Segan klassikkomäiskintä Streets Of Rage saa jatkoa 24 vuoden jälkeen Kommentit pois päältä artikkelissa Segan klassikkomäiskintä Streets Of Rage saa jatkoa 24 vuoden jälkeen

Segan klassikko taistelupeli herää henkiin 24 vuoden jälkeen -pelin muodossa. Pelistä ei ole sitten vuoden 1994 nähty kuin käännöksiä eri alustoille.

Lizardcuben ja Guard Crush Gamesin kehittämässä pelissä on perinteinen sivultapäin kuvattu näkymä, käsin piirretyt hahmot, uusi pelimekaniikka sekä alkuperäinen tarina.

Vielä ei ole selvillä mille alustoille peli on tulossa, mutta tietäen Lizardcuben aiempien pelien kuten Wonder Boy III: The Dragon’s Trap menestyksen Nintendo Switch:llä, voisi kuvitella että ainakin kyseisellä konsolilla peli tullaan näkemään.

Voit katsoa pelin trailerin tästä:

Kommentoi

Gotta play fast: Ikoninen Sonic The Hedgehog saa pian uuden Lego-setin Kommentit pois päältä artikkelissa Gotta play fast: Ikoninen Sonic The Hedgehog saa pian uuden Lego-setin

Ikoninen videopelihahmo Sonic The Hedgehog on saamassa upouuden oman Lego-settinsä. Inspiraatiota kyseiseen settiin on haettu Sonic Mania -pelissä nähdystä Green Hill Zonesta.

Ideaa hiotaan vielä hieman, jonka jälkeen aloitetaan setin tuotanto. Uusien Sonic-Legojen takana on Viv Grannell, joka oli antanut oman ehdotuksensa Legolle. Myöhemmin lelujätti ottikin Grannelliin yhteyttä heidän pidettyään ajatuksesta.

”Olen ollut todella syvällä Sonicin maailmassa koko elämäni, ja se [maailma] sopii niin hyvin Legolle, että käytin lähes vuoden elämästäni yrittäessäni saada sitä toteutumaan. Kun 10 000 ihmistä koki ideani hyväksi, se oli jo tarpeeksi pakahduttavaa. Mutta se, että se valittiin kehitettäväksi oli jännittävin salaisuus, jonka olen saanut pitää!”, innostunut 21-vuotias Grannell kuvailee tuntemuksiaan hänen ideansa päätymisestä kohti todellisuutta.

 

Kommentoi

Total War: Warhammer III ilmestyy tänä vuonna – katso ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Total War: Warhammer III ilmestyy tänä vuonna – katso ensimmäinen traileri

Total War: Warhammer III

Kehittäjä Creative Assembly ja julkaisija ovat ilmoittaneet julkaisevansa Total War: Warhammer III -pelin tänä vuonna.

Pelissä päästään kokemaan mysteerinen Lands of the East ja demoneja vilisevä Realms of Chaos. Uusina rotuina peliin saadaan Kislev ja Cathay. Mukana on myös Chaoksen ryhmittymät: Khorne, Nurgle, Slaanesh sekä Tzeentch.

Pelaajat pääsevät tuttuun tapaan taistelemaan legendaarisilla sankareilla, valtavilla hirviöillä, lentävillä otuksilla sekä maagisten voimien avulla, mutta entistä isommassa skaalassa.

Total War: Warhammer III on parhaillaan ennakkotilattavissa Steam ja Epic Games Store -kauppapaikoilla PC:lle.

Kommentoi