Sega tarjoilee neljä peliä ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Sega tarjoilee neljä peliä ilmaiseksi PC:lle

Streets of Kamurocho

Sega juhlistaa tänä vuonna 60-vuotista taivaltaan ja sen kunniaksi jakaa neljä ilmaista minipeliä :lle. Luvassa on -tyyppinen -peli, arcade-henkinen hack'n'slash , shoot 'em up sekä retroileva moninpeli Armor of Heroes.

Streets of Kamurocho

Streets of Kamurocho
Streets of Kamurocho -pelissä yhdistyvät Streets of Rage ja Yakuza.

Pikseligrafiikkaisessa Streets of Kamurocho -taistelupelissä tutut Yakuza -pelisarjan hahmot Kiryu ja Majima taistelevat tutulta tuntuvassa mutta täysin uudessa maailmassa. Peli on ladattavissa ilmaiseksi lokakuun 17-19. päivä Steamistä.

Golden Axed

Golden Axed
Golden Axed retroilee 2.5 ulotteiseen tyyliin.

Niin ikään sivusuuntainen taistelupeli Golden Axed on puolestaan perutun : Reborn -pelin elvytelmä. Kyseessä ei ole niinkään kokonainen peli vaan kokeiltava katselma siihen mitä peli olisi voinut olla. Myös Altered Beast ja Streets of Rage -peleistä piti ilmestyä samankaltainen 2.5-ulotteinen uusinto. Peli on ladattavissa ainoastaa sunnuntaina lokakuun 18. päivä Steamistä.

Endless Zone

Endless Zone
Sivusuuntaista räiskintää Endless Zone -pelissä.

Endless Zone -pelissä puolestaan yhdistyvät Amplitude Studiosin ja -konsolin aikainen . Tyyliltään peli on sivuttaissuunnassa liikuva räiskintäpeli. Peli on saatavilla ilmaiseksi lokakuun 16.-19. päivä Steamistä.

Armor of Heroes

Armor of Heroes
Moninpeli ja tankit yhdistyvät Armor of Heroes -pelissä.

Viimeinen ilmaispeleistä on Armor of Heroes, joka on ylhäältäpäin kuvattu tankkisimulaatio. Pelistä löytyy yhdeksän eri pelityyppiä ja neljä eri kenttää. Mukana on myös tuhottavat ympäristöt, tekoälyvastukset ja moninpelitila. Peli on saatavilla ilmaiseksi lokakuun 15.-19. päivä Steamistä.

Hiljattain Segan suosikkipelihahmo saapui osaksi suosittua Fall Guys: Ultimate Knockout -peliä. Aiemmin Sega jakoi myös Sonic the Hedgehog 2 -peliä ilmaiseksi Steamissä.

Kommentoi

Tell Me Why -seikkailupeli ladattavissa jälleen ilmaiseksi pride-kuukauden kunniaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Tell Me Why -seikkailupeli ladattavissa jälleen ilmaiseksi pride-kuukauden kunniaksi

Tell Me Why

Suositun -pelisarjan kehittäneen studion yliluonnollinen seikkailupeli on jälleen ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamin ja Microsoft Storesta kautta pride-kuukauden kunniaksi.

Vuonna 2020 ilmestyneessä pelissä on kolme osaa, joissa kaksoset Tyler ja Alyson kohtaavat uudelleen vuosien jälkeen ja kohtaavat menneisyyden traumat. Luvassa on hahmovetoista draamaa ja yliluonnollista mysteeriä.

Tell Me Why -pelin kaikki kolme osaa ovat ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamistä ja Microsoft Storesta aina heinäkuun 1. päivään asti.

Kommentoi

Street Fighter 6 -taistelupeli ilmestyi – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupeli ilmestyi – katso julkaisutraileri

Street Fighter 6

PAN Vision Finlandin jakelemassa ja Capcomin julkaisemassa -taistelupelissä pelaaja taistelee omalla tyylillään näyttävyydestä tinkimättä.

