Sega julkaisi minikokoisen Game Gear -käsikonsolin Kommentit pois päältä artikkelissa Sega julkaisi minikokoisen Game Gear -käsikonsolin

Sega Game Gear Micro

Retroilumielessä on julkaissut minikokoisen version Game Gear -käsikonsolista. Laite kulkee nimellä Game Gear Micro ja siitä on olemassa neljä eri väriversiota, joissa jokaisessa on eri pelit.

Pelien osalta mustan mallin mukana tulevat , Puyo Puyo 2, Out Run ja Royal Stone -pelit. Sinisen mukana tulevat , Gunstar Heroes, Sylvan Tale ja Baku Baku Animal.

Keltaisessa Game Gear Microssa on puolestaan Shining Force Gaiden: Ensei – Jashin no Kuni he, Shining Force: The Sword of Hajya, Shining Force Gaiden: Final Conflict ja Nazopuyo Aruru no Ru -pelit. Punaisen konsolin mukana saat Revelations: The Demon Slayer, Megami Tensei Gaiden: Last Bible Special, The GG Shinobi ja Columns -pelit.

Laitteessa on 1,15 tuuman näyttö, yksi kaiutin sekä liitin kuulokkeille. Sen voi ladata USB:n kautta, mutta toimii myös kahdella AAA -patterilla. Mikäli ostat kaikki neljä konsolia paketissa, Sega antaa kaupanpäälle myös Big Window -suurennuslasin.

Laitteet ovat parhaillaan saatavilla ainoastaan Japanissa 4 980 jenin hintaan. Vielä ei ole varmaa tuleeko laite myyntiin Euroopassa.

Kommentoi

Civilizationin haastava Humankind viivästyy ensi vuoteen Kommentit pois päältä artikkelissa Civilizationin haastava Humankind viivästyy ensi vuoteen

Humankind

Segan ja Amplitude Studiosin uuden Humankind 4X-strategiapelin julkaisu on viivästynyt tämän vuoden puolelta ensi vuoden puolelle. Samalla peli on saanut myös uuden trailerin, jolla avataan pelin Early Accessin kaltaista esijulkaisuvaihetta.

Pelin OpenDev -esijulkaisu mahdollistaa pelaajien kokeilla peliä eri osa-alueilla. Eri osia tulee olemaan esimerkiksi maaston tutkiminen, kaupungin laajentaminen, taistelut, puolustaminen jne. OpenDev -testaajaksi voi ilmoittautua täältä.

Vuoropohjaisessa strategiapelissä pelaajat voivat luoda oman sivilisaation sekoittamalla eri kulttuureja ajanjaksojen kuluessa. Amplitude Studios tunnetaan parhaiten Endless Space ja Endless Legend -peleistä.

Kommentoi

Sonic the Hedgehog -elokuva saa jatkoa Kommentit pois päältä artikkelissa Sonic the Hedgehog -elokuva saa jatkoa

Sonic The Hedgehog

Variety -lehden mukaan -elokuva on saamassa jatkoa.

Jatko-osan parissa tulevat työskentelemään ensimmäisestä osasta tutut ohjaaja Jeff Fowler sekä käsikirjoittajat Pat Casey ja Josh Miller. Elokuva on parhaillaan esituotantovaiheessa, eikä sillä ole vielä julkaisuajankohtaa.

Siitä huolimatta, että alkuvuodesta ilmestyneen elokuvan päähahmo jouduttiin uudistamaan täysin fanien noustua barrikadeille, elokuva onnistui myymään yli 70 miljoonaa dollaria ensimmäisten neljän päivän aikana.

Kommentoi