Sega tarjoilee neljä peliä ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Sega tarjoilee neljä peliä ilmaiseksi PC:lle

Streets of Kamurocho

juhlistaa tänä vuonna 60-vuotista taivaltaan ja sen kunniaksi jakaa neljä ilmaista minipeliä :lle. Luvassa on -tyyppinen -peli, arcade-henkinen hack’n’slash , shoot ’em up sekä retroileva moninpeli .

Streets of Kamurocho

Streets of Kamurocho
Streets of Kamurocho -pelissä yhdistyvät Streets of Rage ja Yakuza.

Pikseligrafiikkaisessa Streets of Kamurocho -taistelupelissä tutut Yakuza -pelisarjan hahmot Kiryu ja Majima taistelevat tutulta tuntuvassa mutta täysin uudessa maailmassa. Peli on ladattavissa ilmaiseksi lokakuun 17-19. päivä Steamistä.

Golden Axed

Golden Axed
Golden Axed retroilee 2.5 ulotteiseen tyyliin.

Niin ikään sivusuuntainen taistelupeli Golden Axed on puolestaan perutun : Reborn -pelin elvytelmä. Kyseessä ei ole niinkään kokonainen peli vaan kokeiltava katselma siihen mitä peli olisi voinut olla. Myös Altered Beast ja Streets of Rage -peleistä piti ilmestyä samankaltainen 2.5-ulotteinen uusinto. Peli on ladattavissa ainoastaa sunnuntaina lokakuun 18. päivä Steamistä.

Endless Zone

Endless Zone
Sivusuuntaista räiskintää Endless Zone -pelissä.

Endless Zone -pelissä puolestaan yhdistyvät Amplitude Studiosin ja -konsolin aikainen . Tyyliltään peli on sivuttaissuunnassa liikuva räiskintäpeli. Peli on saatavilla ilmaiseksi lokakuun 16.-19. päivä Steamistä.

Armor of Heroes

Armor of Heroes
Moninpeli ja tankit yhdistyvät Armor of Heroes -pelissä.

Viimeinen ilmaispeleistä on Armor of Heroes, joka on ylhäältäpäin kuvattu tankkisimulaatio. Pelistä löytyy yhdeksän eri pelityyppiä ja neljä eri kenttää. Mukana on myös tuhottavat ympäristöt, tekoälyvastukset ja moninpelitila. Peli on saatavilla ilmaiseksi lokakuun 15.-19. päivä Steamistä.

Hiljattain Segan suosikkipelihahmo saapui osaksi suosittua Fall Guys: Ultimate Knockout -peliä. Aiemmin Sega jakoi myös Sonic the Hedgehog 2 -peliä ilmaiseksi Steamissä.

Kommentoi

Europa Universalis II ladattavissa ilmaiseksi GOGista Kommentit pois päältä artikkelissa Europa Universalis II ladattavissa ilmaiseksi GOGista

Europa Universalis II

Suurstrategiapeli Europa Universalis II on nyt ladattavissa ilmaiseksi GOG -kauppapaikalta.

Vuonna 2001 ilmestyneessä pelissä tehtävänäsi on päästä hallitsemaan maailmaa synkältä keskiajalta vuodesta 1419 aina Napoleonin aikakaudelle 1820 vuoteen.

Voit hallita maan sisäisiä ja ulkoisia poliittisia suhteita, uskontoja, sekä lähettää tutkimusmatkailijoita löytämään uutta maailmaa. Voi lähettää kaapparilaivat merille, palkkamurhaajat puolustamaan maatasi sekä lähetyssaarnaajat levittämään uskontoasi.

Europa Universalis II on ladattavissa ilmaiseksi GOG -kauppapaikalta :lle aina lokakuun 24. päivään asti.

Kommentoi

Football Manager 2021 ilmestyy marraskuussa – näin peli uudistuu Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2021 ilmestyy marraskuussa – näin peli uudistuu

Football Manager 2021

Sports Interactive ja ovat ilmoittaneet tuleva Football Manager 2021 uudet ominaisuudet. Peli ilmestyy marraskuun 24. päivä Epic Games Store ja -palveluiden kautta.

Pelaajilla tulee olemaan uudessa pelissä enemmän mahdollisuuksia joukkueen hallitsemiseen kentällä ja sen ulkopuolella. Tämän mahdollistavat uudet pelimekaniikat, tarkemmat analyysit sekä lisätiedot ja lisäresurssit.

Pelaajien kanssa on enemmän vuorovaikutusmahdollisuuksia, mikä tekee pelistä entistä realistisemman. Pelipäivään tehdyt visuaaliset parannukset ja kuulutusten parannukset tekevät kokemuksesta entistä todentuntuisemman. Myös uusien pelaajien värväämiseen on tuotu uusia mahdollisuuksia ja kauden lopulla voi juhlistaa onnistumisia.

Kaikki uudet ominaisuudet voi lukea pelin viralliselta sivulta.

Football Manager 2021 ilmestyy marraskuun 24. päivä Epic Games Store ja Steam -palveluiden kautta :lle ja OSX:lle.

Kommentoi