Taistelupelien pioneereihin lukeutuva Street Fighter -pelisarja tunnetaan paitsi sulavasta pelimekaniikastaan ja persoonallisista taistelijahahmoistaan, myös hurtista huumoristaan ja ajattomasta tyylikkyydestään. Tänään julkaistava Street Fighter 6 nostaa taistelupelikokemuksen uudelle tasolle, sillä nyt pelaaja pääsee luomaan oman tarinansa ja tyylinsä alusta alkaen. Samalla pelisarjan ikoniset taistelukonkarit ovat läsnä, ja jokainen tietenkin omalla taistelutyylillään.

Olipa kyse tarinavetoisesta yksinpelitilasta, kutkuttavista yksittäiskamppailuista kavereita vastaan tai kokonaisvaltaisesta kilpapelaamisesta verkkoturnauksissa, Street Fighter 6 tarjoaa pelattavaa moneen makuun, tyyliin ja tarpeeseen. Entistä monipuolisempi ohjausmekaniikka mahdollistaa myös uusien pelaajien sulavan pelaamisen. Koska ohjaustyylejä on useita, tämä helpottaa pelin oppimista ja monipuolisten yhdistelmähyökkäysten hallittavuutta.

Pelisarjan monet tutut taistelijahahmot tarjoavat runsaasti eri vaihtoehtoja eri pelitapoihin ja erilaisiin mieltymyksiin. Lennokkaat liikkeet ja vaikuttavat hahmoanimaatiot ovat upeaa koettavaa. Näiden lisäksi monipuoliset kenttävaihtoehdot ja hauskat sivuhaasteet tarjoavat paljon koettavaa ja tekemistä varsinaisten otteluiden ulkopuolella. Erityisesti oman hahmon luominen ja tuunaaminen on palkitsevaa puuhaa, kun soturinsa on voinut luoda alusta loppuun omin käsin ja oman mielensä mukaan.

Jokaiselle pelin 18 eri hahmosta löytyy myös vaihtoehtoinen asustekokonaisuus, jotka muistuttavat hahmojen värikkäästä historiasta pelisarjan parissa. Nämä vaihtoehtoiset asut saa käyttöönsä joko World Tour -pelimuotoa pelaamalla tai ostamalla ne erikseen pelin kaupasta Fighter Coin -valuutalla. Lisäksi on yhteistyössä Onitsuka Tigerin kanssa julkaissut peliin lisää vaatevaihtoehtoja. Pelaajat saavat käyttöönsä neljä ilmaista vaatetusvaihtoehtoa eli kaksi erilaista t-paitaa ja kahdet erilaiset kengät. Nämä voidaan ottaa käyttöön pelin Battle Hub -valikosta. Esineet ovat saatavilla ilmaiseksi 3. heinäkuuta saakka.

Halutessaan pelaaja voi ostaa itselleen erityisen Fighting Pass -kausikortin, jolla pelaaja saa käyttöönsä ainutlaatuisia premium-luokan vaihtoehtoja hahmojen räätälöintiin. Näitä ovat muun muassa erilaiset pelissä käytettävät lisävarusteet, hahmoanimaatiot, musiikkikappaleet, tarrat, taustakuvat ja valokuvakehykset.

Juhlistaakseen pelin julkaisua Capcom on julkaissut pelille oman Buckler's Boot Camp -sivuston täynnä kiehtovaa pelitietoa. Sivustolta pelaaja voi tarkistaa muun muassa omansa ja vastustajansa ottelutiedot, sijoituksen pistelistoilla ja kerhojäsenyydet. Lisäksi pelaaja voi tarkistaa hahmojen liikkeiden komennot, selata hahmojen asuvaihtoehtoja ja lukea pelisuunnittelijoiden vinkkejä. Lisäksi sivustolta löytyy tietoa pelitapahtumista, palkinnoista ja pelin päivtyksistä. Sivusto tarjoaa myös taukotekemistä otteluiden välille Pockest-minipelillä, jossa pelaaja voi valmentaa söpöjä otuksia taistelijoiksi. Uusi sivusto löytyy täältä.

Street Fighter 6 ilmestyy tänään 2. kesäkuuta , , Series X ja S -konsoleille että :lle.

Kommentoi