Sega julkaisee täysin uuden Sonic -aiheisen pelin – myös uusintoja ja kokoelmia tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Sega julkaisee täysin uuden Sonic -aiheisen pelin – myös uusintoja ja kokoelmia tulossa

Sonic

on ilmoittanut Central -tapahtumassaan julkaisevan täysin uuden Sonic -aiheisen pelin.

Sen kehityksestä vastaa Generations ja Sonic Forces -pelien kehittäjä Sonic Team. Uuden pelin on määrä ilmestyä uuden ja edellisen sukupolven konsoleille, sekä :lle.

aikoo myös julkaista remasteroidun version vuoden 2010 Colors -pelistä. Sonic Colors: Ultimate ilmestyy syyskuun 9. päivä 4, One ja Nintendo Switch -konsoleille, sekä :lle. Pelissä on uudistettujen grafiikoiden lisäksi täysin uusi Rival Rush -pelitila.

Origins on puolestaan kokoelma, joka sisältää 1 ja 2, 3 & Knuckles, sekä Sonic CD -pelit. Kyseisellä kokoelmalla ei ole vielä tarkkaa julkaisuajankohtaa.

Tuloillaan on myös aiheinen animoitu sarja Netflix -palveluun. Sonic Prime -nimellä kulkevan sarja tulee sisältämään 24 jaksoa ja se ilmestynee ensi vuoden puolella.

Lisäksi Sega aikoo julkaista animoidun kaksiosaisen Colors: Rise of the Wisps -lyhytsarjan, jota tähdittää Roger Craig Smith. Sonic tullaan näkemään myös ja Olympic Games Tokyo 2020 – The Official Video Game -peleissä.

Kommentoi

Netflix haluaa tehdä pelin suositusta Squid Game -sarjastaan Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix haluaa tehdä pelin suositusta Squid Game -sarjastaan

Squid Game

Parhaillaan Netflixin kaikkien aikojen suosituimpiin sarjoihin kuuluva Squid Game on mahdollisesti saamassa videopeliversion.

The Hollywood Reporter -sivustolle antamassaan haastattelussa Netflixin Aasian sisällöstä vastaava Minyoung Kim on kertonut yrityksen olevan kiinnostunut tekemään sarjasta pelin. Luvassa on mahdollisesti myös muista kuluttajatuotteita aiheeseen liittyen.

Sarjassa osanottajat osallistuvat kuollettavan kutkuttavaan kilpailuun, jossa veloissaan olevat kilpailijat kilpailevat lasten leikeissä kunnes vain yksi on elossa.

Kommentoi

Netflix osti ensimmäisen pelistudion Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix osti ensimmäisen pelistudion

Netflix

Netflix on ottanut uuden askeleen pelien suuntaan ja ostanut ensimmäisen pelistudion. Kyseessä on Oxenfree -seikkailupelin kehittämä Night School Studio.

Suoratoistopalvelun tavoitteena on tukea monipuolisia tarinankertojia ja nyt sen tuotepaletti tulee laajentumaan sarjojen ja elokuvien lisäksi myös peleihin. Vielä ei ole varmaa mitä pelejä Night School Studio tulee tuottamaan.

Netflix on julkaissut aiemmin pelimäisiä sarjoja ja elokuvia, joissa käyttäjät voivat vaikuttaa tapahtumiin tekemällä valintoja. Näitä ovat mm. retroileva peliaiheinen Black Mirror: Bandersnatch sekä Bear Gryllsin selviytymissarja You vs Wild.

Kommentoi