaisiin.

Hallitse telekineettisiä voimia: Tartu, murskaa ja heitä esineitä, ja jopa tunkeudu rakastettujen hahmojen unelmiin ja muistoihin. Selvitä Vecnan menneisyys: Todista Henry Creelin muodonmuutos ja hänen vaikutuksensa menneisiin kausiin. Tee merkityksellisiä valintoja: Muokkaa kerrontaa ja taistele pelastaaksesi ystäväsi eeppisessä loppuhuipennuksessa.

Tärkeä huomautus: Toisin kuin aiemmissa ilmoituksissa, Stranger Things VR tulee nyt olemaan eksklusiivinen Quest 2:lle, Quest 3:lle ja Quest Pro:lle. Vaikka se aiemmin oli suunniteltu suurille VR-alustoille, sitä ei ole saatavilla ainakaan toistaiseksi PSVR 2:lle, Picolle tai SteamVR-laseille.

Stranger Things VR:ää kehittänyt , tunnettu aiemmista VR-peleistään kuten Virtual Virtual Reality ja The Under Presents, lupaa tuoda pelaajille ainutlaatuisen kokemuksen Stranger Things -maailmasta.

Pelin trailerin voit ottaa haltuun vaikkapa tästä alta:

Netflixin peliosasto kasvattaa suosiotaan yhä enempi Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin peliosasto kasvattaa suosiotaan yhä enempi

Multimiljardiluokan suoratoistopalvelu Netflix aikoo uusimpien huhujen mukaan korottaa tilaustensa hintaa.

Multimiljardiluokan suoratoistopalvelu Netflix kertoi juuri, että sen peliosasto kasvatti sitoutumistaan viime vuonna ”kolminkertaiseksi” osittain Grand Theft Auto -trilogian julkaisun ansiosta palvelussa.

Kuitenkin huolimatta tästä kasvusta Netflixin pelitarjonta on edelleen kaukana perinteisten pelikonsolien, kuten PlayStationin ja Xboxin, sitoutumistasosta.

myönsi, että sen peliosasto on vielä ”pieni” ja ”ei vielä oleellinen suhteessa elokuva- ja sarjabisnekseemme”. Yhtiö kuitenkin säilyttää optimismiaan pelien tulevaisuuden suhteen ja ilmoitti olevansa kiinnostunut ”laajentamaan” tarjontaansa ja jatkamaan investointejaan.

Lähde: CNBC